Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest ligadreptati

un joc:P

Recommended Posts

Guest ligadreptati
Posted

Hai sa jucam un joc....

Jocul consta in :"

Unu cere un caracter imbracat intr un anumit fel

apoi ceilalti trb sa puna poza si la randul lor sa ceara sa se puna alta poza cu alt caracter care sa fie imbracat cum doreste el

:nanana: :nanana: :nanana:

Sa incepem cu ceva simplu:P

un BK imbracat in set DP+13 complet in afara de Pants.. acestia sa fie leather +13

Guest ligadreptati
Posted

se cunoaste ca faci parte din old gard :rofl2: sau esti chiar tata lor soare? :))))

este un joc care pe forumurile din anglia de mu... dar na tu ce sa sti... incercam sa deschid putin atmosfera... ca e cam plic pe aici,,,,

Guest ligadreptati
Posted

eventual sa o descinzi,nu sa o deschizi :))

of tu si gardu tau din anglia :)) pardon garda

app asa pt cultura ta generala dak vrei sa vezi cat de destept esti intra la Guilds la oldgard si pe prima pagina undeva mai jos scrie ce inseamna oldgard....

vezi ca inoti prea departe de tarm... ai grija sa nu te ineci..stai in banca ta ca stai f bine si fara spam aiurea.. dak nu iti convine ceva nu postezi

deci revenim cu jocu:P

un bk cu set DP+13 si pants leahter+13?avem:>?

Posted

app asa pt cultura ta generala dak vrei sa vezi cat de destept esti intra la Guilds la oldgard si pe prima pagina undeva mai jos scrie ce inseamna oldgard....

vezi ca inoti prea departe de tarm... ai grija sa nu te ineci..stai in banca ta ca stai f bine si fara spam aiurea.. dak nu iti convine ceva nu postezi

deci revenim cu jocu:P

un bk cu set DP+13 si pants leahter+13?avem:>?

ai invatat romaneste barosane' ? :rofl1:

sau le dai cu veveve.gugal'.ro :) apropo acolo daca scrii gresit chiar te corecteaza..just try ;)

# waw. e chiar tare sugestia ta :rofl1: :) whatever.

Guest ligadreptati
Posted

va rog si eu frumos daca aveti ceva de zis zice ti pe PM nu aici .. aici incerc sa deschid un topic care sa faca putina activitate pe forum..

multumesc pt intelegere

deci continuam

Posted

nu mai sariti asa pe el, a facut o incercare ;) eu unul nu am nimic cu ideea joculetului, dar nu stiu daca ar prinde aici pe forum :) si ai zis ca incepi cu ceva simplu, dar mie nu mi se pare asa simplu ce ai cerut acolo :P

Guest ligadreptati
Posted

nu mai sariti asa pe el, a facut o incercare ;) eu unul nu am nimic cu ideea joculetului, dar nu stiu daca ar prinde aici pe forum :) si ai zis ca incepi cu ceva simplu, dar mie nu mi se pare asa simplu ce ai cerut acolo :P

trebuie sa aibe cineva dupa mu asa;)) dupa poate se pune ceva mai usor:P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...