Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

tranced

admin absent la cs

Recommended Posts

Posted

daca ai observat sau nu dracy avea cea mai mare parte a timpului swell si ms :tiphat:

Elfii si sm-ii mor si cu buff si cu ms si cu sweal la un loc, daca ii prinde un dl sau bk full, mai ales. Poti sa ai cel mai bun set, cel mai bun ms/buff/sweal. Singura scapare e sa dai ice/teleport si sa o iei la sanatoasa. :nanana:

Oricum discutiile astea sunt degeaba. Cine e jucator adevarat nu are nevoie de alte "ajutoare". Si o alianta nu sta in doua - trei persoane. Sunt multi cei care joaca corect si frumos si de o parte si de alta la cs. Adevarul e ca este mai usor sa aperi decat sa ataci la cs. Dar nu uitati ca si alianta Honey a avut mult timp castelul fara sa il piarda. Cred ca si HH se simtea la fel ca voi acum.

Prezenta unui admin la cs e totusi de dorit, asta pentru linistea sufleteasca a unora. Bafta tuturor si ne vedem peste o saptamana la cs.

Guest Reyakos.
Posted

prea mult stres pt un elf...:)))

Nu este deloc mult stres daca stai si te gandesti, sa reziste un elf asa mult in camera conteaza chiar foarte mult buff-ul dat de el pe bk-ii full.

Posted

Hai ma...daca sti sa joci rezisti in camera.Exemplu GoELF si sirspinte!!!

Ce`i din camera am folosit speed?Ca EminescuX radea de noi ca 4 bk full nu am putut sa`l omoram.Sa mai pun print cand radea pe post?

Posted

un bk full fara buff nu bate un elf cu ms si swell nici in 30 minute...si nici cu buff nu o bate usor

Daca ce`l care joaca pe elf sta ca prostu in tw bk`ului...moare.

Posted

Degeaba cereti loguri,dupa loguri nimeni nu o sa ia ss si va spun si dc,pt ca speed sau alte programe ajutatoare foloseste prea multa lume.Nu o sa se imarte ss99 la 20-30(si poate sunt modest) de playeri full,ca linkmania ramane fara playeri :))

Asta este parerea mea personala despre loguri,cine risca castiga :beer:

Posted

O intrebare din care tabara au fost prinsi cu hack ? :-? asa se rez toate prb ...

Pana acum cei din HHamsteri !

Oricum .. o sa apara niste filmulete jmechere cu domnul [cRs] din cate am inteles ! Si din cate am auzit ... acelasi Gunit pe cont (cel care a fost si pe Prutus cand a luat 99 -pentru cei care nu cunosc problema- ) ! :-j

Posted

Pana acum cei din HHamsteri !

Oricum .. o sa apara niste filmulete jmechere cu domnul [cRs] din cate am inteles ! Si din cate am auzit ... acelasi Gunit pe cont (cel care a fost si pe Prutus cand a luat 99 -pentru cei care nu cunosc problema- ) ! :-j

si asta de unde pana unde o sti? Chat stil anii 70? Va adunati ca tatzele pe banca si barfiti?

@Alexey, ma doare undeva ce visual bug vezi tu, eu ti-am spus cum sta treaba, am sa o mai spun, daca esti prea " special " sa intelegi, atunci nu are sens sa-mi bat capul cu tine.

Cat despre dr@cy, murea, depinde cum il/o prindeai, daca avea ms, buff si sweal, greu, daca nu, f usor -_-

Posted

O sa-mi schimb semnatura ca ma "scufunzi" cu altcineva sigur ! Macar asa poate o sa stii cu cine vorbesti. :nanana:

Nu ne strangem sa barfim ca tatele, doar ca unii sunt surprinsi cum 3 bk full cu ms si buff ii dau damage 300 lui [cRs] (asta in cel mai fericit caz). Asa ca linistiti-va ca o sa vedeti si voi despre ce e vorba. Nu va mai agitati ca niste sifoane, asa ati facut si in cazul lui Prutus ... radeati si spuneati ca a fost cel mai cinstit. Na ca a mai aparut acum unul cinstit. :crazy:

Posted

nu stiu de ce se agita asa tare cei acuzati. daca nu ati folosit nimic.. atunci care-i problema?

sunt convins ca staff-ul linkmania nu o sa arunce cu 99 fara dovezi.

daca sunt aduse dovezi si mai musca unu un 99, atunci inseamna ca il merita .

toata lumea acuza dar nimeni nu aduce dovezi. asteptam dovezile si decizia staff-ului.

P.S. nu fac nici o aluzie la o alianta sau alta. pur si simplu sunt de parere ca trebuiesc luate masuri. (in primul rand admin prezent la cs every single fucking time)

:tiphat:

Guest bogylicious
Posted

din cate stiu eu nu a fost gunit pe [cRs] asa cum se apuca unii sa abereze. si tot din cate stiu eu, chiar cine era pe [cRs] avea programul de filmat activat ca sa surprinda H0NEY in actiune. asa ca stiu ca nu avea nimic necurat si se pare ca v-ati ales gresit caracterul pe care sa dati vina de data asta. iar din asta se vede iar ca faceti acuzatii doar pentru ca sunteti suparati ca nu reusiti sa luati castelul si cautati sa gasiti diferite motive aberante :tiphat:

Posted

O sa-mi schimb semnatura ca ma "scufunzi" cu altcineva sigur ! Macar asa poate o sa stii cu cine vorbesti. :nanana:

Nu ne strangem sa barfim ca tatele, doar ca unii sunt surprinsi cum 3 bk full cu ms si buff ii dau damage 300 lui [cRs] (asta in cel mai fericit caz). Asa ca linistiti-va ca o sa vedeti si voi despre ce e vorba. Nu va mai agitati ca niste sifoane, asa ati facut si in cazul lui Prutus ... radeati si spuneati ca a fost cel mai cinstit. Na ca a mai aparut acum unul cinstit. :crazy:

stiu cu cine vb, nu trb sa schimbi semnatura. Faptul ca aruncati barfe in stanga si-n dreapta ca va miroase voua ceva suspect, asta ma enerveaza. Asa cum GoeElf murea greu ca avea de toate, oare crs moare usor, fiind si bk?

Cazul Prutus, e ceva sa dai ss pe baza unui film facut de un adversar, tragi tu concluziile din ce am vrut sa spun.

Cat despre filmuletele cu mine, hai Alexey cu ele, insa te rog, fara pixel albastru :)

P.S. ca sa dormiti linistiti, nu a jucat G pe crs 8-|

Posted

din cate stiu eu nu a fost gunit pe [cRs] asa cum se apuca unii sa abereze. si tot din cate stiu eu, chiar cine era pe [cRs] avea programul de filmat activat ca sa surprinda poney in actiune. asa ca stiu ca nu avea nimic necurat si se pare ca v-ati ales gresit caracterul pe care sa dati vina de data asta. iar din asta se vede iar ca faceti acuzatii doar pentru ca sunteti suparati ca nu reusiti sa luati castelul si cautati sa gasiti diferite motive aberante :tiphat:

noi nu v`am jignit

Guest bogylicious
Posted

uita-te mai sus sa vezi cum cineva ne numea HHamsteri, asa ca putem folosi aici si "poreclele" respective. dar ca sa stai mai linistit, am editat sa fie scris asa cum iti place :tiphat:

Posted

stiu cu cine vb, nu trb sa schimbi semnatura. Faptul ca aruncati barfe in stanga si-n dreapta ca va miroase voua ceva suspect, asta ma enerveaza. Asa cum GoeElf murea greu ca avea de toate, oare crs moare usor, fiind si bk?

Cazul Prutus, e ceva sa dai ss pe baza unui film facut de un adversar, tragi tu concluziile din ce am vrut sa spun.

Cat despre filmuletele cu mine, hai Alexey cu ele, insa te rog, fara pixel albastru :)

P.S. ca sa dormiti linistiti, nu a jucat G pe crs 8-|

uita-te te rog la filmuletele astea :

http://www.youtube.com/watch?v=PTcY1JKuYfY

http://www.youtube.com/watch?v=xRVFMf14DkA

apoi arunca un ochi si la filmuletul asta:

http://www.youtube.com/watch?v=6EkH6n8TU5A

observi vreo diferenta in afara faptului ca eu m-am teleportat la cateva zeci de coordonate distanta, si prutus doar la 2-3-4 coord?

@mai am niste filme care tot incerc sa le uploadez de vreo 2 saptamani si nu reusesc din cauza netului. cand o sa rezolv problema o sa revin cu un nou topic. pana atunci, succes pe la CS-uri :)

Posted

si asta de unde pana unde o sti? Chat stil anii 70? Va adunati ca tatzele pe banca si barfiti?

@Alexey, ma doare undeva ce visual bug vezi tu, eu ti-am spus cum sta treaba, am sa o mai spun, daca esti prea " special " sa intelegi, atunci nu are sens sa-mi bat capul cu tine.

Cat despre dr@cy, murea, depinde cum il/o prindeai, daca avea ms, buff si sweal, greu, daca nu, f usor -_-

Mai ales la tine murea imediat cand ne vede.am cand nu ave.am swell sau ms sa fim seriosi verificati si gata

Dracy sus Dracy jos numai eu am fost la cs Punct

Guest Prutusica
Posted

cand a venit oick,ati spus ca a venit sa ajute pe HHz :))

nici voi nu stiti cei cu voi

Posted

Degeaba cereti loguri,dupa loguri nimeni nu o sa ia ss si va spun si dc,pt ca speed sau alte programe ajutatoare foloseste prea multa lume.Nu o sa se imarte ss99 la 20-30(si poate sunt modest) de playeri full,ca linkmania ramane fara playeri :))

Asta este parerea mea personala despre loguri,cine risca castiga :beer:

hai sa bagam toti speed ca doar nu o sa ne dea nimeni ss, cum sa ramana linkmania fara playeri no?

ca serverul asta se rezuma la 20-30 caractere restu 400 nu conteaza, is de umplutura

ce comic

Posted

voi chiar credeti ca o sa se faca ceva ? ca o sa primeasca careva vre`un suspend gras? Nicidecum , LinkMania este unicat ca server . Pot sa spun ca LinkMania nu s`a schimbat deloc (de cand joc eu aici) si mai rau a cam decazut din toate punctele de vedere .

OMAGA !!! :)) Pace Voua !!! =)))))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...