Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

lenesh

Sugestie

Recommended Posts

Posted

Majoritatea caracterelor full dau pk celor mici in timpul invaziei datorita crizei, mi se pare incorect si propun interzicerea PK-ului in timpul invaziei pe hartile unde apar goldenii. Daca cineva primeste pk in hartile devias/noria/lorencia/atlans/tarkan iar textul cu invazia inca apare in print, acel caracter care a dat pk`ul respectiv sa primeasca suspend. S-au scos goldenii din DS datorita faptului ca cei mici nu prindeau niciodata nimic, acum din cate se vede este acelasi lucru, daca nimeresti sa treci pe langa cineva mai mare ca tine sunt putine sanse sa scapi fara pk.

Nu vreau sa aud comentarii de genul "esti tu mic, fa intai full si apoi vei da si tu pk-uri" pentru ca sunt deja maricel si am dat destule pk`uri la invazie nevinovatilor.

Guest Violatoru1
Posted

Contra.

Atata timp cat este un server PVP ... aceasta regula nu poate fi introdusa. Pestele mare il inghite pe cel mic. :>

Posted

ai dreptate intr-un fel , dar se vrea un server PvP (ceea ce nu este dupa parerea mea).

pot sa apara situati gen : eu (non rr) fac preluare , il chem pe x din guild sa ii dea pk - se trezeste ala, apare invazia bla bla bla...

oricum sunt prea multe reguli. contra

Posted

Contra..s asa jucatorii sunt prea incorsetati pe server...si spiritul de competitie e animat doar de CS :)

Ce ti se pare asa de frumos? Faptul ca stai ca nebunu o ora sa urmaresti invazia iar in minutul 59 cand apare vine unul si iti da pk pe care ulterior il injuri si primesti suspend? Spiritul de competie poate fi animat si prin eventuri facute de catre voi, dar la cat de chitros este stafful linkmania de se fac eventuri din bun-urile jucatorilor.... Va mai mirati de ce este dusmania asta pe server...

Posted

contra, asti mici care plangeti pt un pk la invazie, puneti`va ambitia si faceti full :bananadance2:

E ceva normal, contra spuneti doar voi bk`ii full, dar eu daca sunt elf sau mg ce fac? Trebuie neaparat sa imi fac si bk full ca sa pot face o invazie? Nu e vorba de un pk, nu primesti odata, primesti in nenumarate rand-uri si intr-un final iti bagi picioru in ea de invazie si nu te mai duci, lasi fomalai precum GodLike, danzel, sadi si alde tine sa faca bok`uri ca doar de asta v-ati pierdut noptile, sa fiti si voi "cineva".

Posted

E ceva normal, contra spuneti doar voi bk`ii full, dar eu daca sunt elf sau mg ce fac? Trebuie neaparat sa imi fac si bk full ca sa pot face o invazie? Nu e vorba de un pk, nu primesti odata, primesti in nenumarate rand-uri si intr-un final iti bagi picioru in ea de invazie si nu te mai duci, lasi fomalai precum GodLike, danzel, sadi si alde tine sa faca bok`uri ca doar de asta v-ati pierdut noptile, sa fiti si voi "cineva".

si noi am fost mici, si se stie ca bk`ul e cel mai greu de crescut asa ca acceptati`va soarta daca nu v`ati facut bk full :))

Posted

e bine cand este concurenta ptr. ca te ambitioneaza sa te faci full sa zmardesti pe toti

dar cu pk'urile cand sunt invazii.... e ceva de speriat :))

Posted

In orice joc exista situatii placute sau mai putin placute(mai grele) prin care orice player trece.

Sa iei pk la o invazie nu e un moment chiar placut dar poti la fel de bine cu putin noroc sa te intalnesti cu goldenul inaintea celui care doreste sa iti dea pk si atunci situatia se schimba ,sau ... regulamentul e de partea ta.

Eu cred ca e bine gandit asa cum e acum si chiar daca esti mai mic nu e imposibil sa nu prinzi nimic.

Deci sunt contra sugestiei

Posted

E un server PVP.. ar trebuii sa va invatati cu asta :)

Ar trebui sa taci, chiar tu acum cateva zile plangeai ca primesti pk in devias4, pai cand primesti la invazie cred ca te lasi de joc naiba;|

Posted

Ce ti se pare asa de frumos? Faptul ca stai ca nebunu o ora sa urmaresti invazia iar in minutul 59 cand apare vine unul si iti da pk pe care ulterior il injuri si primesti suspend? Spiritul de competie poate fi animat si prin eventuri facute de catre voi, dar la cat de chitros este stafful linkmania de se fac eventuri din bun-urile jucatorilor.... Va mai mirati de ce este dusmania asta pe server...

daca esti mic, stai pe spot si strangi jwls cu care dupa aceea cumperi itemele de la cei mari care merg la invazii. Sau esti prea "lenesh"? :P

Pro , sa'si bage unghiile in gat Sadi :right:

#-o

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...