Jump to content
blk

Inscrieri si discutii Mafia 10

Recommended Posts

Posted

DE CE NARCISA BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Posted

DE CE NARCISA BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

he took that better than i expected ^_^

Posted

DE CE NARCISA BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Sorry `bout that...

Posted

Daca era invers si il votati pe memmo si apoi se razgandeau 2 facea cealalta tabara galagie deci pana la urma am mers asa cum s-a mers pana acum. In momentul in care se strange numarul de voturi pentru linsare INSTANTA, se linseaza instant.

Plus de faptul ca nu aveau voie sa editeze postul, eventual sa posteze din nou si sa zica ca se razgandesc sau ceva de genul asta.

Posted

Mi-a placut treaba cu fratii.Chiar daca nu a fost in avantaju nostru,a fost inventiv :D .

Si cred ca vorbesc in numele tuturor cand spun : "Multumim nenea Blk ! :D "

Posted

Huh doamne, sincer, singura noastra greseala (mafia), a fost ca n-am scos-o mai devreme pe lucky.

In prima noapte, ea a fost tinta, n-a murit. Eram sigur ca-i doctor si ca s-a protejat, in prima zi ea m-a atacat, daca murea principatul vinovat eram eu si am lungit-o pana a dat ea afara tot, cand deja era evident ca trebuie sa moara sa nu-i descopere pe restul.

Noroc cu memmorex, care a fost agil la minte si ne-a scos pe noi, pe noi toti.

Una peste alta, la un moment dat atatea povesti inventam, ca pe urma cand le citeam radeam de ma spargeam, per total eu zic ca a fost o editie frumoasa, daca era putin mai complexa era ok.

Astept sa vad fiecare ce rol si activitate nocturna a avut.

Posted

uite activitatea mea

crazy - curata

narcisa - curata

lucky - curata

a patra noapte n-am anchetat ca am avut treaba

pe atunci eram aproape sigur ca-s politist naiv, asa ca m-am pus pe crazy sa vad ce rol are cand moare ca sa aflu daca sunt sau nu. teapa ca nu ne-a zis blk rolul ei

apoi pe irnk - curata

ultima oara pe memo - murdar. dar degeaba ca am murit

fain nu? a si cand am investigat-o pe narci, ea m-a recrutat ca mason

Posted (edited)

Ah da, cred ca am futut putin votul in ultima zi.. Hmm, sa vad exact cum era.

Ignorati voturile ca nu cred ca le-am sincronizat bine cu zilele. Activitatea e ok cred.

EDIT: Ca o nota personala, daca eram in locul mafiei in loc sa o omor pe Luckyshot l-as fi executat intern pe liquidlove si era jocul ca si castigat. Foarte neinspirata mutarea aia :P

Edited by blk
Posted

deci nu pot sa cred ca mi-am racit gura de pomana... adica aproape ca ma rugam de voi sa-l votati si pe memorex candva.

posturile lui memorex:

Imi place cum toata lumea voteaza in stanga si in dreapta la nimereala.Nimeni nu are dovezi.Nimeni nu da macar semne ca ar avea dovezi.

Raman impartial pana vine cineva cu un argument bun :| .

Sincer?Logica mea imi spune ca tu esti una din persoanele rele.Dar nu vreau sa fac ceva gresit.

Si politistii daca ar avea putin cap,ar putea sa ne spuna cine sunt mafiotii fara sa se dea de gol.

adica mie mi-era cat de cat clar ca si memorex era mafiot si aici am zis:

pe langa asta il suspectez pe memorex, pentru ca nu vrea sa voteze nimic, deci nu vrea nici sa-si voteze colegii, nici sa se compromita si pe langa asta, o tine pe-a lui cu dovezile.

plus ca si irnk a zis ceva de memorex.

acum pot sa dau vina pe narcisa ca au pierdut satenii? :P daca ar fi fost mai activa, mai ales acum in ultima zi, l-ar fi votat pe memorex si castigam

@liquid, stiam ca n-o sa ma omorati asa repede odata ce apuc sa zic ceva de tine :P si totusi de ce ati vrut sa ma eliminati din prima noapte? :(

@equi, mersi :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...