Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Tsu43

Un raspuns?

Recommended Posts

Posted

Prutus 99 03-Nov-2010 01:10 10-Feb-2011 01:10 Cheating

Se vor verifica logurile si se va reveni cu un raspuns si cu ban-urile de rigoare, daca e cazul.

Inchid topicul pt ca deja se aiureaza. Cine mai are vreo dovada de adus il rog sa-mi dea PM si eventual voi redeschide topicul.

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=385017&st=50#top

Explicatia unde este?

P.S. mancatorii de cacao sa se abtina :)

Posted

si raspunsul e in tabelul cu suspendati , nu e destul de clar?

acuma sa nu imi zici ca mai vrei si explicatii academice

Citeste ce a scris in topicul respectiv, da-ti 2 palme, trezeste-te, baga o pruna si apoi poate o sa scrii ceva inteligent :)

Nu vreau sa-mi faca integrala dubla, insa CHEATING inseamna mult, vreau sa spuna: conform probelor X, a incalcat Y => ss. Nu e greu ;)

Posted

of, abia astept, daca ss-ul lui Prutus e dat corect, sa cada si astia din Honey :).

sa inteleg ca de asta ai facut topicul? ca sa moara si capra vecinului sau cum?

ia vezi mai bine unde duce linkul respectiv , nu cumva la fimuletele facute de boom? cu clickeru ala minune?

eu nu inteleg ce mai vreti acu , sa fim serios doar Prutus a folosit clicker din ala gen macro bot

Guest Prutusica
Posted

sa inteleg ca de asta ai facut topicul? ca sa moara si capra vecinului sau cum?

ia vezi mai bine unde duce linkul respectiv , nu cumva la fimuletele facute de boom? cu clickeru ala minune?

eu nu inteleg ce mai vreti acu , sa fim serios doar Prutus a folosit clicker din ala gen macro bot

daca e macro but,de ce nu a dat 40 zile? :))

sincer mi se rupe de el suspend,prostia mea ca am dat contu,dar asta e,cu siguranta alti bk nu o sa mai cada,sa dat un 99 la un bk full,o vreme tace lumea,deci au scapat de verificat

spor sa aveti :tiphat:

Posted

pentru ca nu aduni jwl si sign ci impiedici alianta adversa sa ia switch-ul printr-o metoda anti fair-play , pricepi diferenta? filmuletul respectiv e foarte graitor

sunt convins ca iti pare rau de cont dar e putin cam tarziu pt asta desi Gunit a fost pe caracter si nu tu

macar cu ocazia asta poate veti renunta la chestiile astea de tinut sw

cand am zis eu si boom ca Prutus foloseste ceva ne-ati luat la misto , se pare ca am avut dreptate

din partea mea sa blocheze pe cine or mai gasi suspect... trebuia sa existe un inceput nu? pt ca nu se mai putea continua in stilul ala

Posted

sincer mi se rupe de el suspend,prostia mea ca am dat contu,dar asta e,cu siguranta alti bk nu o sa mai cada,sa dat un 99 la un bk full,o vreme tace lumea,deci au scapat de verificat

spor sa aveti :tiphat:

Ai dreptate prutusica si cu asta ai si recunoscut ca ai dat contu la cineva, sa presupun ca era Gunit pe cont:)). ptr tsu ce sa zic zi ms ca a ramas asa , corect era filtru ip-u de unde sa jucat cu respectivu hack ". adik ip lu gunit , corect era filtru + acoont blocat pe acest ip ! Ete ce scrie in regula cu nr 25 :Nu va logati cu alt cont decat contul vostru. Daca vi se blocheaza IP-ul nu merge scuza: "doar m-am logat pe contul unui prieten sa vad ce are. NU aveam de unde sa stiu..."

Orice cont care contine in inventar/vault iteme dupate/iteme obtinute prin exploatarea unor bug-uri va fi BLOCAT!

Orice incercare de a folosi hacks duce la blocare cont.

Se recomanda celor care au cluburi de internet/games sa verifice acest lucru si sa opreasca la timp astfel de tentative din partea clientilor.

Posted

Bai mascariciule , cine esti u sa ceri explicatii ? are 99 Prutus , are ceva de comentat go la banati.

bai dinte pauza, lipsa, gaura liniste cu atata corectitudine pe tine sau vrei sa ne aducem aminte de cazul Alex86 (Alexey) unde ai tai supusi s-au folosit de caracterul de admin sa faca rost de spot.....voi Honey ciocul mic ca nu sunteti asa corecti pe cat va afirmati aici

Posted

bai dinte pauza, lipsa, gaura liniste cu atata corectitudine pe tine sau vrei sa ne aducem aminte de cazul Alex86 (Alexey) unde ai tai supusi s-au folosit de caracterul de admin sa faca rost de spot.....voi Honey ciocul mic ca nu sunteti asa corecti pe cat va afirmati aici

asa si?inca va mai chinuie amintirile? ce treaba are una cu alta?

trezeste-te la realitate omule :blink: , ca nu e vorba de mine aici ci de Prutus

dar se pare ca va place sa rascoliti trecutul cand nu va convin unele chestii si pe deasupra sa mai si jigniti

trist -_-

Posted

asa si?inca va mai chinuie amintirile? ce treaba are una cu alta?

trezeste-te la realitate omule :blink: , ca nu e vorba de mine aici ci de Prutus

dar se pare ca va place sa rascoliti trecutul cand nu va convin unele chestii si pe deasupra sa mai si jigniti

trist -_-

la fel cum cazierul pe srv nu se sterge dupa un anumit timp asa si eu imi rezerv dreptul sa imi aduc aminte de antecedentele celor are au cochetat cu guilda Honey...raspunsul a fost acid si pe tonul ascesta deoarece sadi stie sa vb numai pe ton de misto si cu ff mult sarcasm....

Posted

Citeste ce a scris in topicul respectiv, da-ti 2 palme, trezeste-te, baga o pruna si apoi poate o sa scrii ceva inteligent :)

Nu vreau sa-mi faca integrala dubla, insa CHEATING inseamna mult, vreau sa spuna: conform probelor X, a incalcat Y => ss. Nu e greu ;)

stim .. nu e greu :))

conform filmuletelor facute de boom se observa ca inculpatul foloseste un program care il face sa se intoarca mereu pe acelasi coordonate atunci cand este mutat de pe loc, din punct de vedere omenesc este imposibil sa revii pe acelasi loc de atatea ori (adica sa ai o agiliate imensa in mana sa misti mausul), deci prin urmare cheating.

PS: dupa cum spunea si prutus... sa i se taie capuuu !!! :yum:

app tzu iti trebe ochelari ca sa observi acest lucru in filme???

Posted

stim .. nu e greu :))

conform filmuletelor facute de boom se observa ca inculpatul foloseste un program care il face sa se intoarca mereu pe acelasi coordonate atunci cand este mutat de pe loc, din punct de vedere omenesc este imposibil sa revii pe acelasi loc de atatea ori (adica sa ai o agiliate imensa in mana sa misti mausul), deci prin urmare cheating.

PS: dupa cum spunea si prutus... sa i se taie capuuu !!! :yum:

app tzu iti trebe ochelari ca sa observi acest lucru in filme???

conform probelor aduse de boom in cele doua filme, caracterul Prutus a incalcat regula cu numarul 25 din Regulamentul Mu Online Link Mania . Conform regulamentului inculpatul a luat cont blocat.

sper ca e raspunsul pe care il cautai

:tiphat:

cand o sa zica Ody ce ai spus tu o sa dorm linistit :)

@gasca vesela, maine va dau rasp, vad ca ati scris cam mult si n-am timp acum :)

Totusi, o sa raspund :)

@eminescux, de cand cu ip dinamic nu mai merge filtru ip :)

Bai mascariciule , cine esti u sa ceri explicatii ? are 99 Prutus , are ceva de comentat go la banati.

Ai o varsta si tot prost esti :) Este dreptul meu sa cer explicatii, ca nu sunt P0ney sa stau in cur si sa inghit in sec. A spus ca se vor verifica logurile si se va reveni cu un rasp + ss de rigoare? Ss a venit, raspunsul? Hai, mai da cateva primaveri, poate creierul tau se coace ca momentan e cam stafidit ;)

@alexey, acelasi om jenant ai ramas -_-

pentru ca nu aduni jwl si sign ci impiedici alianta adversa sa ia switch-ul printr-o metoda anti fair-play , pricepi diferenta? filmuletul respectiv e foarte graitor

Asta este tot ce poti sa scoti din capsor? Asta este raspunsul tau? Daca iau exemplul tau, nu este fair-play ca un nene x sa culeaga J si Zen in timp ce doarme si eu sa stau on sa dau click, click sa-mi fac inventarul.

Din pacate acest topic a devenit unu de flame, dar poate rasp o sa vina rpde ca sa se poata inchide cat mai rpde

Posted

deci sa inteleg ca s-a dat suspend cu dovezile aduse de cineva care a avut in trecut cont blocat pentru dupe jwl? intr-adevar, foarte credibile pot fi aceste dovezi. vad ca pedeapsa care se da pentru dupe jwl se da si pentru ca s-a bagat 1 punct in plus la stats din greseala si pentru ca s-ar fi folosit un clicker, desi nu cred ca putem pune semnul egalitatii intre prima si urmatoarele doua situatii. si vorba lui t2bus, vorbeste cineva aici de corectitudine si fair play care a dat disconnect cu caracterul gm ca sa ia spot cu char-ul de joc. observ ca se bucura enorm dusmanii pe global chat. pun si cateva printuri mai jos ca sa se vada ce dusmanie si invidie exista pe acesti oameni si de ce, din punctul meu de vedere, nu este de ajuns dovada unuia care este la fel de suparat ca nu are parte de castel si care a avut o atitudine anti HH de multe ori pe acest db. eu totusi sper sa nu fie asa si sa nu se fi dat ss doar cu dovada aia, fara alte verificari facute de persoane obiective.

http://img838.imageshack.us/img838/7937/screen110622100007.jpg, http://img100.imageshack.us/img100/1572/screen110622210022.jpg, http://img530.imageshack.us/img530/3736/screen110622230027.jpg, http://img593.imageshack.us/img593/5476/screen110622300031.jpg, http://img825.imageshack.us/img825/5647/screen110622340038.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...