Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

shoby75

Sugestie stationare

Recommended Posts

Posted

oO De unde va vin ideile astia?.. SS pentru stationare se ia numai si numai in arena si asa o sa ramana :P

ce-ai zice ca in kalima pe un spot sa fie 2 pt,unul de are spotul si unul care da pk?:)

as vrea sa patesti asa sa fii unul dintre cei care merg la pt:)

sa-ti traga-n moaca de 7-8ori

Posted

ce-ai zice ca in kalima pe un spot sa fie 2 pt,unul de are spotul si unul care da pk?:)

as vrea sa patesti asa sa fii unul dintre cei care merg la pt:)

sa-ti traga-n moaca de 7-8ori

voi folositi capul ala doar ca sa nu va ploua`n gat, ia puneti`va capul la contributie si veti vedea k se poate sta pe spot si fara sa iei pk, numai faceti sugestii de fiecare data cand nu sunteti in stare sa jucati

@propun rata 100% la goblin ca mananca prea multe iteme :))

Posted

voi folositi capul ala doar ca sa nu va ploua`n gat, ia puneti`va capul la contributie si veti vedea k se poate sta pe spot si fara sa iei pk, numai faceti sugestii de fiecare data cand nu sunteti in stare sa jucati

Cea mai tare sugestie rata 100 % la goblin

Posted

In kalima merge pk de aia nu este interzisa stationarea.. re off.. in arena daca ii dai pk il da in acelasi loc :)

am sa vin cu bk full +ms+buff sa vad cum imi dai u pk in kalima...is curios :whistle:

Posted

Lasa tata ca nu te tine ms si buff 3 ore daca e un bk full pe spot poate sa iti dea bk.... oricum contra

Si daca nu ai bk full ce faci ma? Nu mai poti pleca de pe spot pentru ca e acel individ si cand revii iti da pk? Si daca ai bk full ce? Ii dai pk si revine in 5 secunde inapoi, o iei de la capat si tot nu poti sta linistit pe spotul tau. Ii dai pk pana te faci murderer sau creezi self defense ca sa te poata omora si ai pierdut spotul, asta datorita nesimtirii acelui individ. Atata timp cat nu e spotul lui nu inteleg ce cauta acolo ...

Sunt pro sugestiei, cei care sunt contra sunt vanatori, iar adminii daca nu aproba aceasta sugestie inseamna ca nu le pasa de buna functionare a serverului de incurajeaza vanatoarea.

Posted

Sunt pro sugestiei, cei care sunt contra sunt vanatori, iar adminii daca nu aproba aceasta sugestie inseamna ca nu le pasa de buna functionare a serverului de incurajeaza vanatoarea.

Adminii care nu aproba aceasta sugestie incurajeaza nesimtirea. Ar trebui dat ss pentru nesimtire in cazurile cand ce`l preluat nu lasa pe ceilalti sa`si faca party.

Posted

SS pt nesimtire.. dar nu stationare in kalima :)

Si cam in ce ar consta nesimtirea? Cum poti sti cand ai depasit limita? De ce sa ne complicam in asa hal cand se poate foarte bine goni de pe spot persoanele nedorite cu frumosu printr`o simpla sintaxa "X nu stationa" si cu asta se rezolva tot. De ce sunteti impotriva? Obisnuiti sa stationati pe spoturile altora fara voia lor? Explicati si voi detaliat, de ce contra?!

Posted

Dupa cum spuneam, incurajeaza vanatoarea, daca cineva este prins pe spot singur, si altul care ii vrea spotul are destul timp de pierdut, isi pune un caracter phono pe spot si asteapta pana acel individ primeste d/c sau pleaca de pe spot. Pana la urma daca este spotul tau ar trebui sa poti face ceea ce doresti, sa poti face party cu oricine iar in caz de vrei sa pleci sa il poti lasa oricui... nu poti face acest lucru pentru ca voi incurajati jigodiile.

Posted

idem perfect.. :)))

Posted

proasta sugestie,hai sa-l facem un server de maici,care sa aibe numa reguli si....hmm...cand intrii in joc sa zici si de 3 ori tatal nostru si un ave maria.n`ar fi misto?

Posted

astia din honey sunteti impotriva ca e sadi la mijloc:)

daca era vb de gunit erati pro:)

este o idee buna:)

asa cum si reoff se pedepsete in kant,icarus etc

p.s.poate nu peste tot,dar in kalima este ok(in special 5.6.7)

Posted

admin/mod ar trebui sa dezbateti sugestia :)

S-a mai dezbatut de cateva ori sugestia asta. Chiar nu mai aveti idei noi? Incercam sa tinem serverul PvP pe cat este posibil. Dupa cum s-a spus si mai sus, pe orice alta harta in afara de arena, daca iei PK ajungi in "safe". Este o masura anti stres sa spunem. Daca sta cineva langa spotul tau, in arena nu-l poti indeparta sub nicio forma. Pe celelalte harti, ai aceasta posibilitate.

Este exact aceeasi situatie discutata si in topicul cu PK in timpul invaziilor.

Posted

S-a mai dezbatut de cateva ori sugestia asta. Chiar nu mai aveti idei noi? Incercam sa tinem serverul PvP pe cat este posibil. Dupa cum s-a spus si mai sus, pe orice alta harta in afara de arena, daca iei PK ajungi in "safe". Este o masura anti stres sa spunem. Daca sta cineva langa spotul tau, in arena nu-l poti indeparta sub nicio forma. Pe celelalte harti, ai aceasta posibilitate.

Este exact aceeasi situatie discutata si in topicul cu PK in timpul invaziilor.

ideea este alta si tu o pierzi pe drum:)

spotul este creeat ptr a creste,NU ptr pvp

asa cum se arata in linku in kalima 6 cum dreaq sa-i indepartezi daca sadi,rosy,rosica sunt full deja si vor 200rr,cei care vor sa creasca cum ii indeparteaza?(cei care vreneau la pt erau mici si nici print cu spotul nu puteau face)

CREZI CA DACA SE BAGA STATIONARE IN KALIMA se transforma serv in pve?(nu vad logica aici cu pvp)

poate da pk oriunde dar e vb de nesimtire de a sta langa un pt

Posted

Eu propun asa:

1. Sa existe stationare in Kalime;

2. Sa nu ai voie cu re-off nicaieri;

3. Daca vine vreunu de 2-3 rr sau chiar non-rr sa aiba prioritate la party pe spot;

4. La goblini daca apare vreun non-rr sa i se cedeze bok-ul;

5. Itemele sa nu fie vandute ci donate celor cu putine rr;

6. Sa se posteze numai din Noul si vechiul testament;

7. Un admin seara la ora 22:00 sa intre si sa recite "Tatal nostru";

8. Rata la goblin (cum zicea cineva mai sus) 100%;

9. Cand iti creezi un caracter nou sa ai in stash setul de 380 full si 2 fenriri(unu albastru si unu negru);

10. Sa nu existe posibilitatea de pk.

Iar acum serios:

Vedeti ca sunt si alte servere non-pvp ... jucati pe ele daca nu va convine pk-ul si stationarea prin kalime. Asta este un server PVP (pentru pampalai(sa folosesc un cuvantmai civilizat) inseamna Player versus Player adica Jucator contra Jucator) obisnuiti-va cu ideea si nu mai plangeti ca niste fetite care li s-a furat papusica.

Cresteti si voi caractere si faceti-le full si atunci stati pe spotul altora in kalime si distrati-va cu ei. :crazy:

Posted

cum dreaq se modifica serv din pvp in pve daca se baga stationare?:)))

trebuie sa stai langa un spot ptr a kilari pe careva?:)

eu cred ca-i o idee buna:)

p.s.am caracter full:)

Posted

Ai aberat.. in ultimul hal, nu este server PVP linkmania, niciodata nu a fost, daca era server PVP nu mai existau atatea reguli (scrie foarte clar cand te conectezi ca nu este un server PVP, trebuie sa stai sa te lupti cu monstrii aproximativ 6 luni de zile non stop si tu imi spui ca nu este PVM?). Cat despre sugestie, poti da pk, dar dupa cum am zis exista varianta PHONO la care nu ai ce face timp de 2 ore, si atunci cand expira da inca un PK si asa mai departe. S-a mai dezbatut problema de nenumarate ori pentru ca a fost deranjata lumea si se crede ca este o idee buna... dar voi cum nu stati pe spoturile mari ca sa aveti de ce comenta este normal sa nu o sustineti.

Posted

cum am zis si in topicu' cu "pk la invazie" ar fi un pro pt cei mici,dar totusi sa nu uitam ca si noi am fost mici si n-am beneficiat de asa cva...mai ales cei care joaca de la inceput de s1 stiu ce exp era si cat de greu mergea...si noi am tras sa crestem si sa avem ce avem...daca acum s-ar pune totu pe tava nu i-as vedea rostul,si sa "impopotonezi" serverul cu atata reguli nu prea e fain...(avem destule reguli si impozite in tara asta....se va ajunge la impozit pe cana de apa cum ziceau cei de la parazitii...)

nu ma incanta ideea,contra :)

Posted

ar trebui sa bagati stationarea peste tot

vezi cazul qpunct si rosica :)

pro

cu stationare peste tot nu modifica serveru cu nimik tot pvp ramane.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...