Guest NervoS_Je Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Nu a mai jucat ceva timp Mu dar cine a jucat pe 97D ma stie...Acum dupa 3 ani de pauza I'm back!!! Tin sa ii salut pe toti cei care ma cunosc...
bunny Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 bine ai revenit, iti facem cunostinta cu sectiunea comunitate. acolo sa postezi peste alti 3 ani.
*Simo* Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 bine ai revenit, iti facem cunostinta cu sectiunea comunitate. acolo sa postezi peste alti 3 ani. bunny, rauleeeee
Cafeniul Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Salutare uratule :P. Nu stiu daca ma mai ti minte, ma reapucasem o data cu AngeliK (avea contul lui Scorpion ceva de genul), pe la sfarsitul bd-ului 3 sau 2. Te aveam si pe mess pe un fost id din cate imi amintesc :).
Guest NervoS_Je Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Tin minte cate putin despre fiecare...Tocmai asta ma si facut sa ma intorc aici...
undercover Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Salutare uratule :P. Nu stiu daca ma mai ti minte, ma reapucasem o data cu AngeliK (avea contul lui Scorpion ceva de genul), pe la sfarsitul bd-ului 3 sau 2. Te aveam si pe mess pe un fost id din cate imi amintesc :). nu te stie nimeni pe tine :))0
Cafeniul Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 nu te stie nimeni pe tine :))0 Inseamna ca m-am "deghizat" foarte bine :whistle: