Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

VISE

Problema cu d/c-ul

Recommended Posts

Posted

am uitat sa precizez , cnd iau d/c mi se deconecteaza conexiunea de la net , si se conecteaza imediat , fractiune de secunda , am sunat la cei cu netul , nu e de la ei , e problema veche asta :violent:

Guest viSuletz
Posted

Fluctuatii de tensiune.

adica? :blink:

Guest viSuletz
Posted

nu e ma de la curent , e de la conexiunea din pc-ul meu , atat :violent:

Posted

si eu am avut aceeasi problema, mi se reseta modemul de nush cate ori pe zii, au venit aia de la rds de vreo 10 ori peacasa si nau facut nimik.

recent miam schimbat pc, si se pare ca modemu se reseta din cauza sursei de la pc al vechi, cu pc asta al nou am 6 zile fara probleme cu netul.

Concluzie incearca sa schimbi sursa la pc, este destul de ieftina, si iati una de putere mai mare. :tiphat:

Guest viSuletz
Posted

si eu am avut aceeasi problema, mi se reseta modemul de nush cate ori pe zii, au venit aia de la rds de vreo 10 ori peacasa si nau facut nimik.

recent miam schimbat pc, si se pare ca modemu se reseta din cauza sursei de la pc al vechi, cu pc asta al nou am 6 zile fara probleme cu netul.

Concluzie incearca sa schimbi sursa la pc, este destul de ieftina, si iati una de putere mai mare. :tiphat:

acum maxim 1 an am schimbat'o ca a bubuit ce'a veche :P

Posted

Salut , am si eu o problema , iau d/c la 8-10 ore conectat pe acc. mereu :tiphat:

Ti se pare ceva anormal sa iei d/c la 8-10 ore? Mie mi se pare anormal ca stai atat conectat in mu, sincer sa fiu, fara caterinca.

Fii atent, fa un ping si lasa-l deschis, daca tot stai 8-10 ore in mu, verifica ping-ul in timpul cand iti iei disconnect. Daca acesta e pe request time out, problema vine de la providerul tau de net. Oricum de la server nu e, sa iei d/c la o diferenta asa mare, e ceva normal, parerea mea. Daca vorbeam de 1-2 ore si netul sa-ti mearga brici, atunci era o problema.

Posted

ia misca de firu` din spate de intra in placa de retea. Poate ai cablu rupt/sectionat/fibercut. Sau poate e mufa dusa.

firul e recent schimbat+mufa , deci nu

@bny problema e din conexiunea de pc-ul meu , nu este de la cei cu netul , netul merge brici oricum

chiar nu stiu ce sa-i fac , am instalat windowsu , am schimbat fir+mufa , bla bla :violent:

Posted

Cum ziceam, start>run>ping -t www.linkmania.ro lasa-l sa curga, bine ar fi sa stai cu ochii pe el, frecvent, ca atunci cand iti pica sa vezi daca-ti scrie request time out. Eu iti ofer sfaturi, e problema ta daca vrei sa le urmezi.

Posted

nop , o sa incerc si asta , o sa schimb si mufa iar , sper sa nu mai fie prb 8-|

Ignora-l pe cel de mai sus, citeste-i toate posturile, ai sa-ti dai seama despre ce spun.

nimic concret si concis, doar porcarii. 8-| ma, serios, astia care va tot bagati in seama ca le stiti intr-ale toate, dati-mi pm c-o cerere de tehnician si vi-l predau cu cea mai mare placere daca sunteti asa disperati.

Posted

snt constient ca nu prea are treaba ce zice el cu ce am eu , dar in fine , o sa revin cu un raspuns zilele astea dak am rezolvat sau nu :tiphat:

Posted

incearca sa iei o placa de retea de la cineva sa vezi daca face la fel:P

intreaba in scara daca mai are cineva problema asemanatoare,adica sa ii cada net-u uneori,poate e de la fluctuatiile de tensiune,si eu am patit de multe ori la fel,imi arata cable unpluged si dupa ce facea de 2-3 ori asa mi se lua curentu si la PC deci clar era de la curent

@a da,si fa naibii ce ti-a zis bunny,treaba cu ping-u :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...