Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

daudobandafaragaj

sugestie..

Recommended Posts

Posted

nu cred ca e posibil sa se verifice asa ceva , e riscul tau cand lasi afk in arena :)

eu nu sunt sm sau mg deci nu e vb de mine e vb ca uni numai joaca sau lasat si muta toti jucatori in tark.... si na.. nu e deloc ok.. am vazut ca se poate verifica timpu cand a fost atacat si de catre cine...

dak eu fac poza cu unu cu es in tark la 12 : 34 eu zic ca trb sa apara acolo mute atacuri cu 2 3 minute in urma .. ca pana il muti pe cnv in tark iti ia ceva... si se observa .. si am scapa de javrele alea de oameni

stiu foarte bine ca asta e riscu sa lasi afk ... dar hai sa nu ne vanam uni pe alti

Posted

si care e sugestia? :-/ ca nu am inteles

cand cineva e postat pt es in tark de bk si se vede clar ca e afk si nu da asa sa se verfice logourile iar cel care la atacat in urma cu 2 minute sa zicem de 1000 de ori sa ia ss pt vanatoare.. ca atunci cand il muti dai de f multe ori in el ca de la spotrui la tark...

Posted

Cred ca este posibil sa se verifice,dar nu o sa stea moderatorul sa-ti verifice tie caracterul pt ca tu ai lasat afk.Sunt holder si totusi nu cred ca este o idee buna.

Guest pappygino2
Posted

un sm sau un mg ... nu poate lasa afk acolo doar dk este incepator si nu stie care-s regulile tarkului de bk. Cand un char este prins cu es in tark e clar modul in care el a ajuns acolo ... acest lucru se numeste vanatoare ... atat timp cat vantoare este pedepsita ...dc sa nu se verifice logurile ? ... presupun k nu este un lucru foarte complicat ... chiar au fost 2 cazuri saptmana trecuta ... unul a luat SS ..altu a scapat ... noroc cu un player care a vzt despre ce e vb-a ...

Posted

un sm sau un mg ... nu poate lasa afk acolo doar dk este incepator si nu stie care-s regulile tarkului de bk. Cand un char este prins cu es in tark e clar modul in care el a ajuns acolo ... acest lucru se numeste vanatoare ... atat timp cat vantoare este pedepsita ...dc sa nu se verifice logurile ? ... presupun k nu este un lucru foarte complicat ... chiar au fost 2 cazuri saptmana trecuta ... unul a luat SS ..altu a scapat ... noroc cu un player care a vzt despre ce e vb-a ...

este f complicat(deasta se cer printuri data/ora/min)

se verifica doar cand exista printuri cu cel care ii muta:))

Posted

Eu inteleg ca nu trb sa lasi afk...

dar pt cei care sunt mutati in tarku de bk sa se verific logurile cine la altacat de multe ori cu cateva minute inainte de a fi poza facuta

nu am scapa atunci de vanatoriile astea?

Poate am scapa de aceste vanatori dar este complicat pentru moderatoti sa verifice... daca imi aduc aminte bine...a verificat odata Ody...acum nah...mai au si ei treaba...

Dar sa nu uitam ca link este 1 servar unde adminii/moderatorii vor ca playerii sa stea on...

Posted

Dar daca sar verifca 1 2 ori iti spun eu ca altadata numai vaneaza nimeni in felul asta ca stiu ca fac asta degeaba ca se poate afla si tot ei se aleg cu ss...

corect?? :tiphat: :bananadance2:

Posted

Poate am scapa de aceste vanatori dar este complicat pentru moderatoti sa verifice... daca imi aduc aminte bine...a verificat odata Ody...acum nah...mai au si ei treaba...

Dar sa nu uitam ca link este 1 servar unde adminii/moderatorii vor ca playerii sa stea on...

da dar in mai putin de un minut poti fi mutat langa tark ...mai ales dak esti mare ca nu mori deloc sau dak esti la poison .. daca vanatoru mai are si un dl si te muta cu calutu... e clar:)) din 3 atacuri esti langa tark:P

Posted

placerea si distractia unora care joaca din placere 30 minute sau 1 ora MuOnline e sasi bata joc de fraieri care consuma curent aiurea si vor sa creasca afk

daca nui prins de (fraier) nu vad ce treaba ar avea GMii cu cine la mutat

:tiphat:

Posted

Cred ca este posibil sa se verifice,dar nu o sa stea moderatorul sa-ti verifice tie caracterul pt ca tu ai lasat afk.Sunt holder si totusi nu cred ca este o idee buna.

Bine punctat !

Si cel mai bine ar fii sa nu mai lase nimeni afk decat la nevoie ... nu vad scopul jocului daca un player 99% este afk ... !

Closed oricum sa deviat !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...