Guest b0rC1cA Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 » Nick: b0rC1cA » Film/Poz?: Film , Alpha - The Race , Alpha - Perversa ca in San Fierro , Alpha - Nicusor de la Braila , Alpha - Always On Duty » Actori: Multi » Timp filmare: Vedeti In Film » Timp editare: 2 ore » Link film/poz?:
Guest GamerX Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 si ce e asa fun? imi pare rau sa iti spun dar sunt chiar naspa perversa ca in san fierro: ce ai facut mai mult decat sa le sincronizezi? l-ai pus pe ala sa dea din maini intr-una si gata filmu the race: aici hai sa zici ca a fost ceva ceva.. nicusor de la braila: n-am ce zice, nu ai facut NIMIC always on duty: ati condus pana in lv si gata Timp editare: 2 ore c`mon, 2 ore?! mai mult cred ca ai stat sa te gandesti cu ce program sa le editezi nu stiu de unde va vin ideile astea, de parca vai de mine o sa deveniti mari regizori/actori daca postati 2-3 filmulete cand va filmati in cate-un joc
trAANCe Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 ce a ajuns si serveru ala :rofl2: dupa numele astuia de a facut topicu, iti dai seama ca e megafail
HighVoltage Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 ^Ultra megafaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiilllllllll
Guest Dedrick_Writh Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Mda.... filmu e facut pe LCS*** :violent: