Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Dexi

Intrebare... despre preluare

Recommended Posts

Posted

De unde shtie jucatorul de pe spot ca preluarea a fost efectuata corect?

Sau face plangere aiurea si isi nefondata?

Ca azi am cerut unui jucator sa posteze screenurile de preluare si a zis ca daca nu imi comvine sa fac plangere sau ks si o sa aflu daca a fost corect sau nu.

Nu shtiu de voi dar mie acest lucru nu mi se pare normal

Poate ma lumineaza si pe mine cineva.

Multumesc anticipat.

Posted

De unde shtie jucatorul de pe spot ca preluarea a fost efectuata corect?

Sau face plangere aiurea si isi nefondata?

Ca azi am cerut unui jucator sa posteze screenurile de preluare si a zis ca daca nu imi comvine sa fac plangere sau ks si o sa aflu daca a fost corect sau nu.

Nu shtiu de voi dar mie acest lucru nu mi se pare normal

Poate ma lumineaza si pe mine cineva.

Multumesc anticipat.

daca stii ca ai fost afk,pleci linistit decat sa risti un suspend

Posted

are dreptate prutus, daca stii ca ai fost afk atata timp cat el a putut face o preluare at nu merita sa risti. Dar eu am patit altfel: am fost afk 2-3 min, cand am revenit unu dadea in tarc si zicea ca a preluat si incepea sa ma ieie cu no ks nu stationa, eu am fost 100% ca nu avea cum sa faca preluare si i-am zis sa posteze...in 2 min a plecat a vazut ca nu tine faza...deci cam asa sta treaba...dupa cum crezi tu...sau a3a posibilitate cu a zis bazaltu dar daca zice ok s iti trimite pozele at e cam sigur ca e corecta...daca nu nu ti le-ar trimite nu?:P

Posted

are dreptate prutus, daca stii ca ai fost afk atata timp cat el a putut face o preluare at nu merita sa risti. Dar eu am patit altfel: am fost afk 2-3 min, cand am revenit unu dadea in tarc si zicea ca a preluat si incepea sa ma ieie cu no ks nu stationa, eu am fost 100% ca nu avea cum sa faca preluare si i-am zis sa posteze...in 2 min a plecat a vazut ca nu tine faza...deci cam asa sta treaba...dupa cum crezi tu...sau a3a posibilitate cu a zis bazaltu dar daca zice ok s iti trimite pozele at e cam sigur ca e corecta...daca nu nu ti le-ar trimite nu?:P

aham intr-un fel am inteles... deci daca ma duc sa ma..... usurez.. tre sa ma uit la ceas sa nu fiu preluat!!! "um stai frate ca mam k*t 3minute + 20-30 secunde stersu + 1-2 minute drumu"

in concluzie NU VA K*TI cat jucati MU pe LINK, eventual cumparati pampersi SAU mutati pcul in WC si WCul in bucatarie ca deh tre sa mai si mananci. "ce faci gogule? ce sa fac ma duc la wc sa mananc!"

reguli de macao interpretabile pana la capat..

Multumesc celor care au raspuns si va urez seara placuta

Se poate INCHIDE

Posted

aham intr-un fel am inteles... deci daca ma duc sa ma..... usurez.. tre sa ma uit la ceas sa nu fiu preluat!!! "um stai frate ca mam k*t 3minute + 20-30 secunde stersu + 1-2 minute drumu"

in concluzie NU VA K*TI cat jucati MU pe LINK, eventual cumparati pampersi SAU mutati pcul in WC si WCul in bucatarie ca deh tre sa mai si mananci. "ce faci gogule? ce sa fac ma duc la wc sa mananc!"

reguli de macao interpretabile pana la capat..

Multumesc celor care au raspuns si va urez seara placuta

Se poate INCHIDE

nuu, daca te duci la baie sau mai stiu eu ce faci pui comanda /whisper off si va disparea pe langa pm-uri si chatt-ul de pe global

vei vedea doar normal chat/party/guild/ally

scrisul daca iti merge exp ramane on pentru 5 min. faci si tu un print in momentul in care ai plecat si daca te-ai intors si nu au trecut 5 min il inviti sa plece. daca au trecut 5 min dai scroll up sa vezi cam cate intrebari are. daca ii vezi salutul(in cazul in care saluta) e clar ca nu are preluare. daca nu, ramane sa iti pui tu intrebarea de ce sta el langa tine daca are preluare facuta. de ce nu te muta/omoara si sa iei o decizie in functie de caz. daca stii ca ai fost afk o perioada mai mare, renunti la spot ca se mai gasesc, dar ca sa iei ss pentru asa ceva e cam treaba de incepator sau incapatanat. :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...