Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest dragonitul

Recuperare date cont

Recommended Posts

Guest dragonitul
Posted

Am dat recuperare date cont deoarece nu am mai jucat de demult mu si primesc un mail de genu: Cont MU-Linkmania-S2.

Datele contului sunt:

Nume-Cont: dragonitul

E-mail: dragonitul66@yahoo.com

Parola: ??`??3w?k??t

deci care e parola pana la urma?

Posted

Ca idee:

Ce fac daca mi-am uitat parola/email-ul/contul? Cui ma adresez?

Nu stiu ce va faceti, dar ar fi bine sa va stoarceti creierii sa va aduceti aminte, deoarece noi nu va (mai) putem ajuta. Puteti lua acest nu putem ca nu vrem, asta pentru ca au fost destule cazuri in care s-au spart conturi fiind ale altor persoane. Asta s-a intamplat deoarece stia cateva date despre cont, urmand sa i se schimbe mail-ul si respectivul se facea cu un cont. Deocamdata acest aspect ramane neschimbat, nu va mai dam date despre conturile dumneavoastra. Degeaba trimiteti pm-uri unor moderatori/asistenti sau globalul/globalii care se ocupa de sectiunea MU. E contul vostru, e responsabilitatea voastra.

Doar administratorul iti poate da parola pe care tu ai uitat-o. Nu exista o rubrica de "recuperare parola", desi ar fi necesara.

Cauta prin mail, la spam/bulk, poate n-ai sters mail-ul de cand ai creat contul.

Posted

cand ai dat recuperare date cont nu ti'a trimis si intrebarea + raspunsul?

daca da... ii dai schimbare parola, bagi mail, intrebare, raspuns, si parola noua. Din cate stiu nu iti mai cere si parola cea veche.... :-?

Posted

Ca idee:

Doar administratorul iti poate da parola pe care tu ai uitat-o. Nu exista o rubrica de "recuperare parola", desi ar fi necesara.

Cauta prin mail, la spam/bulk, poate n-ai sters mail-ul de cand ai creat contul.

nici administratorul nu ii poate da parola pentru ca este criptata md5, iar criptarea md5 este ireversibila sau chiar daca se poate, asta poate dura 1-5 ani ca sa afli o parola criptata md5.

:tiphat:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...