Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest americand

Problema

Recommended Posts

Guest americand
Posted

Am si eu o problema .Intru pe cont intru pe un caracter si cand ma da imi da d.c imediat asa mi se intampla pe toate car dc? cnv sa ma ajute :comp2:

Guest americand
Posted

Eu nu am problema ca la ceilalti am facut alt cont ca nu imi aduc aminte primul cont pe care lam avut am tras jocul am tra pach dgb am. Am facut alte caractere de lvl 1 si cum intru am da afara.Totusi as dori si eu un raspuns concret .Vad ca de cand nu am mai jucat eu nu mai e activ pe forum mai nimeni...

Posted

Eu n-am inteles nimic din ce-ai scris tu acolo. Citeste si tu ce-ai scris si zi-mi daca are vreo noima.

Ce naiba inseamna asta?

am tras jocul am tra pach dgb am

Inteleg doar ca ai tras jocul, apoi ceva de patch, dgb naiba stie ce reprezinta, in fine. Sterge jocul din pc, downloadeaza iarasi jocul si baga-l pe o alta partitie sau pe un stick usb si vezi apoi.

Guest americand
Posted

Am facut ce mi-ai spus merge jocul .Dar dupa ce es din el si vreau sa intru iar nu mai merge iar imi da d.c cum intr un joc.Trebe sa il instalez mereu atunci cand vreau sa ma joc cnv sa ma ajute care stie.@!

Posted

Am facut ce mi-ai spus merge jocul .Dar dupa ce es din el si vreau sa intru iar nu mai merge iar imi da d.c cum intr un joc.Trebe sa il instalez mereu atunci cand vreau sa ma joc cnv sa ma ajute care stie.@!

Esti tare cine sa stie mai bine ca si moderator tehnician mu ?:)) =))) ai virusi 100% baga antivirus bun sau schimba windows sau ceva prog sa te curete de erori gen Ccleaner... ;)

Posted

nu mai intra pe caractere....e o optiune mai jos delete apesi acolo si apoi 1234567 si gata probl rezolvata :)) glumesc. Incearca si formateaza tot HDD e plin de erorii

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...