Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Bobby

Speed

Recommended Posts

Posted

np, asa cum boom a venit si a facut filmuletu, vine si tsu, Scorseze mi se mai spune. Daca asa se prinde speedul, daca asa se da 99, pe baza de filmulete, pai sa facem filmulete.

Iar faza cu tyrexelul si agility bug, atunci nu stiam noi ca este asa ceva si a dat sw dupa cateva minute, daia nu avem poze, dar nu va mai dati viteji, doar ca am fost noi naivi si nu am facut poze cand a trebuit :)

asa e, si noi cand sa luam CS`u a venit Basescu in vizita si ne`am oprit sa`l salutam dar am uitat sa`i facem poze :((

Posted

asa e, si noi cand sa luam CS`u a venit Basescu in vizita si ne`am oprit sa`l salutam dar am uitat sa`i facem poze :((

mistocaria asta are si ea o limita, voi deja sunteti penibili :) Dar sti cum e, cand mai multi oameni iti zic ca esti beat, atunci mergi sa te culci :)

Posted

mistocaria asta are si ea o limita, voi deja sunteti penibili :) Dar sti cum e, cand mai multi oameni iti zic ca esti beat, atunci mergi sa te culci :)

mai tsu, din betie te mai trezesti, dar din prostie nu :violent:

Posted

mai tsu, din betie te mai trezesti, dar din prostie nu  :violent:

:))

bn faci: tsu :-> si eu voi fi cs de cs sa filmez si hh si honey...asa poate apuc si eu sa joc 1 cs calumea pana la rr db :X

Posted

mai tsu, din betie te mai trezesti, dar din prostie nu :violent:

deci degeaba ai luat atatea pastile, nu ai scapare? :( Degeaba ai dat-o pe bautura, prostia tot te doare :-< cu bautura doar o amortesti :-<

@Ice, bun :)

Guest Prutusica
Posted

unde-s suspendurile alea de care tot vorbeati?verificari de loguri si altele? :)

Posted

deci degeaba ai luat atatea pastile, nu ai scapare? :( Degeaba ai dat-o pe bautura, prostia tot te doare :-< cu bautura doar o amortesti :-<

@Ice, bun :)

nu iau pastile, sunt destul de sanatos :))

@last reply sa nu se supere bny :P

Posted

din informatiile care le am...ce se fol la cs (speed) nu este detectabil in log.....de asta si fol lumea buna acel programel :whistle:

este detectabil in log :)

@cat priveste tema topicului, astept cu mainile pe piept 99.

Posted

este detectabil in log :)

@cat priveste tema topicului, astept cu mainile pe piept 99.

Posibil sa fie detectabil,dar dc nu ia nimeni ss dupa loguri?

-ija- trebe sa alerge dupa playeri cu videocamera sa dea ss pt folosirea speed-ului?

Stai linistit boom,nu o sa se dea ss pt speed dupa loguri la nimeni,daca s-ar da foarte multi ar lua ss.

Posted

Stai linistit boom,nu o sa se dea ss pt speed dupa loguri la nimeni,daca s-ar da foarte multi ar lua ss.

Nu vad care ar fi problema, doar asa se va scapa de aceste programe.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...