Guest White. Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Pa nu voi strigati "daaaa e natural'". Na ca si asta e natural. "Chestia" aia de la gandaci este defapt colorant "natural". Baiatul care a aparut la "fostul otv" nu era cine stie ce chimist sau biolog. El taia gandaci bucatele si ii amesteca cu nu mai stiu ce unt .
xScorpioNx Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! doar aparatele il mai tineau in viata ... era foarte greu sa supravietuiasca
cyborgGod Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 de morti numa de bine..numa in cazul asta numi pare rau.
Cristi-MG- Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 da ... RIP Paunescu , mi-a zis mama despre Cenaclul Flacara cat de cat ... era ceva "foarte tare" pe vremea aia cand nu aveai calculator , nu veneau trupe straine in concerte ... acum daca ar mai incerca cineva asa ceva degeaba , nici daca ar fi cel mai bun din lume nu ar avea succes :) @ cat ma enerveaza ca au aparut deja discutii despre sotiile cumnatilor fratilor lu' Paunescu ( abces direct ) .. o sa apara Ep Paunescu 156 pe OTV ... aiurea
Glau Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Odihneasca-se in pace, chiar ma miram dc nu mai auzisem pe la tv de el in ultima perioada, ceva lipsea :( :(
logs Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Frate zici ca A.P. e un taran luat de pe camp. Enervant, galagios si arogant om. 'Frate', nu stiam ca ne intereseaza asa de tare cum e omul Adrian Paunescu. Pun pariu ca si Einstein era cel putin enervant si eminamente arogant. P.S. Cand ai pus ultima data mana pe o carte de poezii?
Lancelot Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Lasand la o parte ca am citit 3 pagini unde o parte din teribilistii cunoscuti de pe Link Mania si-au permis sa abereze la adresa lui Paunescu...As zice iarta-i Doamne ca oricum nu stiu ce vorbesc :) http://www.youtube.com/watch?v=z9VBodE9mQ8 Voi nu stiti mai nimic de vremurile alea..cine nu compunea ode..cine nu ii intra in voie lui Ceausesc credeti voi ca ar fi avut vreo sansa in a organiza 1400 de editii ale Cenaclului? Editii unde s-au lansat toti artistii care merita mentionati in memoria colectiva in ultimii 30 de ani? Omul a fondat practic miscarea folk in Romania...cate-i datoreaza Pheonix...Iris...nici nu se mai spune :) ...Pe langa volumele dedicate lui NC...cate alte poezii care meirta macar o data citite ati citit voi?:) Poate ca om politic ar fi putut face mult mai mutle..dar ca om de cultura si poet..cred ca a fost imens :) Nu va cere nimeni sa-l plangeti ipocrit..dar nici sa va dati cu parerea despre ce nu cunoasteti..era o limita de decenta ...demult.