Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest ligadreptati

ss pe forum

Recommended Posts

Guest ligadreptati
Posted

Din punctul meu de vedere este o mare prostie sa primesti ss pe forum pentru ca:

- daca eu sunt injurat cum postez?

- daca eu vreau sa ma apar cum fac?

nu pot posta cand imi iese ss deaorece atunci este prea tarziu. poza trebuie pusa in maxim 6 zile.

Atunci cand un jucator injura etc sa primesca 2 zile pe caracterul mare de joc...la a 2 a batere tot 2 zile ... si tot asa

sa vedeti atunci cum toata lumea o sa vb frumos

Acuma despre regulament:

- o mare prostie sa dai ss pe forum pt ca ii vorbesc urat insa pentru jigniri repetate sa nu dai

- sa apara in regulament pt ce poti primi ss pe forum cu tot cu nr de zile pt a nu face discriminari

Este cineva de acord cu ceva spus de mine mai sus?

Guest ligadreptati
Posted

pai dc sa nu se dea ss pe forum pt un limbaj vulgar...sau alte posturi care nu isi au rostul intr-o anumita sectiune...?

pai ok dai ss pt limbaj vulgar dar pt jigniri repetate nu dai???

+ sa se faca un reglumanet al forumului cu ce nu ai voie sa faci, sa zici si cu nr de zile pe care il primesti... pt a nu exista discuti

ziceam sa nu dai ss pe forum pt ca tu in caz ca vrei dupa sa postezi ceva nu ai cum...de ex unu de ia ss pe forum 30 de zile cum face ala sa puna o preluare la o plangere de a lui sau etc??

asa mai bine dai ss pe caracter un nr mic de zile (acesta necrescand in caz de antencedente) si atunci toata lumea sau potoli si nici nu sar mai implica alti

Guest ligadreptati
Posted

faza cu regulament la forum poate ca ar fi o idee buna :P

pai una din doua... chiar dak nu incurajez ss ul pe forum..sau dak dai ss pe forum numai da ss pt conturile clona ca esti o mare prostie pur si simplu nu ai cum sa postezi...

ex: fac o preluare dupa incep sa dau... iar ala nu vede preluarea si ma posteaza pt ks eu cum pun pozele cu preluare dak am ss 30 de zile?..... :dontknow:

iar regluament al forumului ar fi trebuit sa fie clar ca asa dai ss dupa ureche si nu prea e corect... :readthis:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...