Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest pirifanlu

Take a Look

Recommended Posts

Guest pirifanlu
Posted

mai sunt momente in joc cand mi se misca in poze , nu mereu , cateodata , de ce ?

Posted

http://img139.imageshack.us/img139/9154/pingk.png

si eu am avut ceva probleme stanga sus e linkmania/drepta e google /stanga jos e filelist

astea miau venit in minte.. am fibra pana in fata blocului filelistu era picat cred

Posted

mai sunt momente in joc cand mi se misca in poze , nu mereu , cateodata , de ce ?

si eu am o vecina care tipa si urla de la 14.00 pana la 18.00, de ce?

bai da veniti cu niste intrebari...nu tu detalii, nu tu informatii despre pc, nimic, veniti doar cu intrebarea "de ce".

Posted

http://img249.imageshack.us/img249/8638/infopcz.jpg <--- info sistem

rds internet +modem D-link prin cablu, era mai pe seara cand imi

facea faze dinastea sa intamplat si astazi dar nu am mai picat din joc

luam time out mai rar dar pana alaltaieri sau ieri cand a fost problema nu mi

sa mai intamplat...

Posted

Pentru cei care sunt din Timisoara sau judet si au RDS, au mici probleme cu reteaua. Daca dai ping in serverul de MU o sa vezi ca ai 16-20 ms pana in Bucuresti pe cand normal ai 8-11 ms. Asta se datoreaza faptului ca s-a trecut la reteaua de rezerva. Din cate am inteles vor sa modernizeze intreaga retea de la protocolul IPv4 la IPv6 + sa mareasca viteza si se fac tot felul de teste.

Probabil problema asta este si prin alte judete, nu stiu, dar cel putin in Timisoara mi s-a zis ca se lucreaza la retea

:tiphat:

@Edit: Serverul de MU LinkMania este 81.196.104.157

in acel IP trebe sa dati ping, nu in linkmania.ro

Faptul ca ti se misca in poze cateodata iti recomand sa instalezi placa video din nou, sau chiar sa o schimbi. Probabil este onboard.

Ti se misca in poze doar in locurile unde sunt multi jucatori

Posted

Faptul ca ti se misca in poze cateodata iti recomand sa instalezi placa video din nou, sau chiar sa o schimbi. Probabil este onboard.

Ti se misca in poze doar in locurile unde sunt multi jucatori "

placa video e ati radeon 5770 512 mb ddr5 128 bit

da stau in timisoara

am instalat windows de curand+placa video si celalte''

ms ptr informare

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...