Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

tranced

admin absent la cs

Recommended Posts

Posted

Si daca raman 20-30 caractere nu vad care e problema?Un server curat se repopuleaza repede.

Totusi e un server pt playeri si ar trebui sa ramana doar cei ce stiu sa respecte un server care le spune in fiecare zi Welcome.

Iar de caracterele full oare cine ar trebui sa aiba grija?

Posted

Si daca raman 20-30 caractere nu vad care e problema?Un server curat se repopuleaza repede.

Totusi e un server pt playeri si ar trebui sa ramana doar cei ce stiu sa respecte un server care le spune in fiecare zi Welcome.

Iar de caracterele full oare cine ar trebui sa aiba grija?

Sa ti le dea tie sa le dai delete :))

Posted

Tu rosico stai in banca ta ca stai bine.Si nu-ti mai pune pass perla pe la conturi ca am destui fani.Daca aveai habar de 1 din motive nu ai mai scrie aiurea despre ce nu cunosti

Posted

Voi sunteti amuzanti. :))

Serios, exista un topic in care sa nu va luati la cearta, membri guildelor rivale? Din 3 topicuri, unul cu siguranta are in el termeni de genul: hhamsters, poney, s.a.m.d. :))

Trist e ca unii chiar isi dau sufletu pe-aici incercand sa vorbeasca si sa demonstreze ceva serios dar ghinionul lor. caci din 50 de reply-uri nu poti alege nici macar jumatate ca fiind ceva de capul lor. Tot asa oameni buni, tot asa...

Posted

Voi sunteti amuzanti. :))

Serios, exista un topic in care sa nu va luati la cearta, membri guildelor rivale? Din 3 topicuri, unul cu siguranta are in el termeni de genul: hhamsters, poney, s.a.m.d. :))

Trist e ca unii chiar isi dau sufletu pe-aici incercand sa vorbeasca si sa demonstreze ceva serios dar ghinionul lor. caci din 50 de reply-uri nu poti alege nici macar jumatate ca fiind ceva de capul lor. Tot asa oameni buni, tot asa...

Intr-adevar ar fi mult mai bine daca nu ar incepe x sau y cu jigniri, dar nu ai ce face (ori se iau masuri gen ss pe forum, ori amuza-te in continuare)

Trist este ca inafara de 1 ss de 99 de zile si o data sau de doua ori cand au fost admini la cs, nu se face nimic si cativa playeri continua sa isi faca de cap nestigheriti.

Prezenta adminilor la cs ar trebui sa fie in fiecare duminica.

:tiphat:

Posted

Prefer sa m-amuz in continuare, nu sunt singurul moderator. Poti sa-mi dai quote/pm la persoanele care s-au insultat daca te-a deranjat asa mult vizibil si daca doresti asa de mult sa le dau suspend, chiar daca s-au insultat si provocat reciproc intre ei.

Tu tot ce vezi cu sigla de moderator trebuie sa-i dai in cap zicandu-i 'ia masuri!"? :lol: Iau daca vreau, daca eu cred ca se merita sa le dau suspend, nu sa fiu avertizat de un alt user.

Posted

Tu rosico stai in banca ta ca stai bine.Si nu-ti mai pune pass perla pe la conturi ca am destui fani.Daca aveai habar de 1 din motive nu ai mai scrie aiurea despre ce nu cunosti

Sincer nici nu ma intereseaza dramele tuturor de pe server. In primul rand nu am zis nici un neadevar si nu am dat nici motive, asa ca iar vb aiurea. P.s. cand aveam eu parola aia, nu auzise nimeni de tine. Nu inteleg ce te bagi u la discutii despre cs, cand u nu participi la asa ceva si oricum esti paralela. Lasa sa isi dea cu parerea cei care chiar sunt interesati de asa ceva, nu doar ca sa facem spam aiurea. Pff si u vb de fani...inseamna ca dak stii ce parole am avut, din cauza ta sughitam intr-una. Eram subiect de barfa? :))

Posted

Era vorba de "delete la char".E ceva interesant sau on topic?Nu cred , deci e aiurea.

Iar daca am mai putie rr si n-am cal cu coada imi zici ca n-am dreptul sa particip la un cs normal?Iar aiurea

Mai ganditi-va la playerii care isi cresc niste caractere ca sa vada si ei cum e la cs ,

sau le spuneti ca le creesc degeaba?

@doar am auzit din mers despre parole nu ca ma interesa , si in nici un c

az nu mi-as dori un caracter fake

Posted

Eu nu inteleg pentru ce va bateti capul atata... problema cu speed`ul nu se poate rezolva, daca se puteau verifica log`urile cu siguranta cineva pana acum se ocupa de asta si in momentul de fata exista macar un individ banat pentru speed (din log-uri).

Aduceti-va aminte ca pe 97d era lista plina de suspend-uri din log-uri pentru speed/dupe si altele, acum nici unul, oare de ce?

Posted

mda.. ce zic eu ce intelegi tu. :photo:

nu ti-am dat in cap,nu te-am avertizat si chiar mi se rupe de cui vrei dai tu ss si cui nu.(probabil o sa imi dai acum mie.. ghinion).

o seara placuta.

Posted

Era vorba de "delete la char".E ceva interesant sau on topic?Nu cred , deci e aiurea.

Iar daca am mai putie rr si n-am cal cu coada imi zici ca n-am dreptul sa particip la un cs normal?Iar aiurea

Mai ganditi-va la playerii care isi cresc niste caractere ca sa vada si ei cum e la cs ,

sau le spuneti ca le creesc degeaba?

Nu a zis nimeni asta, iar ai inteles ce ai vrut. Cei care sunt interesati de cs, mari sau mici, vin la cs. Ca sa isi dea toata lumea cu parerea la ceva la care oricum nu participa, mi se pare aberant, dar de, daca in joc nu ne baga nimeni in seama, macar pe forum sa facem spam. Cat despre filmulete alex oricum te chinui degeaba. Si daca vine admin la cs, lumea tot isi face de cap. A fost admin la cs si tot s-a folosit speed, asa ca sincer daca nu filmezi ceva din care sa reiasa ca respectivul foloseste altceva decat speed, cred ca filmezi degeaba. Am avut o gramada de filme din care reieseau multe si totusi nu a interesat pe nimeni :). Se pare ca fiecare se descurca cu ce poate. Propun sa "ne cumparam si noi calculatoare de-alea bune asa" :))

Posted

Decat sa ma bage lumea in seama ca pe tine ......=)) ......poate nu vezi cat de "apreciata" esti pe global.

Si n-am stiut ca la cs trebuie neaparat sa mergi cu caracterul tau ....dar daca zici tu .....

Hai afk , ma duc sa plang dupa signurile voastre :D

Posted

In concluzie nu este decat un simplu joc,deci toti ar trebui sa jucam corect,fara speed sau alte programe care sa ne ajute..Eu cred ca ar fi mult mai distractiv asa,acum cand sunt multii full,sa vedem pe bune cine poate sa detina castelul..Prezenta unui admin ar trebui sa fie obligatorie la cs,si sa vada cum decurg lucrurile acolo,dar se pare ca pe vDragos nu il mai intereseza si fiecare face ce vrea pe srv atat timp cat nu este prins.Pacat de cei care joaca corect..

Posted

Rosy...decat sa certi pe altii pe forum...mai bine cearta`l pe cel care a jucat pe Sady*Bk(poate sotul tau) sa nu mai foloseasca dinobug.

Va credeam mai corecti

Posted

hai sa bagam toti speed ca doar nu o sa ne dea nimeni ss, cum sa ramana linkmania fara playeri no?

ca serverul asta se rezuma la 20-30 caractere restu 400 nu conteaza, is de umplutura

ce comic

Tu crezi ca acest player Sparlow este unicul care foloseste speed?

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=388307

In topicul asta si -ija- a demonstrat ca numai cu filmate se poate prinde cnv cu speed(eu asa stiu ca -ija- are acces la serv si poate verifica logurile)

Eu sunt convins ca foarte multi folosesc speed si moderatori nu vor sau nu au un script care detecteaza speed gear-ul.Eu personal am vazut mai multi playeri care fugeau ca iepurele la invazie(100% aveau speed) si daca dai search la caractere suspendate de mai bine de 1 an nimeni nu a luat ss pt speed.

Degeaba vine un admin la CS,cine foloseste cv program interzis imediat il opreste cand ajunge langa el un admin.

Posted

Tu crezi ca acest player Sparlow este unicul care foloseste speed?

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=388307

In topicul asta si -ija- a demonstrat ca numai cu filmate se poate prinde cnv cu speed(eu asa stiu ca -ija- are acces la serv si poate verifica logurile)

Eu sunt convins ca foarte multi folosesc speed si moderatori nu vor sau nu au un script care detecteaza speed gear-ul.Eu personal am vazut mai multi playeri care fugeau ca iepurele la invazie(100% aveau speed) si daca dai search la caractere suspendate de mai bine de 1 an nimeni nu a luat ss pt speed.

Degeaba vine un admin la CS,cine foloseste cv program interzis imediat il opreste cand ajunge langa el un admin.

Ce frumos scrie numele aliantei hh deasupra lu ala cu speed ! =))

Posted

Ce frumos scrie numele aliantei hh deasupra lu ala cu speed ! =))

bravo, ai un os, valea acum =))

@Alexey, astept ;;)

Posted

Ar fi ok daca nu ar mai fi atata harababura pe acest topic ...

@HHmania , esti total Nul , zici ca nu suferi dar la semnatura se vede tot :)

Guest Sadi022002
Posted

Rosy...decat sa certi pe altii pe forum...mai bine cearta`l pe cel care a jucat pe Sady*Bk(poate sotul tau) sa nu mai foloseasca dinobug.

Va credeam mai corecti

DAca u poti face combo cu dino poate sa mi se dea 99, iar eu mor de N ori pe durata a doua ore , iar cei doi bk din fantomele voastre nu cred ca au parasit camera , asa ca mucles , iar eu puteam sa omor : Elfe , Sm-ii ,Dl-ii si din cand in cand cate un bk,afk iar ca mie sila de ce vad aici

Posted

Va credeam mai corecti

U vb ma, ia intereseaza-te pe la cati admini a ajuns filmuletul cu tine de 30 de sec cand dai incontinuu in jack care are 7 iteme cu ref si nu te opresti odata. Oricum filmuletul este de cand era G pe cont. Poate dak mai insist sau astept le ia cineva in considerare :D. E bine ca mi-ai adus aminte, atunci nu luase nici unul 99, acum poate se tine cont de el. Cat despre speed, i-as da eu contul meu unui admin, sa isi puna speed si sa vina la cs undercover, sa vedem dak il prinde pe tsu. Sunt curioasa pe care din caracterele de pe switchuri era gunit, ca cel ce juca pe bk-ul lui era varza, murea si din twist (cred ca nu avea calculator de-ala minune).

Posted

U vb ma, ia intereseaza-te pe la cati admini a ajuns filmuletul cu tine de 30 de sec cand dai incontinuu in jack care are 7 iteme cu ref si nu te opresti odata. Oricum filmuletul este de cand era G pe cont. Poate dak mai insist sau astept le ia cineva in considerare :D. E bine ca mi-ai adus aminte, atunci nu luase nici unul 99, acum poate se tine cont de el. Cat despre speed, i-as da eu contul meu unui admin, sa isi puna speed si sa vina la cs undercover, sa vedem dak il prinde pe tsu. Sunt curioasa pe care din caracterele de pe switchuri era gunit, ca cel ce juca pe bk-ul lui era varza, murea si din twist (cred ca nu avea calculator de-ala minune).

deci acum am si speed pe langa hackul ala de dau din mers? Mare codat e Tsu asta... :-<

@Sadi, cam greu sa omori un bk tinand ctrl, iar omuletii au murit, cum de ati avut tentativa aia sa luati castelul?

Posted

Ia mai terminati mai si lasati caracterele fake sa spua ce nu le mai place ,ca doar pt cs s-au chinuit.Acuma raul pe care l-au facut s-a intors impotriva lor si n-au ce sa mai faca decat sa se vaite pe aici.Ah , da , au chemat-o si pe "mamica" sa le pazeasca posterioarele la cs =))

Nu stiu cine ar vrea sa joace pe un caracter ca al lor ..dar na....

App vorbeste paralela din mine care da si acum qq in stil vechi , dar prefer asa decat sa ajung ca elfa nambar oan =)) =)) =))

Posted

DAca u poti face combo cu dino poate sa mi se dea 99, iar eu mor de N ori pe durata a doua ore , iar cei doi bk din fantomele voastre nu cred ca au parasit camera , asa ca mucles , iar eu puteam sa omor : Elfe , Sm-ii ,Dl-ii si din cand in cand cate un bk,afk iar ca mie sila de ce vad aici

Deaia dadeai numa cu tw in camera?Nu ai avut dinobug pe toata perioada cs`ului...nu mai fa pe prostu

Vine si filmuletu cu tine...

Guest Sadi022002
Posted

Deaia dadeai numa cu tw in camera?Nu ai avut dinobug pe toata perioada cs`ului...nu mai fa pe prostu

Vine si filmuletu cu tine...

Combo contine si twist , iar tw-ul nu e interzis in camera, capisi ?asta care la duel te vaiti ca ai lag si la cs zbori.Dar intre timp schimbi si u pc-ul ca Tzu

@Perla nu se vaita nimeni , Bara a zis ceva de mine si iam raspuns ,asa ca scutestema sau dute la doctor sa te scuteasca. si P @round

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...