Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

lenesh

Sugestie

Recommended Posts

Posted

daca esti mic, stai pe spot si strangi jwls cu care dupa aceea cumperi itemele de la cei mari care merg la invazii. Sau esti prea "lenesh"? :P

#-o

Am elf si sm full, asta nu inseamna ca nu`mi iau pk la invazie sau probabil ai formulat tu gresit...

1. Nu se mai vand iteme bune pe jwl de o groaza de timp. (se vede ca nu te joci)

2. De s-ar vinde, de ce as da 1000 jwl pe un item la fomistii care`mi dau pk la invazie?

Posted

itemele bune din bok 4-5 ..se vand pe bok4-5(nu 1-2 bok5, 10-20 -30 bok5) ... cum vreiti sa intru in posesie de bok-uri atata timp cat eu nu pot sa ajung la ele ?

Posted

Trebuie sa aveti in Guild / Alianta un BK bun care sa va ajute la invazii. Daca nu aveti, luati-va. Cum lenesh are SM si Elf full, s-a rezolvat problema MS/Buff. Pana la urma e o comunitate si ar trebui sa va ajutati intre voi. Daca e nevoie de PvP la goldeni, so be it. (atata timp cat nu se incalca regulamentul cu privire la KS)

Sunt convins ca asta e situatia in HH, Honey, Addicted, Masters etc.

De asemenea mai poti avea prieteni pe la alte aliante mai puternice care sa iti dea anumite iteme mai "ieftin".

Sau poti sa intrii tu intr-o alianta puternica si s-a rezolvat problema.

MU e si un joc cu o mare doza de social, nu numai XP si PK.

Posted

Trebuie sa aveti in Guild / Alianta un BK bun care sa va ajute la invazii. Daca nu aveti, luati-va. Cum lenesh are SM si Elf full, s-a rezolvat problema MS/Buff. Pana la urma e o comunitate si ar trebui sa va ajutati intre voi. Daca e nevoie de PvP la goldeni, so be it. (atata timp cat nu se incalca regulamentul cu privire la KS)

Sunt convins ca asta e situatia in HH, Honey, Addicted, Masters etc.

De asemenea mai poti avea prieteni pe la alte aliante mai puternice care sa iti dea anumite iteme mai "ieftin".

Sau poti sa intrii tu intr-o alianta puternica si s-a rezolvat problema.

MU e si un joc cu o mare doza de social, nu numai XP si PK.

Ca si cum, daca nu esti bk >>> Apuca-te de cersit ! Pune-ti naiba un anunt mare atunci cand iti faci caracter sa scrie clar >> Fa-ti BK ca sa ai sanse !

Posted

Ca si cum, daca nu esti bk >>> Apuca-te de cersit ! Pune-ti naiba un anunt mare atunci cand iti faci caracter sa scrie clar >> Fa-ti BK ca sa ai sanse !

lasa-i ma in amaru lor,noi ne gandim si la cei mici dar vad ca degeaba!ce crezi ca ne e greu sa facem party inainte de inv?vin numai cu party la inv sa vezi cum vor veni si bk full cu mana shield cel putin :nanana: (cum era cu cc inainte)

Posted

lasai ma in amaru lor,noi ne gandim si la cei mici dar vad ca degeaba!ce crezi ca ne e greu sa facem party inainte de inv?vin numai cu party la inv sa vezi cum vor veni si bk full cu mana shield cel putin :nanana: (cum era cu cc inainte)

PS:ar fi un pro pt cei mici.eu nu ma agit primesc pk dau back...sa nu raman dator :P

Posted

Eu zic sa nu-i plangem pe cei mici, nu e chiar atat de neagra viata lor in MU .

Ganditi-va cum au fost imbracati cei mari la 1-2-3 rr si cum sunt cei mici de acum."Saracutii" de ei nici rr n-au si au super seturi primite si moca.

Daca te face sa te simti mai bine cand iei un pk la invazie poti sa te gandesti ca cel care ti-a dat pk va cauta golden , posibil sa si gaseasca dar la fel de posibil e sa nu ii cada bok si atunci tu esti cel care nu si-a pierdut timpul =))

Si chiar daca prinde un bok sau doua e foarte posibil sa nu ii pice itemul dorit iar atunci itemul va ajunge tot la unul mic(nu toate dar in mare parte)

Deci pk la invazie nu e chiar atat de grav si nu cred ca ii afecteaza prea mult pe cei mici

Posted

daca esti mic, stai pe spot si strangi jwls cu care dupa aceea cumperi itemele de la cei mari care merg la invazii. Sau esti prea "lenesh"? :P

#-o

sa raspund la mai multe posturi

1nu e nici`o criza doar ca nu le mai ajunge.(toti bogati isi doresc sa fie si mai bogati)

2 la faza din citat sper ca u glumesti =)) eu am jucat pe la inceputul bd si da asa cva se putea..cu vreo 20-30 jwl luai item din bok +5 acum sunt niste preturi care sincer nu`mi explic cum au ajuns asa 100 cu 100 de parca ploua cu jwl :| .acum revenind imi explic cum de sunt jwl garla->elite( si aici revenim la o prb nu schimbi regulile in timpul jocului) mai pe scurt sa folosit la greu sau umplut cu jwl si acum interzicem..cine joaca de acum in colo sa moara in fata monitorului pentru un jwl. si au fost multe schimbari care dezavantajeaza playeri actuali..dar in fine

revenind la subiect pro.poate va intrb de ce?simplu linkmania e populuat de o groaza de copii fustrati care nu inteleg ce inseamna aia concurenta sau fairplay..si ca sa stiti na`m luat niciodata pk la invazie

:tiphat:

Posted

Contra , dak esti bazat rupele fasu .. :)

Asa gandesc aia care fac pk la invazi ca tine.

Si eu sunt Contra sugestiei,nu toti mari fac pk la invazi,sunt si domni in game,adevarul este ca domn se naste,neciopliti cresc ca ciupercile dupa ploaie.

Posted

Nu trebuie interzis pk ci doar sa se mai potoleasca unii cu foamea asta care o au pentru bok si eventual putin marit nr de goldeni la 7 8 ca sa fie de ajuns pentru toti ca deja este mare inghesuiala mai ales la bok5 sunt 20-30 playeri ziua pe 5 goldeni....

Posted

Majoritatea caracterelor full dau pk celor mici in timpul invaziei datorita crizei, mi se pare incorect si propun interzicerea PK-ului in timpul invaziei pe hartile unde apar goldenii. Daca cineva primeste pk in hartile devias/noria/lorencia/atlans/tarkan iar textul cu invazia inca apare in print, acel caracter care a dat pk`ul respectiv sa primeasca suspend. S-au scos goldenii din DS datorita faptului ca cei mici nu prindeau niciodata nimic, acum din cate se vede este acelasi lucru, daca nimeresti sa treci pe langa cineva mai mare ca tine sunt putine sanse sa scapi fara pk.

Nu vreau sa aud comentarii de genul "esti tu mic, fa intai full si apoi vei da si tu pk-uri" pentru ca sunt deja maricel si am dat destule pk`uri la invazie nevinovatilor.

mi se pare corect ceea ce spui tu :) sunt de acord. sunt tot felu de retarzi mintali care fac pk la invazii sau inaintea lor fiind disperati dupa bok..daca esti bun prinzi goldenu fara sa faci pk pe alti.nu vreau sa dau nume insa gesturile de genul demonstreaza caracteru de badarani al unora.se simt ei :)

o seara buna.

Posted

sincer eu pe invazie pot sa prind 1-2 goldeni maxim nu e greu....bine dar sa ai si vro 15 rr acolo sa treci repede prin ei ca daca ai 5 rr si stai la un golden 15 min e clar ca nu prinzi mai mult de 1 ..

Posted

aiurea sugestia...

dak esti mare si tie frica de concurentza poti sa dai pk... dak dai pk din start dovedesti disperarea ta de joc...

pai cei mici..... v a plangeti ca aveti 1 2 3 si nu prindeti golemi .. ce sa faceti cu bokurile? cand 90% cer iteme si primesc seturi moca anciente~

Guest CeausescuPresedinte
Posted

contra ... si eu am luat pk cand am fost mic si nu am venit cu sugestia asta:)

Guest Valakas
Posted

contra e sv pvp deci se face pvp nu stiu dc aveti cv impotriva cu asta....si eu sunt mic si am prins si bokuri +4 dar bucata si mort asta e alta poveste dar nah ma ambitioneaza sa dua cat mai multe rr si apoi sa pot sa rup tarkurile si goldeni :nanana:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...