Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ionut726

Cont blocat in Arena

Recommended Posts

Posted

Am un caracter care a ramas blocat in Arena iar cand vreau sa ma conectez imi iese din joc de fiecare data,nush ce sa intamplat ca am ajuns intr-un loc din arena si mi-a iesit afara de totului.Mentionez ca alte caractere merg doar acela nu,o fi din vina unui bug din arena care iti iese din joc cand ajungi intr-un anumit punct,mi sa ma-i intamplat odata.

As dori sa imi transferati careacterul in Lorencia,ca sa pot intra in joc.

Nume caracter:Mystery

Va Multumesc

Posted

Nu pot sa-ti mut eu caracterul dar poti:

Intra pe un alt caracter de pe cont si dai sw pe caracterul cu probleme, imediat ce intri in joc trebuie sa te misti foarte repede ca sa iesi din acel bug.

Posted

intra pe un char de pe acel cont si scrie asa : /1//move lorencia

apoi dai switch character si selectezi caracterul cu probleme. apasa repede alt+1 (deodata alt si 1). poate nu merge din prima . incearca de cateva ori

:tiphat:

Posted

Cel mai corect e sa incerci cum spune HH .... am patit si eu asa ceva, numai ca eu luam disconect imediat ce intram pe caracter .... numai ca eu am rezolvat cu un rr la calc ceea ce la tine nu cred ca merge .....

Guest americand
Posted

si mie mi sa intamplat si am rugat un prieten sa intre pe carcter si sa il mute,apoi am tras jocul din nou si nu am mai avut probleme.

Guest The_KniveS
Posted

si eu am char R&G_Mg blocat pe srv 2 de aproape o saptamana si tot nu sa luat o masura...inca astept o rezolvare

P.S. nu merge cu /1 //move lorencia pt ca nu pot intra pe cont , scrie ca e conectat.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...