Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest bogylicious

Sugestie regulament

Recommended Posts

Guest bogylicious
Posted

Vad ca in timp apar mai multe abateri pentru care se acorda suspend, insa nu prea vad sa evolueze si regulamentul. Am cateva sugestii pentru completarea regulamentului. Voi lua cateva cazuri in care s-a dat suspend, desi nu sunt scrise concret in regulament situatiile respective.

Voi incepe cu cazul in care eu si Amalia am luat ss pentru “macro/bot”: >>link<<. Acolo, am luat ss pentru ca am pus la store 1 potiune de mana cu 900.000 zen, dar la altii aparea cu alt pret. S-a intamplat asta pentru ca nu stiam ca daca intri cu acel clicker, pretul de la store pe care il pun eu, va fi diferit pentru ceilalti. Am intrat in acel clicker doar pentru auto buff si am dezactivat functiile de auto pick din el, dar se pare ca nu a fost de ajuns. Ca doar intentia mea nu era sa vand 1 sticluta de mana cu 1 miliard si ceva de zen.

Sugestia mea in acest caz este sa se introduca ceva mai concret in regulament cu privire la aceasta “infractiune”. Adica ceva de genul: “Este interzisa punerea la store a unor iteme cu pretul mai mare de 99999999 zen, cu ajutorul unor programe (exemplu: MU AutoClicker Elite)”. Acesta este doar un exemplu rapid, dar se poate gandi si altfel formularea. Daca era scris asa ceva in regulament, nu mai existau acele 2 suspenduri.

Al doilea caz: >>link<<. Este cel in care s-a dat ss pentru ca CERBY a introdus 1 punct in plus peste 32767 si era pe spot in momentul cand cineva i-a facut poza. Daca tot s-a descoperit acest tip de “exploit” de ce nu se introduce in regulament ? Adica ceva de genul acesta: “Este interzisa introducerea de puncte peste 32767 atunci cand caracterul se afla pe un spot sau la Castle Siege”. Si sa se scrie si dovezile necesare pentru a realiza o plangere. Cel mai probabil si in acest caz, daca regulamentul era ceva mai concret, nu se mai ajungea la suspend.

Alt caz: atunci cand se primeste ss pentru poze cu meet player. Nu dau un link catre o plangere anume, pentru ca sunt destule. Lasam la o parte faptul ca din punctul meu de vedere, acel lucru nu demonstreaza ca foloseste clickerul pentru altceva decat buff sau atac. Dar nici in acest caz, nu sunt date exemple in regulament. Stiu ca este scris ca se poate da ss pentru printuri care contin mesaje generate de aceste aplicatii, dar daca tot exista o gramada de suspenduri pentru acel meet player, sau Autopick, Autosay Off/ON, de ce nu se introduce o formulare mai concreta in regulament care sa cuprinda si aceste abateri ? Vad ca este scris ceva in semnatura lui –ija-, dar nu cred ca acela este locul potrivit pentru acea prevedere, ci ar trebui adaugata in regulament. Nu credeti ca daca s-ar introduce asa ceva, ar fi mai putine suspenduri ?

Din punctul meu de vedere, ar trebui realizat un paragraf si pentru Castle Siege in regulament. Adica sa se stabileasca daca sunt admise probe de tip video facute de catre playeri pentru plangeri impotriva altor playeri. Daca da, atunci in cazul in care cel care face acuzatiile are dreptate si aduce dovezi clare, sa primeasca cel acuzat suspend. Insa, in cazul in care se dovedeste ca cel care face acuzatiile nu are dreptate, sa primeasca el suspend pentru acuzatii nefondate.

Cazurile 1 si 3 ar putea fi grupate sub o exprimare comuna concreta la partea din regulament cu Macro/Bot. Probabil mai sunt si alte situatii de genul acestora, pe care nu le-am vazut eu, dar cu care adminii s-au intalnit. In primul caz, sunt si eu implicat, dar am dat exemplul acela pentru ca imi era mai la indemana. Nu am postat aici pentru a ma plange ca am luat ss si nu ma intereseaza scoaterea acelui ss. De ce am deschis acest topic ? Pentru ca as vrea sa existe un regulament mai concret si actualizat. Ar mai fi si alta nelamurire a mea si anume: de ce pentru exact aceeasi incalcare a regulamentului de catre 2 persoane se pot da sentinte diferite de catre admini ? Dar nu voi intra si in acest subiect acum pentru ca deja am scris cam mult. Este posibil sa gresesc eu in ceea ce am scris aici si nu ma supar daca ma corectati si imi spuneti de ce nu am dreptate :tiphat:

Posted

La fiecare clicker apare altceva si fiecare are alta functie.

Nu se poate sa modificam regulamentul in functie de clickere, e absurd.

Odata ce jocul permite 99 999 999 maxim si apare 1, 543 232 ce ce crezi ca e?

Daca apare meet player = tot un avantaj, stii cine e langa tine/se apropie, s.a.m.d.

Daca pun in regulament "este interzis Elite Gui" maine apare alt clicker si are aceleasi functii, sa inteleg ca nu am sa pot acorda suspend pentru ca nu e Elite? Gresit.

Un clicker trebuie sa te ajute sa ataci si eventual buff, orice alta functie a unui klicker este interzisa prin regulament.

Pentru punctele date peste cap a fost introdusa aceasta regula:

25. Cheating

Cei care sunt prinsi folosind aplicatii de tip hack - CONT BLOCAT! pe o perioada nedefinita.

NU se accepta exploatarea bug-urilor jocului - CONT BLOCAT!

Cu sau fara programe ajutatoare (hackuri) exploatarea unui bug este ILEGALA!

Pentru renumitele DUPE, CONT BLOCAT + blocarea celorlalte care au legatura cu contul principal.

Nu va logati cu alt cont decat contul vostru. Daca vi se blocheaza IP-ul nu merge scuza: "doar m-am logat pe contul unui prieten sa vad ce are. NU aveam de unde sa stiu..."

Orice cont care contine in inventar/vault iteme dupate/iteme obtinute prin exploatarea unor bug-uri va fi BLOCAT!

Orice incercare de a folosi hacks duce la blocare cont.

Se recomanda celor care au cluburi de internet/games sa verifice acest lucru si sa opreasca la timp astfel de tentative din partea clientilor.

Guest bogylicious
Posted

Stiu ce scrie in regulament la partea cu Cheating si ce am scris eu s-ar include mai ales in asta: "NU se accepta exploatarea bug-urilor jocului". Dar daca cineva face asa ceva din greseala ? Si nu are de unde sa stie chiar daca a citit tot regulamentul. Intr-adevar cazul acesta nu este foarte frecvent, dar se poate intampla. Pe parcurs ce se descopera diferite tipuri majore de exploatare a bugurilor pentru care s-a dat suspend sa fie adaugate ca exemple in regulament si nu ar mai putea exista scuza "nu am stiut".

Iar referitor la cealalta situatie cu clicker-ul inteleg problema pe care ai pus-o, dar chiar daca nu este precizat concret acest lucru in regulament suspenduri tot se dau acum. Insa ma gandeam ca poate se gaseste o formulare mai buna referitoare la aceste abateri care ar reduce numarul de topicuri la plangeri si ar reduce de asemenea numarul de suspenduri. Sa fie scrise cumva ca exemple de cazuri in care se poate lua ss. Si acestea sa fie actualizate cu situatiile care apar cu timpul. De ce am dat exemplul clickerului Elite? Pentru ca foarte multe suspenduri in prezent sunt cauzate de el si alte clickere nu am mai vazut momentan pentru care sa se dea ss. De ce ar mai posta lumea la plangeri poze cu "meet player" daca ar stii ca primesc suspend ? Eu stiu asta pentru ca am vazut prin plangeri acest lucru, dar majoritatea nu se uita prin aceste topicuri, ci se uita in cel cu regulamentul. Eu nu am facut aceasta sugestie pentru mine, pentru ca majoritatea lucrurilor le stiu acum, mai ales dupa ss, ci am facut in speranta ca se va gasi o solutie si se vor reduce numarul de caractere si conturi banate.

Posted

legat de cazul CERBY eu cred ca odyzzeus a considerat ca nu s-a bagat din greseala pt ca era in party cu gunit tocmai cel care a facut celebra metoda asta de tinut spoturi , intelegi? deci era foarte greu de crezut ca s-a bagat din greseala avand in vedere contextul de atunci

si doar s-a zis de atunci de cand am facut eu topicul ala -link- cine mai abuzeaza de asa ceva ia 99 , de cate ori trebuie sa scrie pe forum? daca dupa nici 2 luni inca nu stim e cam grav zic eu mai ales ca a avut 8 pagini topicul ala si a fost destul de vizitat

Posted

Da da ar fii bine sa fie actualizat si regulamentul cu regula macro/bot si cu ce ai zis tu in topicul ala :), daca se apuca un player nou de jucat el citeste regulamentul nu citeste la informatii topicul facut de tine sau semnatura lui -ija-.. parerea mea :)

Guest red4gunz
Posted

oricum e absurd sa primesti acelasi suspend pentru pretul de la store . meet player. s.a ,ca si pentru auto-pick , cel putin aici ati putea modifica suspendul , nu cred ca e la fel de grava infractiunea :banghead: , s-a transformat mai mult intr-o vanatoare intre playeri :violent: , si multa lume ati vazut si voi , NU STIE ! , ati dat ss pe banda de cand cu regula asta ,asta e intentia voastra sa goliti server-ul?

Posted

La fiecare clicker apare altceva si fiecare are alta functie.

Nu se poate sa modificam regulamentul in functie de clickere, e absurd.

Odata ce jocul permite 99 999 999 maxim si apare 1, 543 232 ce ce crezi ca e?

Daca apare meet player = tot un avantaj, stii cine e langa tine/se apropie, s.a.m.d.

Daca pun in regulament "este interzis Elite Gui" maine apare alt clicker si are aceleasi functii, sa inteleg ca nu am sa pot acorda suspend pentru ca nu e Elite? Gresit.

Un clicker trebuie sa te ajute sa ataci si eventual buff, orice alta functie a unui klicker este interzisa prin regulament.

Pentru punctele date peste cap a fost introdusa aceasta regula:

nu cred k ajuta cu nimic acel "meet player" ... daca esti afk degeaba iti scrie k vine cineva ca nu esti la pc sa vezi, daca esti on iar scrie degeaba k vine un player pentru ca oricum urmeaza sa`l vezi.

A incercat cineva sa cumpere un item dintr`un store cu pret mai mare de 99 mil ? oare cati bani ii ia din inventory ? sau este doar un bug visual ?

Sunt de acord cu autopick`ul cu move si pozele in care apare "pick on" dar acel meet player crek e putin cam aiurea ...

Parerea mea ...

Referitor la regulamentul actual, scrie destul de clar k este interzis MACRO/BOT :

21. Macro/BOT

Nu se accepta raspunsuri efectuate prin utilizarea functiei "macro" sau boti. Daca raspunsul este acelasi pentru orice intrebare, si repetat de minim 4 ori, la fel, s-a pierdut spotul dupa trecerea celor 5 minute. Urmand astfel sa fie anuntat un GM despre acel caracter ca foloseste un macrobot, iar suspendul este 20 de zile, postat doar de catre GM. In caz de recidiva, suspendul va fi acelasi.

21.a. Macro/BOT

Nu se accepta utilizarea de aplicatii tip macro/bot. In cazul utilizarii unor clickere este permisa doar folosire functiilor de atack/buff ale acestora, fiind interzisa folosirea altor functii.

Suspendul este de 40 de zile si vor fi postati doar de catre GM. Se poate acorda suspend si in situatia in care exista printuri (facute chiar de catre utilizator) care contin mesaje generate de aceste aplicatii din care rezulta utilizarea functiilor de tip macro/bot/alte functii inafara de atack/buff. In caz de recidiva, suspendul va fi acelasi.

Posted

nu cred k ajuta cu nimic acel "meet player" ... daca esti afk degeaba iti scrie k vine cineva ca nu esti la pc sa vezi, daca esti on iar scrie degeaba k vine un player pentru ca oricum urmeaza sa`l vezi.

A incercat cineva sa cumpere un item dintr`un store cu pret mai mare de 99 mil ? oare cati bani ii ia din inventory ? sau este doar un bug visual ?

Sunt de acord cu autopick`ul cu move si pozele in care apare "pick on" dar acel meet player crek e putin cam aiurea ...

Parerea mea ...

Referitor la regulamentul actual, scrie destul de clar k este interzis MACRO/BOT :

21. Macro/BOT

Nu se accepta raspunsuri efectuate prin utilizarea functiei "macro" sau boti. Daca raspunsul este acelasi pentru orice intrebare, si repetat de minim 4 ori, la fel, s-a pierdut spotul dupa trecerea celor 5 minute. Urmand astfel sa fie anuntat un GM despre acel caracter ca foloseste un macrobot, iar suspendul este 20 de zile, postat doar de catre GM. In caz de recidiva, suspendul va fi acelasi.

21.a. Macro/BOT

Nu se accepta utilizarea de aplicatii tip macro/bot. In cazul utilizarii unor clickere este permisa doar folosire functiilor de atack/buff ale acestora, fiind interzisa folosirea altor functii.

Suspendul este de 40 de zile si vor fi postati doar de catre GM. Se poate acorda suspend si in situatia in care exista printuri (facute chiar de catre utilizator) care contin mesaje generate de aceste aplicatii din care rezulta utilizarea functiilor de tip macro/bot/alte functii inafara de atack/buff. In caz de recidiva, suspendul va fi acelasi.

gino o sa imi risc eu un char cu clickeru .. vino tu cu 2 mld sa vezi cat iti ia din inventory ^^ sau incearca la unu care are clicker cu pret peste 1 mld.. si tu sa ai mai putin sa vezi ce zice.

Guest ligadreptati
Posted

la faza cu meet player si cu store e clar ca folosesty cliker gui si acuma e interzis..din motivele lor...

la faza cu CERBY e o mare prostie.... cred ca era mai corect daca intra un admin ii dadea d/c ii scoate din puncte si gata ... se poate sa fi bagat din greseala la asta nu va ganditi?la a 2 a batere atunci da merita 98...... si chiar 98 mi se par cam multe zile pt lucru asta....

acuma la faza cu abaterile as propune sa numai existe .. adik ai grisit direct sa platesti... ca asa cei cu "pile" o sa primeasca cam multe advertismente si nici un ss

Posted

Intradevar e o mare pacoste Elitele asta. Nu mi se pare normal chestia cu autopick/move to pick, pentru ca cel care sta on nu ia nici macar un jwl din cauza altui player din party care e afk si are autopick/move to pick,

sau alte situati precum, preturile itemelor prea scumpe deoarece aduni prea multe jwl'uri cu autopick/move to pick si ai de unde sa platesti.

Insa chestia cu >>meet player si Zen peste 99999999 la store deja indeamna playeri la vanatoare. parerea mea. De cand admini ne'au anuntat ca primim suspent daca apare chestia cu >>meet player sau preturi marite la store am vazut topicuri la plangeri gen: Autodenunt. Adica omu ala a stat el sa se uite la fiecare print in parte sa vada daca apare >>meet player. In game lumea se uita la toti playeri care au store deschis sa vada preturile si daca sunt mai mari de 99999999 in urmatoarele 2 secunde vedem posturi gen: Admin on pm me... si multe alte chesti. A mai venit cineva la mine si imi da pk pe spot si zice "hai posteaza'ma ca sigur ai >>meet player in print :))" Noroc ca mi'a returnat spotu. :P

In fine cea ce vreau sa zic este ca s'a deschis sezonul de vanatoare de cand cu elite.

Posted

ok, am citit ce s-a scris aici, dar nu postasem. pentru moment voi lasa la o parte ce vorbeam despre elite. am mai scris in primul post si despre probele de tip video, cele de la cs sau nu numai. nu credeti ca ar trebui introdus in regulament si asa ceva ? daca este voie cu probe video pentru a se da ss si in ce conditii trebuie realizate plangerile respective. vad ca s-au impartit mai multe suspenduri de 99, deci inteleg ca sunt admise astfel de probe, dar nu ar trebui sa fie precizat si in regulament ? vad ca in ultima vreme tot mai multe filmulete apar si fiecare posteaza cum ii vine lui pe moment. unele filmulete la aspecte tehnice, altele la plangeri, altele pe pm, etc. nu ar trebui sa fie ceva mai organizata si partea asta ? si cum ziceam, daca cineva face o astfel de plangere si se doveste nefondata, sa primeasca respectivul o pedeapsa. ca sa nu mai apara oricine caruia i se pare ceva suspect cu tot felul de topicuri cu nu stiu cate parti.

Posted

Nu mai folositi Elite si nu o sa mai apara niciun "autodenunt" si nici nu o sa mai aiba cine / de ce sa va vaneze.

Si daca eu folosesc GUI simplu , nu versiunea elite ?

Versiune mai veche nu are optiunea pick-up , in schimb poate avea ''meet the player''.Si acum sa gandim logic ,cu ce ma ajuta meet player,face vre-o difereta la pvp ,sau te ajuta in lvl-ing?

Vreau un raspuns sincer si bine argumentat pentru intrebarea de mai sus. Daca stau bine si ma gandesc ragulamentul e foarte prost gandit , 40 de zile ca i-ti apare in print cine a trecut pe langa tine e extrem de mult ,comparativ cu cei care folosesc macro-bot sa adune (lucru care ar fi in dezanavtajul economiei serverului),un suspend logic ar fi de maxim 10...15 zile nu 40!

Guest -Jafar-
Posted

Si daca eu folosesc GUI simplu , nu versiunea elite ?

Versiune mai veche nu are optiunea pick-up , in schimb poate avea ''meet the player''.Si acum sa gandim logic ,cu ce ma ajuta meet player,face vre-o difereta la pvp ,sau te ajuta in lvl-ing?

Vreau un raspuns sincer si bine argumentat pentru intrebarea de mai sus. Daca stau bine si ma gandesc ragulamentul e foarte prost gandit , 40 de zile ca i-ti apare in print cine a trecut pe langa tine e extrem de mult ,comparativ cu cei care folosesc macro-bot sa adune (lucru care ar fi in dezanavtajul economiei serverului),un suspend logic ar fi de maxim 10...15 zile nu 40!

GUI vechi nu are aceasta optiune. Si eu l-am folosit si il mai folosesc. Dar ca sa-ti raspund la intrebare, stii cat de fun era sa intrii in CC si sa stii automat cine e langa tine? Crezi ca daca webzen vroia asta, mai masca jucatorii in CC? Dar nici asta nu e problema cea mare. Problema cea mare e stiuta de cine trebuie si nu are rost sa o discutam aici pentru ca le mai vin idei si altora dupa aia :) Este o regula foarte simpla care spune sa nu mai folosim clickere care fac si altceva in afara de atack/buff. Ce e ASA greu in a o respecta!?

Posted

Pe langa faptul ca inca astept raspunsuri la ceea ce am scris mai sus cu regulile pentru Castle Siege, am observat (iar) niste decizii diferite luate la plangeri, in cazuri foarte asemanatoare. Acum ma refer la situatia cand un jucator ia pk pe spot si posteaza, dar cel care este postat are preluare corect facuta. In cazul acesta, in opinia mea, ar trebui sa se dea nefondata celui care a facut plangerea. dar am observat ca in unele topicuri de acest gen se da nefondata, in altele nu. De exemplu in urmatoarele topicuri: plangere1, plangere2, plangere3 s-a acordat suspend pentru nefondata, deoarece cel care fusese postat pentru pk avea preluare. Dar in alt topic tot cu aceeasi problema: plangere4 nu s-a acordat nimic. Ultimele 2 plangeri sunt aproape identice, chiar au un personaj comun, doar ca i se inverseaza rolurile. Asa ca intrebarea mea este: de ce exista decizii diferite in cazuri de plangeri identice ? Sau daca nu considerati ca sunt la fel plangerea3 si plangerea4, atunci poate imi spuneti care este diferenta intre ele.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...