Jump to content
Random Hero

Adrian Paunescu a murit

Recommended Posts

Posted

Pa nu voi strigati "daaaa e natural'". Na ca si asta e natural. "Chestia" aia de la gandaci este defapt colorant "natural". Baiatul care a aparut la "fostul otv" nu era cine stie ce chimist sau biolog. El taia gandaci bucatele si ii amesteca cu nu mai stiu ce unt .

Posted

da ... RIP Paunescu , mi-a zis mama despre Cenaclul Flacara cat de cat ... era ceva "foarte tare" pe vremea aia cand nu aveai calculator , nu veneau trupe straine in concerte ... acum daca ar mai incerca cineva asa ceva degeaba , nici daca ar fi cel mai bun din lume nu ar avea succes :)

@ cat ma enerveaza ca au aparut deja discutii despre sotiile cumnatilor fratilor lu' Paunescu ( abces direct ) 8-| .. o sa apara Ep Paunescu 156 pe OTV ... aiurea

Posted

Frate zici ca A.P. e un taran luat de pe camp.

Enervant, galagios si arogant om.

'Frate', nu stiam ca ne intereseaza asa de tare cum e omul Adrian Paunescu. Pun pariu ca si Einstein era cel putin enervant si eminamente arogant.

P.S. Cand ai pus ultima data mana pe o carte de poezii?

Posted

Lasand la o parte ca am citit 3 pagini unde o parte din teribilistii cunoscuti de pe Link Mania si-au permis sa abereze la adresa lui Paunescu...As zice iarta-i Doamne ca oricum nu stiu ce vorbesc :)

http://www.youtube.com/watch?v=z9VBodE9mQ8

Voi nu stiti mai nimic de vremurile alea..cine nu compunea ode..cine nu ii intra in voie lui Ceausesc credeti voi ca ar fi avut vreo sansa in a organiza 1400 de editii ale Cenaclului? Editii unde s-au lansat toti artistii care merita mentionati in memoria colectiva in ultimii 30 de ani? Omul a fondat practic miscarea folk in Romania...cate-i datoreaza Pheonix...Iris...nici nu se mai spune :) ...Pe langa volumele dedicate lui NC...cate alte poezii care meirta macar o data citite ati citit voi?:)

Poate ca om politic ar fi putut face mult mai mutle..dar ca om de cultura si poet..cred ca a fost imens :)

Nu va cere nimeni sa-l plangeti ipocrit..dar nici sa va dati cu parerea despre ce nu cunoasteti..era o limita de decenta ...demult.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...