Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest pappygino2

iau d.c din 10-20 -30 min maxim ... de knd intru

Recommended Posts

Posted

Depinde gino, cam majoritatea sunt chinezarii, vorba lui shark, pana prinzi unu bun le iei prin eliminare. :)) Uite eu am linksys, in jur de 1mil asa, e bunicel, nu prea am probleme cu el, decat atunci cand sting manual laptopul, il declansez. In momentul cand il reaprind, face figuri, in sensul de vede reteaua dar n-am internet, il resetezi si merge. (ma rog, nu in sensul ala de reset, ci-l scoti din priza si-l bagi la loc :)))

Poate te ajuta shark, el a lucrat in domeniu si stie mai multe despre "marcile" unor periferice si componente. Sau poti sa postezi aici, e o sectiune speciala pentru ceea ce te intereseaza pe tine.

Posted

bunny nu stii nimic :).

Daca are intretruperi ce vine din router la el in calc nu ti-se pare normal sa nu ii mearga nici explorer etc?

Al ar putea sa aibe 2 probleme:

1. De la router (daca e asa imprumuta de la prieteni alt router si vezi daca-ti mai pica)

2. Ori de la provider (suna la ei si spune-le care e problema)

Posted

Da, ma scuzi, tu le stii pe toate incepand de la:

instaleaza si reinstaleaza, scoate mufa baga mufa. :)))))))))))

Bravo tie, iti predau stafeta de tehnician de vrei. Mi-ar parea rau totusi daca sectiunea ar ajunge pe mainile unuia care habar n-are despre ce vorbeste, daramite sa mai dea si-un sfat doua. Poate n-ai vazut mai sus, eu povestesc intamplare din viata reala, si tu spui ca "nu ti se pare normal sa etc", poate pentru tine dragule, eu sunt patit si nu povestesc de prin vecini ca tine, sau de unde ti-ai capatat tu vastele experiente "tehniciale" :)) Dar e ok, de azi te las pe tine sa postezi in sectiunea asta, eu n-o mai fac. :)

Posted

Da-i pm lui Shark, el stie mai multe. Mare tehnician ce esti si tu, trimiti de la unu la altu ca habar nu sa le rezolvi problemele

PS. Am avut si eu aceasta problema...numai ca mie imi pica din 5 in 5 minute...si isi revenea imediat.

Am cumparat al router si ghici ce....pica din 20 in 20 si nu isi mai revenea pana nu ii dadeam rr. Asa ca nu esti numai tu stan patitu. Oricum esti un admin foarte ciufut :)...dar nah...ai si tu problemele de comportament. Hai spor la postat master of IT

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...