Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

HHunter-

intrebari despre joc

Recommended Posts

Posted

Salut ,e prima oara cand joc season 2.

as avea niste intrebari..

1.Cel mai bun set de BK ?( si optiunile pe care ar trebui sa le aiba )

2.Cea mai buna arma de BK (+Optiuni | si daca e mai bine doua arme 1 sa aibe lk edr 2% lvl iar cealalta lk edr 2% speed SAU 1 arma lk edr 2% lvl si 1 scut + pendant lk edr 2% speed )

3.Cum adaug damage incease pe iteme optiunea galbena ? ( daca o are deja la optiunile normale , se mai adauga inca un 4% )

4.Care e mai buna daca setul are lk dd ref hp , optiunea galbena sau roz , ddi sau dsri

Characterul are full stats.

NOTA* : Setul poate avea 3 optiuni la fel si armele ( lk dsr dd hp , lk dsr dd ref , lk edr 2% speed )

Posted

pe serverul asta doar itemele de 380 pot sa aiba mai mult de 2 opt (gen edr/2%/speed...etc)...app eu nu am vazut pana acuma pend+lk :nanana:

da ai dreptate m-am grabit si am scris din greseala lk la pendant.

nu am spus pe serverul asta .

Gandeste-te ca pot folosi 3 optiuni pe orice item cum am spus :).. nu trebe 380 .. este web shop

Guest Violatoru1
Posted

1. Cel mai bun set de BK este GD (Great Dragon) in privinta optiunilor ramnane sa le descoperi singur, parerile sunt impartite.

2. KB-ul este cea mai buna arma optiuni Lk+edr+speed(pentru duel ... 2 arme, pentru apararea castelului ... 1 arma si 1 scut);

3. Se gasesc "gemstone" alea le duci la rafinaria din kunturu3 si le transformi in "Harmony" si le bagi in iteme mai putin inele, pendante si aripi.

4. Asta la fel ca la punctul 1, incearca sa le gasesti singur optiunile care iti convin tie cel mai mult si ai impresia ca sunt mai bune. Cu mentiunea ca pe acest server nu exista 3 optiuni pe un item decat la cele de 380 facute in castel.

Posted

.

Gandeste-te ca pot folosi 3 optiuni pe orice item cum am spus :).. nu trebe 380 .. este web shop

sa ne arati si noua web shop`ul de la Linkmania MU Online

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...