Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest pappygino2

iau d.c din 10-20 -30 min maxim ... de knd intru

Recommended Posts

Guest pappygino2
Posted

Char SM ... "Gino" .. nu`s holder ...am un rr ...

Net de la RDS .... router wireless ..

Prblm e ca iau d.c foarte des ... 30-40 min maxim de knd intru in joc ... .

Puteti sa ma ajutati cu ceva ?

Posted

Hmm, fostul Dolce de pe 0.97d? Sau te confund? ^_^

Legat de problema ta, incearca cu cablul utp direct in calculator. Daca nu iei disconnect, inseamna ca router-ul e problema. S-a mai intamplat.

Guest pappygino2
Posted

dap bunny eu sunt :beer:

o sa incerc si asa (dar tre sa-mi fac cablu :P) ... sa vdm ...dar in cazul in care e de la router ? schimb routerul sau se poate face ceva din setari ? :)

Posted

Bine ai revenit, long time no see. :beer:

Pai nu prea poti sa faci nimic daca e de la router, cel putin pana acum respectivii care au avut problema de genu asta, nu au reusit. :/ Incearca prin cablu, si vezi cum e apoi. :P Si daca merge prin cablu, imprumuta de la un amic un router, sa vezi daca-ti face la fel, sa nu fie cumva (si) de la conexiunea wireless, sa ai probleme cu "radio-ul", in loc sa fie de la router.

Guest pappygino2
Posted

dap ... o sa revin cu un reply knd pun cablu :)) pana atunci :beer: glad to see u again

Posted

cauta la WAN settings daca nu cumva ai ceva optiune de genul :

http://img198.imageshack.us/i/77349988.jpg/

am avut si eu problema asemanatoare.

daca poti sa imi spui si ce model de router ai, probail as gasi o solutie :dontknow:

:tiphat:

Posted

Iti pica doar mu-ul sau internetul?

Cred ca doar mu-ul, daca-i pica internetul nu cred ca venea pe linkmania sa posteze, ci se ducea la providerul de internet, nu crezi? X_X

192.168.1.1, detaliaza-ti problema pe care ai avut-o si cum ai rezolvat-o, s-o facem faimoasa la topicul pinned. :D

Guest tekmanstar
Posted

Char SM ... "Gino" .. nu`s holder ...am un rr ...

Net de la RDS .... router wireless ..

Prblm e ca iau d.c foarte des ... 30-40 min maxim de knd intru in joc ... .

Puteti sa ma ajutati cu ceva ?

incearca sa joci fara elite gui clicker (dak joci ma refer)

Guest _Shade_
Posted

Ba tu esti tare prost.

Guest tekmanstar
Posted

Ba tu esti tare prost.

agariciule tu ce te bagi? mi'am zis parerea

Posted

Cred ca doar mu-ul, daca-i pica internetul nu cred ca venea pe linkmania sa posteze, ci se ducea la providerul de internet, nu crezi? X_X

192.168.1.1, detaliaza-ti problema pe care ai avut-o si cum ai rezolvat-o, s-o facem faimoasa la topicul pinned. :D

Bunny ...nu conteaza providerul...e vba doar de router ...sunt nspe mii de chinezarii facute la norma...eu am avut prbleme cand activam wireless cadea reteaua lan ..si invers..si nu mai detaliez cate au fost ...am schimbat cateva routere...si in sfarsit am gasit unul functional 100%...!

Sunt oferite gratis de RDS si Romtelecom...asta ar trebui sa va dea de gandit cat au costat si ce calitate au daca sunt oferite .....gratis...amandoua firmele au cateva mii de clienti...face-ti un calcul ca nu si-ar fi permis sa ia ceva de calitate si sa le ofere gratis !

P.S. Mai raspunde si tu la telefon....jur ca nu te musc (cat sunt eu de SHARK_BITE) !

Posted

nu joc cu elite ...

192......

nu am acea optiune la router ...

Am router TP LINK TL-WR340G ...

cred k-mi pica si netu in acel moment ... m-am uitat la timpul de cand sunt connectat ...zice 52 min ..

e ceasu 11:30 si eu sunt de la 8 on ...

Am RDS ppoep ...

Inca n-am incercat cu cablu ... nu am ink cablu ... dar o sa incerc maine ...

Posted

Bunny ...nu conteaza providerul...e vba doar de router ...sunt nspe mii de chinezarii facute la norma...eu am avut prbleme cand activam wireless cadea reteaua lan ..si invers..si nu mai detaliez cate au fost ...am schimbat cateva routere...si in sfarsit am gasit unul functional 100%...!

Sunt oferite gratis de RDS si Romtelecom...asta ar trebui sa va dea de gandit cat au costat si ce calitate au daca sunt oferite .....gratis...amandoua firmele au cateva mii de clienti...face-ti un calcul ca nu si-ar fi permis sa ia ceva de calitate si sa le ofere gratis !

P.S. Mai raspunde si tu la telefon....jur ca nu te musc (cat sunt eu de SHARK_BITE) !

Da, tocmai, asta-i ziceam si eu respectivului mai sus, daca avea probleme cu netul nu venea noua sa ne zica. Routerul e problema, sunt mici loss-uri ale router-ului ce face ca netul ce-l distribuie la calculatoare sa fie intrerupt cat e nevoie pentru a primi acel disconnect. Am patit si eu cu al meu, nu stiu daca-mi mai face figuri caci nu mai joc mu, dar per total netul imi merge bine. :-??

Scuze, nu tin vodafone-ul langa mine, am vazut acum o jumatate de ora ca m-ai sunat, vorbim maine.

Posted

nu joc cu elite ...

192......

nu am acea optiune la router ...

Am router TP LINK TL-WR340G ...

cred k-mi pica si netu in acel moment ... m-am uitat la timpul de cand sunt connectat ...zice 52 min ..

e ceasu 11:30 si eu sunt de la 8 on ...

Am RDS ppoep ...

Inca n-am incercat cu cablu ... nu am ink cablu ... dar o sa incerc maine ...

Daca esti afk...si il gasesti d/c...sa fii sigur ca e de la net ..http://oss.oetiker.ch/smokeping/ !

Daca asa este fa cateva teste de cate ori iei d/c in 24 de ore ...gaseste un factor comun ca si timpi la fiecare d/c (se poate incalzi o componenta si ceda de la router dar dupa ce se raceste isi revine ) si apoi ...fa-ti cont aici http://www.tp-link.com/products/productDetails.asp?pmodel=TL-WR340G....si raporteaza problema !Aici ai ...Suport sau Contact Us...de preferat daca ai ceva de reclamat sa ai si seria produsului ptr ca la ei e totul pe baze de date si daca iti dau Reply la problema ta ca din cauza router-ului go la RDS si solicita sa fie inlocuit !

Posted

iau d.c in ambele cazuri ... afk sau la pc ... nu conteaza ... de incalzit vreo piese nu cred pt k intru imediat in mu, si merge fara prblm, toata trb cu d.c`ul tine cateva sec niciodata mai mult .... acum nu stu ce sa zic .. o sa incerc trb cu cablu si o sa vin cu un reply !

Tks !

Posted

iau d.c in ambele cazuri ... afk sau la pc ... nu conteaza ... de incalzit vreo piese nu cred pt k intru imediat in mu, si merge fara prblm, toata trb cu d.c`ul tine cateva sec niciodata mai mult .... acum nu stu ce sa zic .. o sa incerc trb cu cablu si o sa vin cu un reply !

Tks !

De aseara am si eu exact problema ta,din 10 in 20 min iau d/c si netul se pare ca-i ok.Joc din Italia,posibil sa fie iarasi problema cu externul? :crybaby:

Posted

Daca mai sunt si alte persoane din afara care au aceeasi problema ca si tine atunci s-ar putea sa fie treaba cu externul, daca nu, ai putea incerca la fel, sa conectezi utp-ul direct in pc.

Posted

De aseara am si eu exact problema ta,din 10 in 20 min iau d/c si netul se pare ca-i ok.Joc din Italia,posibil sa fie iarasi problema cu externul? :crybaby:

Am patit si eu la fel saptamana trecuta (tot in Italia sunt si eu) doar ca nu luam disconect, imi iesea din joc la 2-3min, pur si simplu disparea, am iesit si am incercat cu elite(dupa ce am incercat tot ce am gasit pe forum), am stat on vreo 5-6 ore fara nici o preoblema de joc .

Dupa care am iesit am intrat din nou(cu Avanta de data asta :D ) si am stat 3 zile(on si afk) fara nici o problema

Nush daca te ajuta cu ceva da ar trebui sa incerci si tu

Posted

Am patit si eu la fel saptamana trecuta (tot in Italia sunt si eu) doar ca nu luam disconect, imi iesea din joc la 2-3min, pur si simplu disparea, am iesit si am incercat cu elite(dupa ce am incercat tot ce am gasit pe forum), am stat on vreo 5-6 ore fara nici o preoblema de joc .

Dupa care am iesit am intrat din nou(cu Avanta de data asta :D ) si am stat 3 zile(on si afk) fara nici o problema

Nush daca te ajuta cu ceva da ar trebui sa incerci si tu

Presupun ca daca si tu ai aceeasi problema atunci externul e buba.

am pus cablu .... e alta trb ...am 3 ore de knd n`am luat d.c ... sa vad cat ma tine ... revin cu edit

Bun asa, sa ne-anunti daca mai ai probleme. :D Sa postezi totusi daca s-a rezolvat ca sa pot inchide topicul. :P

Posted

Presupun ca daca si tu ai aceeasi problema atunci externul e buba.

Bun asa, sa ne-anunti daca mai ai probleme. :D Sa postezi totusi daca s-a rezolvat ca sa pot inchide topicul. :P

Am avut acu merge zi si noapte fara nici o problema.

Sper sa o tina tot asa :hail:

Guest pappygino2
Posted

pana la urma prblm e de la router.... gasim vreo solutie? sau schimb routerul ? vreo idee de router bun?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...