Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Fulgerul1994

O foarte mare sugestie!

Votati sugestia mea!  

13 members have voted

1. 1. Sunteti de acord cu versiunea 1.04h? (S3EP1)?

• Da, sunt perfect de acord
    • Da, sunt partial de acord
    • Nu, nu sunt deloc de acord
    • Nu stiu
      0
    • Nu ma intereseaza
  2. 2. Sunteti de acord cu max stats 65535?

0
    • Nu stiu
      0
    • Nu ma intereseaza
  3. 3. Sunteti de acord a nu se da rr la db niciodata?

• Nu stiu
    • Nu ma intereseaza

Recommended Posts

Guest Fulgerul1994
Posted

Astept voturile voastre pentru aceasta foarte mare sugestie!

Posted

am votat sunt perfect de acord la toate, chiar daca nu joc

ar veni mult mai multi playeri daca s-ar mai face cate un update, deja exista s5 si lm are abea s2

Guest Fulgerul1994
Posted

am votat sunt perfect de acord la toate, chiar daca nu joc

ar veni mult mai multi playeri daca s-ar mai face cate un update, deja exista s5 si lm are abea s2

Multumesc foarte mult pentru voturi! Season 5 este deja prea mult ca are buguri multe, dar nici macar un amarat de 1.04h (Season 3 Episode 1) ...

Guest Fulgerul1994
Posted

nu ar trebuii sa se dea rr la db....dupa mine

La fel si dupa mine ... Pe serverul oficial nu se da rr la db asa ca nu inteleg de ce sa se dea pe Linkmania? Ca sa ne chinuim sa dam rr si apoi sa ne trezim ca s-a dat rr la db? Macar sa se anunte cand se va da, daca nu se pot abtine sa dea!

Posted

Ideea aceasta am vrut s-o propun si eu cu 65k puncte la stats in schimb as propune la DL si la MG sa primeasca 12 puncte/ level iar SM, ELF si BK sa primeasca 8 puncte/level fara quest si 10 puncte / level cand au questul facut.

Inca ceva ce as propune pe noua versiune ar fi (este o idee venita dupa ce am jucat World Of Warcraft):

Atunci cand o persoana face caracterul full stats(65k la absolut toate statusurile) sa primeasca un bonus de 15-20% la fiecare status in parte. Atunci o sa fie mai animat jocul pentru ca sm-ul, si elf-ul nu se vor mai opri la full ene+agi+vit si vor trage tare sa faca si str full. Sa va dau un exemplu:

Un bk are:

64k agi = defence 15k, atunci cand face 65k agi, defence-ul sa fie = 15,3k + 15-20% din bonus;

64k vit = viata 300k, atunci cand face 65k vit, viata sa fie = 320k +15-20% din bonus;

64k ene = energia 64k(30% damage), atunci cand face 65k, energia sa fie = 65k +15-20% din bonus;

64k str = forta 64k, atunci cand face 65k, forta sa fie = 65k + 15-20% din bonus.

Bonusul sa nu poata fi castigat decat in momentul cand toate statusurile sunt 65k. Sunt convins ca satisfactia unui caracter full o sa fie mai mare avand in vedere ca ii cresc toate statusurile considerabil si diferenta dintre un caracter full si unul normal v-a fi destul de mare.

Cu toti cei care am vorbit pana acum au spus ca este o idee buna si ar deveni mai interesant jocul.

Acum voi decideti, voi sunteti adminii.

O zi excelenta ! :tiphat:

Guest Fulgerul1994
Posted

Ideea aceasta am vrut s-o propun si eu cu 65k puncte la stats in schimb as propune la DL si la MG sa primeasca 12 puncte/ level iar SM, ELF si BK sa primeasca 8 puncte/level fara quest si 10 puncte / level cand au questul facut.

Inca ceva ce as propune pe noua versiune ar fi (este o idee venita dupa ce am jucat World Of Warcraft):

Atunci cand o persoana face caracterul full stats(65k la absolut toate statusurile) sa primeasca un bonus de 15-20% la fiecare status in parte. Atunci o sa fie mai animat jocul pentru ca sm-ul, si elf-ul nu se vor mai opri la full ene+agi+vit si vor trage tare sa faca si str full. Sa va dau un exemplu:

Un bk are:

64k agi = defence 15k, atunci cand face 65k agi, defence-ul sa fie = 15,3k + 15-20% din bonus;

64k vit = viata 300k, atunci cand face 65k vit, viata sa fie = 320k +15-20% din bonus;

64k ene = energia 64k(30% damage), atunci cand face 65k, energia sa fie = 65k +15-20% din bonus;

64k str = forta 64k, atunci cand face 65k, forta sa fie = 65k + 15-20% din bonus.

Bonusul sa nu poata fi castigat decat in momentul cand toate statusurile sunt 65k. Sunt convins ca satisfactia unui caracter full o sa fie mai mare avand in vedere ca ii cresc toate statusurile considerabil si diferenta dintre un caracter full si unul normal v-a fi destul de mare.

Cu toti cei care am vorbit pana acum au spus ca este o idee buna si ar deveni mai interesant jocul.

Acum voi decideti, voi sunteti adminii.

O zi excelenta ! :tiphat:

1) Linkmania este Linkmania, trebuie sa fie foarte greu, eu in locul tau as propune exp 1x, ca pe oficial, ca sa nu se faca nimeni full in 10 ani, astfel incat BK nu va mai fi cel mai tare!

2) Eu nu zic ca ideea ta nu este buna, dar, daca nu stiai, Linkmania nu are programatori experimentati pentru MU, asa ca cel mai probabil nu se poate face!

3) Daca nu stiai, spre deosebire de 97d, pe sezonul 2 strength la SM si la ME este foarte util: la SM creste damage-ul la nova dublu fata de energy (strength/2 vs energy/4), iar la ME creste damage-ul jumatate fata de agility (strength/8 versus agility/4)!

Posted

Astept voturile voastre pentru aceasta foarte mare sugestie!

Mare sugestie pentru cine? :)) Cand se va propune o noua versiune atunci veniti cu sugestii.

Guest Fulgerul1994
Posted

Mare sugestie pentru cine? :)) Cand se va propune o noua versiune atunci veniti cu sugestii.

Mare sugestie pentru jucatorii de pe Linkmania, deoarece eu stiam deja ca ei asta isi doresc asa ca am creat acest topic pentru a se infaptui!

Posted

Esti constient ca degeaba sunt de acord toti, sau majoritatea playerilor, cand administratorul poate nu are in program chestia asta, nu? Zic si eu, poate te intereseaza.

Ok, eu n-am nimic impotriva sa vorbiti aici, sa dati sugestii, sa discutati despre versiunea respectiva, dar e aiurea sa vorbesti de unul singur si sa nu te-asculte nimeni.

Guest Fulgerul1994
Posted

Esti constient ca degeaba sunt de acord toti, sau majoritatea playerilor, cand administratorul poate nu are in program chestia asta, nu? Zic si eu, poate te intereseaza.

Am sters ceea ce am scris, din pacate pare revoltator pentru unele persoane!

Posted

Revolta asupra staff-ului, da...s-a mai intamplat de cateva ori, eram si eu la tabara cealalta, nu s-a intamplat nimic oricum. :D Ma bucur ca te-ai numit purtatorul de cuvant al LinkMania, si iei decizii pentru toti playerii. Uite poate eu nu vreau s3, si eu fac parte din comunitatea asta, am si eu dreptul la o opinie nu? Acum ai spune ca majoritatea decide, you and what army? Care majoritate? o_O

Guest Fulgerul1994
Posted

Revolta asupra staff-ului, da...s-a mai intamplat de cateva ori, eram si eu la tabara cealalta, nu s-a intamplat nimic oricum. :D Ma bucur ca te-ai numit purtatorul de cuvant al LinkMania, si iei decizii pentru toti playerii. Uite poate eu nu vreau s3, si eu fac parte din comunitatea asta, am si eu dreptul la o opinie nu? Acum ai spune ca majoritatea decide, you and what army? Care majoritate? o_O

1) Eu nu fac nici o revolta ... ci jucatorii daca doresc asta, propun!

2) Nu-i adevarat, de asta am pus topicul acesta si voturile!

3) Majoritatea voturilor din chestionar!

4) Ar fi bine sa nu mai facem off-topic!

Ok, eu n-am nimic impotriva sa vorbiti aici, sa dati sugestii, sa discutati despre versiunea respectiva, dar e aiurea sa vorbesti de unul singur si sa nu te-asculte nimeni.

Eu nu vorbesc de unul singur, ci cer parerea jucatorilor! Gata cu off-topicul! Sa revenim la oile noastre: care ar fi cea mai potrivita versiune pentru server, cel mai potrivit max stats (32767 sau 65535), daca se va mai da rr la db sau nu, cat va fi exp rate etc. (Eu am scris chestionarul asa pentru ca eu stiam deja ce isi doresc jucatorii: vezi rezultate!)

Posted

Ok, propune, am postat ca sa nu zici apoi ca "nu se uita niciun admin pe-aici", cum se spune mai nou intr-un topic cand nu posteaza un moderator; repet, nu posteaza, asta nu inseamna ca nu se uita. Offtopic? N-as crede ca o intrebare aleatoare intr-un post ontopic se numeste offtopic pertotal, adica 90% on, 10% off -> sa reprezinte offtopic, in fine.

La replica "sa vorbesti de unu singur si sa nu te-asculte nimeni", n-ai inteles la ce m-am referit, dar e ok, ai timp, doar te-ai inregistrat curand. :) Dar hai ca-ti explic: sa vorbesti de unul singur: voi toti sa propuneti ceva, iar sa nu te asculte nimeni: staff-ul nu ia in calcul despre ce propuneti voi aici. Acum ai inteles?

Guest Fulgerul1994
Posted

Ok, propune, am postat ca sa nu zici apoi ca "nu se uita niciun admin pe-aici", cum se spune mai nou intr-un topic cand nu posteaza un moderator; repet, nu posteaza, asta nu inseamna ca nu se uita. Offtopic? N-as crede ca o intrebare aleatoare intr-un post ontopic se numeste offtopic pertotal, adica 90% on, 10% off -> sa reprezinte offtopic, in fine.

La replica "sa vorbesti de unu singur si sa nu te-asculte nimeni", n-ai inteles la ce m-am referit, dar e ok, ai timp, doar te-ai inregistrat curand. :)

Eu doar propun, nu fac revolutie populara aici! Adminii se uita, dar nu posteaza? Nu au si ei o parere? Ca doar fac parte din comunitate, nu? Chiar daca nu posteaza, conteaza ca se uita.

Dupa parerea mea acesta nu prea este offtopic, dar dupa parerea unor moderatori este si au obisnuinta de a inchide topicurile, ceea ce eu nu imi doresc! Ce vrea sa zica aceasta replica? A, adica este aiurea ca jucatorii discuta fara sa faca ceva? Nu-i deloc, pana la urma ceva se va schimba! La fel cum n jucatori au postat ca nu mai vor 97d si dupa ceva timp s-a schimbat versiunea! Ai inteles? Sper!

Posted

Eu cred ca te inseli, n jucatori vor 97d inapoi. Printre care ma numar, ca player. Stii macar motivul pentru care s-a schimbat versiunea? Nu mai era functionabila, s-a deteriorat in asa fel incat nu mai mergea fi suportat, pica la 2-3 zile, era necesar rollback odata la cateva luni, etc. Nu s-a schimbat ca asa au vrut playerii, stai linistit, ca daca era sa se intample asta, se intampla de prin 2005-2006 cu primele topicuri aparute in aceasta sectiune, sugestii. (ma rog, nu chiar aceasta, cea de la arhiva). Data viitoare nu-mi mai sterge ce-ti editez in post.

Guest Fulgerul1994
Posted

Eu cred ca te inseli, n jucatori vor 97d inapoi. Printre care ma numar, ca player. Stii macar motivul pentru care s-a schimbat versiunea? Nu mai era functionabila, s-a deteriorat in asa fel incat nu mai mergea fi suportat, pica la 2-3 zile, era necesar rollback odata la cateva luni, etc. Nu s-a schimbat ca asa au vrut playerii, stai linistit, ca daca era sa se intample asta, se intampla de prin 2005-2006 cu primele topicuri aparute in aceasta sectiune, sugestii. (ma rog, nu chiar aceasta, cea de la arhiva). Data viitoare nu-mi mai sterge ce-ti editez in post.

Serios? Stiu ca unii isi doresc 97d inapoi, dar majoritatea doreste sezonul 3 (1.04h), conform unui topic tot de la sugestii! De aceea am facut acest chestionar! Iar 97d este o versiune foarte veche, ce ne mai facem cu ea? Toate serverele low exp din Romania au trecut de la 97d la sezonul 2 sau 3 din cauza hackurilor si dupe-urilor de pe 97d! Solutie: angajati un programator foarte bun care sa faca antihack pe 97d si apoi mai vedem ...

Posted

"Angajati"? Da tu crezi ca cineva de-aici primeste vreun ban? Munca este benevola. Daca stii tu un "programator" care doreste sa faca minuni de genul, il asteptam cu bratele deschise. Facem si noi ce putem. Nu facem indeajuns de mult? Nu-i nimic, propuneti-va ca admini si vedem apoi cum e de partea cealalta. Si mie imi place sa critic, al dracului de tare. Mult mai mult imi place sa stau degeaba si sa critic, de fapt asta e hobby-ul romanului.

Guest Fulgerul1994
Posted

"Angajati"? Da tu crezi ca cineva de-aici primeste vreun ban? Munca este benevola. Daca stii tu un "programator" care doreste sa faca minuni de genul, il asteptam cu bratele deschise. Facem si noi ce putem. Nu facem indeajuns de mult? Nu-i nimic, propuneti-va ca admini si vedem apoi cum e de partea cealalta. Si mie imi place sa critic, al dracului de tare. Mult mai mult imi place sa stau degeaba si sa critic, de fapt asta e hobby-ul romanului.

Ironie: Angajatii la Linkmania primesc un salariu lunar de 0 lei, deci primesc bani! Stiu ca se practica numai voluntariatul! Iertate sa imi fie afirmatiile mele de prost gust! Please on topic!

Posted

Fulgerul1994 este frumos si palpitant tot ce ai propus,dar are dreptate bunny,sunt lucruri ce pe linkmania nici peste 5 ani o sa fie posibil(daca nu se gaseste un moderator care are chef si bunavointa sa realizeze)

Guest Fulgerul1994
Posted

Fulgerul1994 este frumos si palpitant tot ce ai propus,dar are dreptate bunny,sunt lucruri ce pe linkmania nici peste 5 ani o sa fie posibil(daca nu se gaseste un moderator care are chef si bunavointa sa realizeze)

1) Multumesc foarte mult pentru incurajari!

2) De cand bny = bunny?

3) Peste 5 ani vom avea probabil sezonul 7 cu rage fighter / fist master, skill tree full, max stats 65535, exp 1x, noi iteme, harti, skilluri etc. (sezonul 2 va fi mai vechi decat este 97d acum!)

4) Moderatorii se ocupa de forum, nu de server!

5) Sigur va avea atata vreme cat majoritatea jucatorilor doreste! De aceea am pus chestionarul acesta!

Posted

Ai creat un user special pentru acest topic? :)

Cand se va fi cazul sa trecem la o alta versiune va asigur ca se anunta.

Sunt convins ca fara RR la DB nu se va putea implementa o alta versiune (nu ar fi corect).

Closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...