Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

TheNight

Pentru Tsu

Recommended Posts

Posted

Eu unul nu am nimic personal cu tine dar cate tastaturi ai schimbat pana acum la cate cs`uri am avut si ai participat vad ca ai prins si o "dexteritate" nemaipomenita in a apasa qwe incat eu te vad cam EXTRATERESTRU sau "Auto q" :))

Si mai am o nelamurile mica....mi se pare mie sau tu nu prea te opresti din FS pt ca vad ca da lumea in tine , u la fel ,si mai stiu ca eu am un set cu ref si altii la fel dar u nu te opresti niciodata ...iar minune...Ne explici cum faci asta?Eu unul stiu ca te mai opresti din tras poate dl`u o face exceptie .

Posted

Eu unul nu am nimic personal cu tine dar cate tastaturi ai schimbat pana acum la cate cs`uri am avut si ai participat vad ca ai prins si o "dexteritate" nemaipomenita in a apasa qwe incat eu te vad cam EXTRATERESTRU sau "Auto q" :))

Si mai am o nelamurile mica....mi se pare mie sau tu nu prea te opresti din FS pt ca vad ca da lumea in tine , u la fel ,si mai stiu ca eu am un set cu ref si altii la fel dar u nu te opresti niciodata ...iar minune...Ne explici cum faci asta?Eu unul stiu ca te mai opresti din tras poate dl`u o face exceptie .

Nu am schimbat nicio tastatura, cand ai doua butoane si nu ai lag, sa vezi cum curg potiunile ;) Auto-q? Si cum de nu merge cand nu sunt atacat? Mi-e mai usor sa activez, dezactivez auto-q-ul de fiecare data cand vad un adversar decat sa dau qw qw qw?

Calutu face minuni, nu te opreste reflectu -_-

Posted

nu cred ca ne intelegem ...aviz pt astia eu nu acuz pe nmn intrebam doar....eu de jucat numai joc si u prutus`ule ar trebui sa stii destul de bine chestia asta ca doar vedeai cat de des intram acum intru la cs doar...dar asa va dati voi in spectacol ca de fiecare data....cat pt g nu sunt la curent cu noile auto qqq ca sa te contrazic dar....e posibil sa fie si ca tine...eu unu nu folosesc deloc ca nu ii mai vad farmecul jocului dak vin blindat :))

Posted

multi va credeti blindati deasta si muriti la greu :P

altii care au elfi ajung in camera chiar si rezista acolo,altii dc nu?(e doar un exemplu)

atunci tragei pe ei la raspundere nu imi spune mie...cand ma vezi pe me ca bat pe gunit pe barosanu cot la cot in stagiul in care sunt acum atunci sa iti pui un semn de intrebare...eu am spus ce am vaz pe aici prin filmulete nu sub modul de a atrage un scandal pt ca vezi f bine ca singurii care au postat au fost alianta hh

Posted

redeschis la cerere.

nene nu trebuia s ainchizi ptr ca sunt nesimtiti

tsu ala se filmeaza el normal ca nu are nimik

si nubu de ignore nu ia reflect iti da 5 combo consecutive

nu inteleg de ce inchideti nu lasati dreptu la replica

sunt cativa care chiar sunt nesimtiti eu iti demonstrez daca vrei cu auto qq + qq pe butoanele qwe nu dau asa repede qq ca tsu

filmez daca e nevoe.

Posted

TheNight te faci de rusine clar poney slabi nu stiu mu doar acuza si ei :)) :violent:

tu dai cate 3/4/5 combo consecutive=>ca nu iei ref din ringurile sau scutu meu

nu stiu cine a jucat saptamana trecut la cs pe gunit dar ''m-am batut cu el vreo 5 min incontinu'' si nu ma omorat

vine ignore(Marian^) presupun, si da 3/5 combo consecutive jos

@ cat despre tsu e normal ca atuncia cand iti faci tu filmare sa nu folosesti nimik. e aiurea topic acela facut de tine

nu sunt un as in calculatoare dar am pc bun si hdd mare in scurt timp o sa rezolv problema cu filmatu

la tot cs mai trebuie sa gasesc progam cu care sa fac compresie dupa fraps.(am virtualdub si nu reusesc sa fac un film de 3min 20 sec mai mic de 12mb

@ sunt de parere ca ar trebui facut un topic pe tema csului si sa nu fie inchis sa dezbatem problema

ptr ca nu sunt singuru care nu e multumit de event.

Posted

acuma sincer...voi chiar suferiti dupa cs...nu mai stiti ce acuzatii sa mai faceti/inventati :banghead:

eu merg la fiecare cs de cand e so1 deci nu ma lua cu prosti deastea > ptr ca nu sufar dupa castel

am participat la cs de ambele tabare hh-honey si de cateva luni e ff aiurea

cand nu era nimeni ful era mai frumos eventu.

@ nu vreau sa spui buny ca team rugat sa redeschizi ca sa facem spam

raman la parerea cu''sa faca cineva topic ptr cs la sectiunea care trebuie''

nu mai las replay ca va duce la spam .

Posted

Atata timp cat nu deraiati subiectul despre CS si nu v-apucati sa va insultati aiurea e ok.

In singurul loc unde as putea deschide un topic despre CS este la sectiunea GuildWars. Cred c-ar merge si la comunitate. Ideea e ca a mai fost unul si s-a transformat intr-unul de insulte si injuraturi. Sunteti siguri ca vreti un topic de genul?

Posted

tu dai cate 3/4/5 combo consecutive=>ca nu iei ref din ringurile sau scutu meu

nu stiu cine a jucat saptamana trecut la cs pe gunit dar ''m-am batut cu el vreo 5 min incontinu'' si nu ma omorat

vine ignore(Marian^) presupun, si da 3/5 combo consecutive jos

@ cat despre tsu e normal ca atuncia cand iti faci tu filmare sa nu folosesti nimik. e aiurea topic acela facut de tine

@cat timp ai ms..nu mori... poate cand a venit Marian^ nu mai aveai ms...nush de ce faceti acuzatii nefondate

@si la acest cs Tsu a omorat sm, elf, dl full si mai ales bk full...cand voi ziceati ca el deaia poate omora bk full...ca are speed...acum ati vazut ca nu are asa ceva

Posted

@cat timp ai ms..nu mori... poate cand a venit Marian^ nu mai aveai ms...nush de ce faceti acuzatii nefondate

@si la acest cs Tsu a omorat sm, elf, dl full si mai ales bk full...cand voi ziceati ca el deaia poate omora bk full...ca are speed...acum ati vazut ca nu are asa ceva

eram pe Mariachi sm sirspinte elf GoELF

stateau mereu langa mine ca stateam la pod idea era urmatoarea> Gunit cu 2bb presupun ca au op grozave

nu ma omorat 5 min si vine marian si ma omora in cateva secunde

acuma tu imi zici mie povesti de adormit copii ca nu am avut ms , nu am avut swel si alte prosti.

cat despre a 2-a parte a problemei de ce tsu xing daca fac duel cu el il bat la 0 si la cs ma omoara in 2sec e doar o intrebare presupunere,(sa nu imi spui ca din cauza diferentei de hp) tin sa precizez ca tot timpu am avut bufe cand nu ai bufe mori de la bk din 2 ts deci.. trage tu concluzia si nu mai lasa replay-uti aiurea

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...