Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

olteannebun

sugestie limbaj

Recommended Posts

Posted

Ce facem cum aia de intra la 12 1 2 cand deobicei nu e nici un admin on si te injura de iti vine sa iesi din joc. timp de 2 3 4 ore in acelasi timp iti mai face si pk si ks etc..???

Mai multa activitate gm?

Posted

Doamne fereste ... stafu linkmania...va rog sa angajati 1 admin sa stea in joc sa aiba grija sa nu injure nimeni in special seara :))

Pai ma oltene...si daca te injura...chiar asa de mult te oftica?Ce`l care te injura s`o saturat de joc...este prea greu jocu` pt el... pana la umra se plictiseste daca tu nu`l bagi in seama...

Posted

Ce facem cum aia de intra la 12 1 2 cand deobicei nu e nici un admin on si te injura de iti vine sa iesi din joc. timp de 2 3 4 ore in acelasi timp iti mai face si pk si ks etc..???

Mai multa activitate gm?

Sectiunea Plangeri este deschisa non-stop,daca esti injurat fa print si posteazal. :readthis:

Dar cred ca problema esti tu,nu inteleg ce rezolva un admin dc sta langa tine? :error:

Posted

bv............esti tare....

nu am ce sa ti zic tie.. ca esti prea tare................

pe scurt sa ti zic oneeee a luat acuma ss si nici nu era el ss a luat 70 de zile.... era altu pe cont ...ala a scapat..

a injruat tot serveru timp de 3 ore.. a dat pk k7 aprope la toate spoturile

timp de 3 ore sa te injure cnv in ultimu hal morti etc .

nu am fost eu cel injurat ...dar nu se face tata asa... se pare ca am facut aceasta sugestie aiurea pt ca voi nu intelegeti logica... :error:

no comment :| :|

Posted

Mai multa activitate gm?

nu te injura nimeni din senin ,au iei motive :clap:

daca injura se descarca omul,daca iti da pk in k7 nuti fura salamu din frigider

Posted

Sectiunea Plangeri este deschisa non-stop,daca esti injurat fa print si posteazal.

Dar cred ca problema esti tu,nu inteleg ce rezolva un admin dc sta langa tine?

Nu putem sa angajam cate un admin sa stea langa fiecare jucator ca nu cumva sa fie injurat !

Closed e inutil acest topic !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...