Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Juaaa

O mica mare problema

Recommended Posts

Posted

Sal, am si eu o problema cu forumul :) de 3-4 saptamani nu pot sa intru pe forum dupa PC de acasa, am incercat si cu opera si cu explorer si google chrome si mozila firefox si mereu imi da aceasi eroare.. "Sry you are not allowd to visit this forum", ma poate ajuta cineva ? :)

Posted

Am formatat C`u, am formatat tot hardu, am scos windows 7 am bagat windows XP... ce sa ii mai fac?.. din cate am inteles e posibil sa fie banat IP`ul... :) se mai dau filtre pe ip? si daca da,.. ce am facut? :|

Guest viSuletz
Posted

da e posibil sa fie banat ip-ul

Guest viSuletz
Posted

daca faci vreo prostie posibil :)

sa nu ai de mult timp problema asta ca e sigur filtru ip :)

Posted

Si pot afla si eu motivu pt care am filtru... din cate stiu nu am facut nimic.. poate sa fie scos?..e cam greu sa joci fara forum :) a trecut deja 1 luna <_<

Posted

Stai putin, ip-ul care mi l-ai dat tu ai spus ca e filtrat, dar tu ai ip dinamic, dar vrei sa stii de ce ip-ul ala e filtrat, desi nici nu stii daca tu esti cauza, cu alte cuvinte nu prea ai nicio legatura cu ip-ul ala filtrat, dar vrei sa stii de ce...ok, eu am postat la mod section, astept sa-mi raspunda vreun mod global si te anunt. Si oricum de ce te deranjeaza asa tare daca tu iei alt ip? Eu de-asta am zis ca ai ip fix ca am inteles ca acasa tu nu poti intra pe forum deloc, din cauza ca e filtrat ip-ul (repet, IP-UL), nu ca ai putea sa ti-l si schimbi si sa-ti aloce altul.

Posted

Poi ori cate restarturi la modem as da tot aceasi problema o am ... de aia nu inteleg care e problema si daca ma poate ajuta cineva.. :)

Nu am spus ca Ip`u filtrat.. am intrebat.. tocmai de aia nu inteleg de ce nu imi merge :)

Posted

Probabil ca vreun admina a avut probleme cu un user care are net de la rds si i-a dat ban pe clasa. Automat daca si tu ai aceeas clasa ca acel individ ai ban. :)

Da disconnect si reconnect de mai multe ori la conexiunea de la rds si spune ce clasa de ip ai, un admin sa verifice daca e vreun filtru pe acea clasa

Posted

Probabil ca vreun admina a avut probleme cu un user care are net de la rds si i-a dat ban pe clasa. Automat daca si tu ai aceeas clasa ca acel individ ai ban. :)

Da disconnect si reconnect de mai multe ori la conexiunea de la rds si spune ce clasa de ip ai, un admin sa verifice daca e vreun filtru pe acea clasa

Tu nu observi de fapt ca esti total pe langa ce se scrie aici? Am discutat problema asta, tu nu faci decat sa pui aceleasi intrebari over and over again ca sa pari prezent si bagat in seama. Calmeaza-te si vede-ti de alte lucruri mai importante, nu de niste oameni inferiori tie care nu stiu nimic.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...