Jump to content
hedastro

Interlopul Gheorghi?? Mararu, ucis într-o cafenea la Piatra Neam?,iar fratele lui Bogdan Mararu ranit. Atacatorul, înc? liber

Recommended Posts

Posted

http://img337.imageshack.us/i/politie014608cadb04.jpg/

Gheorghita Mararu, lider al interlopilor din Piatra Neamt si finul interlopului basarabean Vasile Rodideal, judecat pentru mai multe infractiuni comise la Iasi, a murit azi, dupa ce a fost împuscat într-o cafenea din centrul orasului. Fratele sau Bogdan a fost internat în spital cu plagi împuscate.

Incidentul a avut loc în plina zi, la ora 12.30.

Potrivit televiziunii, politistii din Neamt sunt în alerta. Zeci de filtre au fost instituite în tot judetul, iar un elicopter a survolat zona împadurita a orasului. Autorul atacului nu a fost retinut. Politia are un suspect Cristian Chilat zis "Falau". Acesta este un rival mai vechi de-al lui Gheorghita Mararu. În 2006, Falau i-a incendiat acestuia o masina. Atunci, Falau a fost condamnat la închisoare de unde a fost eliberat, conditionat, în urma cu doua luni.

Victima, Gheorghita Mararu este un afacerist controversat din Piatra Neamt. Ranitul e fratele sau, Bogdan Mararu.

Potrivit martorilor, victimele se aflau cu mai multi prieteni în cafenea, când un barbat s-a apropiat de ei, a scos un pistol si a tras de cinci ori. Se pare ca atacatorul a folosit un pistol de calibru 9 mm.

Cei doi frati au fost transportati de urgenta la spital, însa Gheorghita Mararu, în vârsta de 32 de ani, a decedat din cauza ranilor grave.

Reglare de conturi

În urma cu trei ani, un alt personaj al lumii interlope din Piatra Neamt a fost împuscat. Au fost suspiciuni la acea vreme ca atacul a comandat de Gheorghita Mararu. Tot în urma cu trei ani, mai multe masini de lux ale interlopilor din Piatra Neamt au fost incendiate de persoane necunoscute.

Sursa : Click aici!

Posted

Partea nasoala e ca incep sa foloseasca gloante adevarate, si nu se mai joaca cu cele de cauciuc. In rest, pot sa zic doar ca e pacat ca nu am murit si cel de-al doilea.

Posted

Partea nasoala e ca incep sa foloseasca gloante adevarate, si nu se mai joaca cu cele de cauciuc. In rest, pot sa zic doar ca e pacat ca nu am murit si cel de-al doilea.

nu-i dorii moartea nimanui

e un pacat!

Posted

k mor mafiotii, nici o paguba :naughty:

Ca imi spun numele lor de parca ar fi de teapa lui Al Capone, asta deja imi provoaca sila...cui ii pasa de ei? (mai ales morti)

Cu ocazia asta, au si militienii ceva de munca, nu doar amenzi si mici gainarii. :nanana:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...