Jump to content
TrC

Un caz a uimit lumea medicala! A fost moarta, au inghetat-o, apoi a inviat!

Recommended Posts

Posted

O femeie care a suferit un atac de cord, a fost readusa la viata dupa ce a fost inghetata timp de doua zile. Mama a doi copii, Amy Moore a fost moarta timp de 20 de minute, apoi medicii au incercat miraculoasa procedura.

60456063.jpg

Daily Mail : Femeia a fost invelita intr-o patura rece ca gheata, i-au fost injectate fluide foarte reci prin vene, toate aceste proceduri fiind menite sa ii scada temperatura corpului la 33,8 grade Celsius. Aceasta procedura induce creierului o stare de "adormire", prevenindu-l astfel de riscurile care vin odata cu atacul de cord. Amy Moore a stat in aceasta stare timp de doua zile, dupa care medicii au considerat ca inima sa este suficient de puternica pentru a lucra normal. Dupa ce s-a trezit, Amy a declarat ca nu isi mai aduce aminte nimic de ce s-a intamplat pe parcursul celor doua zile.

Sursa

Posted

Ce Tare...Nu ma pot ingheta si eu sa ma dezghet peste 40 ani?

ba da , si nu ar fi rau daca ai faceo chiar acum sa nu ne mai chinui si pe noi :D

@hmm nu mi se pare asa sigura aceasta tehnica , si nu cred ca poate functiona in totdeauna ..

Posted

^acolo au pus 'Freeze'. cu ghilimele. si e o diferenta intre 'Freeze' si Freeze. dar proteveu a zis ca e mai bomba fara ghilimele...

Aaa, n-am prins chiar ideea asta. :D Oricum, nu prea multi ar fi sesizat diferenta dintre "inghetata" si inghetata.

Posted

OMG nu mai pot cu stirea asta, am vazut si la tv si peste tot, ce este asa de imposibil, temperatura normala cat este 36 37? ei i-au scazut temperatura la 34, T_T nu este tocmai o inghetare, este o diferenta de 3 4 grade ffs.

Posted

Se mai intampla. Au avut bulan, cred. ^^

Tu crezi ca in SUA mediciii incearca la bulan ceva .. :blink: ...?...nope baiete doar in Romania se intampla asa ceva .Acolo daca ai gresit si cat negru sub unghie risti sa iti pierzi licenta si sa platesti daune toata viata !Oricum a fost ceva gandit.... sa stii la ce temp sa mentii corpul,fluide,cat timp sa astepte pana la o noua resuscitare...oricum o mare realizare ...poate un pas inainte in resuscitarea infarcturilor !

Posted

In cazuri extreme , oricand e bine de refolosit aceasta metoda. Asta nu inseamna ca doctorii se pot pune acum cu botu' pe labe sa lase oamenii sa moara si sa-i inghete crezand ca vor reinvia.

Si totusi in desenele animate am vazut asta prima data...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...