Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

tranced

admin absent la cs

Recommended Posts

Posted

Combo contine si twist , iar tw-ul nu e interzis in camera, capisi ?asta care la duel te vaiti ca ai lag si la cs zbori.Dar intre timp schimbi si u pc-ul ca Tzu

@Perla nu se vaita nimeni , Bara a zis ceva de mine si iam raspuns ,asa ca scutestema sau dute la doctor sa te scuteasca. si P @round

ce sa facem sadi, stiu ca ti se pare imposibil ca un DL sa bata un bk, daca el vine cu mana-n fund si DL-ul ala are si el un amarat de buff, este mai usor sa zici ca are coduri. Iar cu calculatorul, nu este avion, insa, cand vi de la unu care nu poti sa intrii in camera ca vezi numai frameuri, la unu in care vezi imaginea limpede, pai poti sa te joci si tu cs ;)

P.S. bucurati-va ca nu au reprat/ nu se poate repara bugul cu FS-ul ;) ca deobicei dati de mine cu cel mult buff, daca as avea si ms si sweal, as da ture in jurul vostru. Hai, continuati sa spuneti ca am coduri, poate asa dormiti bine noaptea si va justificati ca va bate un DL -_-

Posted

Cand ajungi sa obligi admin sa vina la cs ce inseamna oare?De doctor n-am nevoie sigur ,poate tu ai nvoie de unul de specialitate.Eu doar ma distrez pe aici ca la ora asta n-am pe cine enerva.Mie in locul tau mi-ar fi sila de caracterele pe care le ai nu de ce se scrie pe aici.Astea sunt doar pareri .Oricum se anunta filmulete interesante...

Posted

haideti cu filmuletele vreau sa vad vedeta :)) gg honey ati jucat speed blana si tot degeaba. jucati slab pentru mine 0 puteti si 100 speed sa fol mereu ca tot mox va loati :))

Plange sadi pe form de hack`uri si el mi-a dat peste 100 ts cu 3k dmg fara sa ia ref constant dar numai zic il las sa se simta bine :tiphat:

Sapt viitoare filmez aveti grija cu speed`u b-(

Guest Sadi022002
Posted

ce sa facem sadi, stiu ca ti se pare imposibil ca un DL sa bata un bk, daca el vine cu mana-n fund si DL-ul ala are si el un amarat de buff, este mai usor sa zici ca are coduri. Iar cu calculatorul, nu este avion, insa, cand vi de la unu care nu poti sa intrii in camera ca vezi numai frameuri, la unu in care vezi imaginea limpede, pai poti sa te joci si tu cs ;)

P.S. bucurati-va ca nu au reprat/ nu se poate repara bugul cu FS-ul ;) ca deobicei dati de mine cu cel mult buff, daca as avea si ms si sweal, as da ture in jurul vostru. Hai, continuati sa spuneti ca am coduri, poate asa dormiti bine noaptea si va justificati ca va bate un DL -_-

cam greu sa ma bati u pe mine , nu vad unde am zis eu de tine ceva , speed este posibil sa ai ca nu apuc sa te vad "fugi de mine in general"

@pacat ca nu stii sa inumeri ignore , au fost 88 de ts , si u la duel mai batut si barosanu of of ce buni sunteti voi pe perioada cs-ului.

Guest Sadi022002
Posted

haideti cu filmuletele vreau sa vad vedeta :)) gg honey ati jucat speed blana si tot degeaba. jucati slab pentru mine 0 puteti si 100 speed sa fol mereu ca tot mox va loati :))

Plange sadi pe form de hack`uri si el mi-a dat peste 100 ts cu 3k dmg fara sa ia ref constant dar numai zic il las sa se simta bine :tiphat:

Sapt viitoare filmez aveti grija cu speed`u b-(

http://img88.imageshack.us/img88/2493/screen110514210001.jpg

http://img24.imageshack.us/img24/5034/screen110515160003.jpg

Ia si nu mai plange , ce iti face ala = cu 0 :|

hai nb , am alte treburi mai importante de facut .

Guest Sadi022002
Posted

mai are rost topicul asta? vi-l mai las deschis?

Daca iti plac "Desene Animate" mai lasa-l :)

Posted

Ba smechere...cine pana mea s`o plans de lag?Ti`am zis bv cand ai castigat duelu?Ce pana mea mai vrei? Daca la CS esti varza fara dinobug...agita`te pe aici...

O sa vada toti de pe forum ce curat joci tu in acel filmulet...

Guest kreeper
Posted

Vai de mine ce fel a ajuns serverul de cand am plecat, din rau in mai rau si tot asa, ma intreb cat mai are serverul de trait pana la catastrofa totala.

BTW face Perla flotari cu voi mai nou ?:)) , bine ca nu am mai continuat si eu ca era vai si amar si serverul inchis.. de mult :crybaby:

Si daca nu ne-am vazut de mult va salut pe toti, si pe HH cu hakurile voastre, si pe Honey cu programele mele, si pe rosy care mi-a luat spotul. Cu bine !

< Tot ce ati citit mai sus a fost un pamflet si va rugam sa il luati ca atare >

Posted

Alexe plangi ca o fetita de 14 ani,tu vb de hackuri si alte chestii dar eu nu te`am vazut pe toata durata cs`ului sa ajungi in castel = mai ai de invatat

Sadi erai singuru bk care imi dadea 2 twisturi si muream instant...in rest toti care ma omorau o faceau cu 2-3 combo,,,si la faza cu Tsu e bug vizual ... d`ohhhhh :violent:

Posted

Vai de mine ce fel a ajuns serverul de cand am plecat, din rau in mai rau si tot asa, ma intreb cat mai are serverul de trait pana la catastrofa totala.

BTW face Perla flotari cu voi mai nou ?:)) , bine ca nu am mai continuat si eu ca era vai si amar si serverul inchis.. de mult :crybaby:

Si daca nu ne-am vazut de mult va salut pe toti, si pe HH cu hakurile voastre, si pe Honey cu programele mele, si pe rosy care mi-a luat spotul. Cu bine !

< Tot ce ati citit mai sus a fost un pamflet si va rugam sa il luati ca atare >

deah lasai sa isi mai piarda timpu pe aici ! sa se zbata etc ca e amuzant :)) cs u ar trebui schimbat din Castel Siege in Cheat Siege :)) pentru ca ala care are coduri si e mai destept in a le folosi fara sa fie prins ala are cs ul =))

Posted

Alexe plangi ca o fetita de 14 ani,tu vb de hackuri si alte chestii dar eu nu te`am vazut pe toata durata cs`ului sa ajungi in castel = mai ai de invatat

habar nu ai pe ce cont am fost deci shhh :violent:

Posted

Ar fi ok daca nu ar mai fi atata harababura pe acest topic ...

@HHmania , esti total Nul , zici ca nu suferi dar la semnatura se vede tot :)

si cu harababura cine incepe?

ne cunoastem de undeva si nu stiu eu ? pe viitor incearca sa nu jignesti aiurea pt ca asa se ajunge la "harababura".

Posted

Tu crezi ca acest player Sparlow este unicul care foloseste speed?

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=388307

In topicul asta si -ija- a demonstrat ca numai cu filmate se poate prinde cnv cu speed(eu asa stiu ca -ija- are acces la serv si poate verifica logurile)

Eu sunt convins ca foarte multi folosesc speed si moderatori nu vor sau nu au un script care detecteaza speed gear-ul.Eu personal am vazut mai multi playeri care fugeau ca iepurele la invazie(100% aveau speed) si daca dai search la caractere suspendate de mai bine de 1 an nimeni nu a luat ss pt speed.

Degeaba vine un admin la CS,cine foloseste cv program interzis imediat il opreste cand ajunge langa el un admin.

ai mai jucat pe alte servere??? asta e parerea ta ca numai cu filmulete se poate detecta. Exploreaza si tu alte servere sa vezi ce si cum si care si cand si unde si dece, uitete si pe alte forumuri si ai sa iti schimbi parerea.

Oare la alte servere de ce e posibil sa detecteze dino bug si speedul doar din loguri??

Posted

4 pagini degeaba :blink: , unde`s filmuletele ?

p.s. daca tot se face cate 1 topic dupa fiecare cs puteti lafel de bine sa redeschideti topicul castle siege ...

Sa se certe acolo non-stop ca si acum? Care-i rostul? Duceti-va fratilor la Discutii generale, aveti acolo Fight arena si faceti-va un topic HHunterZ vs Honey si va balacariti acolo cat vreti, ca eu unu m-am saturat de prostiile voastre. Macar daca v-ati injura si insulta si voi corect gramatical.

Posted

Sa se certe acolo non-stop ca si acum? Care-i rostul? Duceti-va fratilor la Discutii generale, aveti acolo Fight arena si faceti-va un topic HHunterZ vs Honey si va balacariti acolo cat vreti, ca eu unu m-am saturat de prostiile voastre. Macar daca v-ati injura si insulta si voi corect gramatical.

1-o pt bunny

Posted

bny, poti sa-l inchizi. Sunt aceleasi sute de discutii inutile din toate topicurile asemanatoare. tranced (sau oricine altcineva) poate folosi cu incredere PMul atunci cand urca filmuletele si daca sunt dovezi clare, se vor lua masuri, asa cum s-a facut saptamana trecuta si cum va garantez ca se va mai face.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...