n1GhTmarE Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Salutare! :D Desi am jucat mult pe db'ul trecut,azi cand am intrat din nou in joc m'am simtit nou pe sv pentru ca nu mai stiu pe nimeni...Cred ca este greu sa fac fatza pe acest sv fara ajutorul prietenilor sau unui guild :P....Deci imi caut un guild care ma poate ajuta la primele rr'uri si as vrea sa fac parte dintr'o unitate buna cat de mult se poate :)... Multumesc si sper ca imi voi gasi locul :D P.S.:MG lvl 310 no rr
MYKIDUTA Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 depinde ce cauti ptr un guild linistit si civilizat care te poate ajuta pentru inceput exista oferta Heaven (cu conditia sa nu dezertezi dupa ce ai 2-3 rr, deoarece ai descoperit ca ai pretentii mai mari, gen HH si Honey ^^) ptr cs si alte traznai.....poate iti da altcineva oferta :tiphat: ps. recrutarea o facem pe forumul guildei (gasesti link la semnatura) :readthis:
[StayHigh] Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 depinde ce guild cauti.daca vrei amuzament si distractie pe game lasa un mesaj la topicul guildei mele. :whistle:
n1GhTmarE Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Da Myki mersi ... am sa postez pe forumul vostru... P.S. Va lua mult pana voi putea intra? Pentru ca vad ca merge greu inregistrarea pe forum
MYKIDUTA Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 vom rezolva cerrea in maxim 2 zile de la depunere :tiphat:
n1GhTmarE Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 ok...inca mai astept activarea contului
MYKIDUTA Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 o_O care cont? intri la sectiunea recrutari si pui acolo cererea......contul pentru cerere nu necesita activare dupa includere e nevoie de un cont nou, cu nick ul de joc, acela necesitand activarea
n1GhTmarE Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 pfff,my bad' :"> ..nu miam dat seama ca pot posta fara inregistrare