Jump to content
blk

Inscrieri si discutii Mafia 10

Recommended Posts

Posted

pur si simplu nu aveam ce face, nici memmo nici narcisa nu pareau curati, lipsa activitatii ne-a derutat, ne-a facut sa ne schimbam radical opinia, alea alea

Posted

@liquid, stiam ca n-o sa ma omorati asa repede odata ce apuc sa zic ceva de tine :P si totusi de ce ati vrut sa ma eliminati din prima noapte? :(

M-a atentionat din prima zi de capacitatile tale de detectiv.Dar m-a pus dracu sa ma bag in vorba cu tine :)) .

Posted

EDIT: Ca o nota personala, daca eram in locul mafiei in loc sa o omor pe Luckyshot l-as fi executat intern pe liquidlove si era jocul ca si castigat. Foarte neinspirata mutarea aia :P

La un moment dat le-am zis, sa ma voteze pe mine in ideea de a se scoate, asta cand am vazut ca nu mai am nici o sansa de supravietuire.

@liquid, stiam ca n-o sa ma omorati asa repede odata ce apuc sa zic ceva de tine :P si totusi de ce ati vrut sa ma eliminati din prima noapte? :(

+

M-a atentionat din prima zi de capacitatile tale de detectiv.Dar m-a pus dracu sa ma bag in vorba cu tine :)) .

Deci, le-am zis ca prima noastra problema esti tu, iar daca ai si ceva functie care-ti permite sa ne iei la bani marunti, ne va fi grea editia, tocmai de acea am zis ca tu vei fi prima, insa ai mutat bine cand m-ai atacat, stiai ca n-o sa te pot omora findca tot va pica pe mine, desii in momentul cand m-ai atacat nu stiam sigur daca esti politist, nu puteam risca sa ma sacrific iar tu sa ma fi doar "intuit" din prima zi.

Per total, sincer ...am avut putina bafta (mafia), am avut mare ghinion cu mihai, pe care sincer ne bazam. El nu prea a iesit in evidenta si nimeni nu-l banuia, cand am vazut ca a murit, doamne m-am luat de cap, insa memmorex si-a facut treaba si totul a iesit bine.

Posted

La politisti depinde foarte mult si de noroc; uite de exemplu saracu Lucian a pedalat in gol toata editia si doar l-a sfarsit (cand a murit) a gasit un mafiot ^_^

Dintre politistele ramase, nu pot sa o laud pe luckyshot ca nu mi-a placut cum a jucat. A tacut, a tacut, n-a zis nimic desi gasise cativa mafiotei.. si deodata a izbucnit intr-o dezvaluire totala. Am preferat mai mult stilul lui Irnk de data asta.

La mafioti evident tu esti primul iar ultimul e probabil cel care a venit cu ideea sa o omoare pe luckyshot :P

Posted

de fapt varzo, daca nu jucam cum am jucat, mafiotii ar fi omorat toti satenii inainte sa se afle grupul de mafioti. si in caz ca n-ai urmarit jocul, am zis de prima data ca liquid e mafiot, din prima zi adica. n-am tacut in nicio zi. si am facut asta ca sa traiesc si sa pot sa mai anchetez si altceva. si in ziua in care am zis ca-s politist si am anchetat pe cutare si cutare, am facut-o ca stiam c-o sa mor, dupa cum s-a si adeverit. daca nu ziceam ce stiam, mai mureau cativa sateni aiurea.

a, si am jucat asa si pentru ca nu am avut sprijinul nicinui politist. practic am fost singura si prima care i-a descoperit.

varzo! esti varza si nu stii stii sa gandesti.

Posted

Doamne Lucian! =)) Tu ai descoperit ca sunt curata si m-ai votat totusi? :)) Mersi :-*

hei...am zis ca merita sacrificiul. aflam ce fel de politist sunt. apoi era usor sa-i dobor :D

ai murit cu folos. de fapt...planul initial era sa mori cu folos

...

......

adevarul e ca ai murit degeaba :rofl1:

ti pup dulse alea alea crazy stuff :-*

Posted

hei...am zis ca merita sacrificiul. aflam ce fel de politist sunt. apoi era usor sa-i dobor :D

ai murit cu folos. de fapt...planul initial era sa mori cu folos

...

......

adevarul e ca ai murit degeaba :rofl1:

ti pup dulse alea alea crazy stuff :-*

Pai nu aveai cum sa afli pentru ca blk nu avea sa imi zica rolul.. Of of, te iert de data asta :)):-*

Posted

de fapt varzo, daca nu jucam cum am jucat, mafiotii ar fi omorat toti satenii inainte sa se afle grupul de mafioti. si in caz ca n-ai urmarit jocul, am zis de prima data ca liquid e mafiot, din prima zi adica. n-am tacut in nicio zi. si am facut asta ca sa traiesc si sa pot sa mai anchetez si altceva. si in ziua in care am zis ca-s politist si am anchetat pe cutare si cutare, am facut-o ca stiam c-o sa mor, dupa cum s-a si adeverit. daca nu ziceam ce stiam, mai mureau cativa sateni aiurea.

a, si am jucat asa si pentru ca nu am avut sprijinul nicinui politist. practic am fost singura si prima care i-a descoperit.

varzo! esti varza si nu stii stii sa gandesti.

Suspend 20 zile pentru atitudine la adresa moderatorului.

Also, de ce nu organizezi si tu o mafie? Si-asa stai degeaba toata ziua. Parca as mai juca si eu :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...