Guest kreeper Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 ar trebui sa bagati stationarea peste tot vezi cazul qpunct si rosica :) Deci sa va explic eu cum sta treaba , eram pe spotu omului si mancam linistit seminte cand de odata ma aposteaza cu nenumeroase cereri de a pleca de pe spotu lui si ma ameninta ca chiama adminu, Eu nu am chemat niciodata adminu ori suntem noobi ori numai suntem. Dupa 5 minute .... 300 secunde imi zice ca are stationare si ca ma posteaza ca iau suspend. Pai traiasca familia ta eu nu am postat niciodata pe nimeni, si da in mine mare dmg de sa-mi tiue si ma juleste la antebrat. pai eu m-am chinuit ff mult sa fac bk-ul full si antebratu asta el mi-a dat de m-a julit, asa ca i-am dat si eu mare perversa ca pe targu ocna de i-am deschis asta la ochiusor guritza si nascutz de-i sarea ketchup iute pe nas. La care el imi zice "suspend, ai facut pk"... traiasca familia ta nici print cu spotu nu aveam si tu imi dai mare suspend pentru stationare si pk sa-mi tiue ? Auzi cum tiue? Pai ori stationam ori numai stationam.
al3xandru Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 ideea este alta si tu o pierzi pe drum:) spotul este creeat ptr a creste,NU ptr pvp asa cum se arata in linku in kalima 6 cum dreaq sa-i indepartezi daca sadi,rosy,rosica sunt full deja si vor 200rr,cei care vor sa creasca cum ii indeparteaza?(cei care vreneau la pt erau mici si nici print cu spotul nu puteau face) CREZI CA DACA SE BAGA STATIONARE IN KALIMA se transforma serv in pve?(nu vad logica aici cu pvp) poate da pk oriunde dar e vb de nesimtire de a sta langa un pt contra. iar din ce explici u aici sunt de acord cu tine si cred ca gm trb sa isi faca datoria adica ss pe baza celebrei faze(in cazuri neprevazute moderatorul are ultimul cuvant) cva de genu cred ca era am citat din memorie.nu se pot face reguli pentru orice dar cred ca in cazul asta e dovada clara de nesimtire si trb sanctionata...dar ce sa`i faci.eu inteleg chestile cu pvp si bla bla dar totusi e un joc si trb jucat nu sa te superi pe orice faza si sa incerci sa faci viata grea la alti.din cate stiam sa mai dat ss pe nesimtire..