Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest dorele123

Ne mai batem mult joc unii de ceilalti?

Recommended Posts

Posted

Tabere?Vai... eu zic sa iei plangerile la rand sa vezi ...si sa ti dau un exemplu ca sa te luminez vezi pe aia care pentru acelasi lucru unii primesc 99 altii 98."deja"? mai bine taceai.

Edit:defapt mai bine vezi banurile pentru asa zisele caractere de curatat spoturi si dupa sa vb.

Pui prea mult suflet pe aspectul asta. Fie, da-mi exemple de plangeri asemanatoare si zile de suspend diferite. "mai bine taceai", da ce ma, eu mananc din mana ta? (glumesc) <_< scuza-ma, zici de respect si la randul tau faci la fel. eh, pai cum vine asta. :)

Posted

zici de respect si la randul tau faci la fel. eh, pai cum vine asta. :)

tu poti sa dai oricand suspend, el nu are ce sa iti faca decat sa te "bruscheze".

@hai sa privim si partea buna : au fost 2 admin. cs-ul acesta a fost mult mai "curat" decat cele din saptamanile trecute.

in continuare asteptam un verdict in legatura cu filmarile facute de boom

Posted

Pui prea mult suflet pe aspectul asta. Fie, da-mi exemple de plangeri asemanatoare si zile de suspend diferite. "mai bine taceai", da ce ma, eu mananc din mana ta? (glumesc) <_< scuza-ma, zici de respect si la randul tau faci la fel. eh, pai cum vine asta. :)

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=351887&st=25 99 zile LAncelot pentru PK x3 cred...x2 sau x3

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=358266&st=0&p=5019662&hl=fanky&fromsearch=1&#entry5019662

Fanky,pk pe spot x3=25 zile

mnoh?ti se pare corect?

Posted

Eh, nu, ce treaba am eu cu omul, e parerea lui, la randul meu imi spun si eu parerea, e un dialog pana la urma, as fi slab daca i-as da suspend pentru punctele lui de vedere. ma bruscheaza, il bruschez si eu, asa-i frumos. ^^ ori suntem golani ori nu mai suntem. :))

ok rhasta, am sa pun link-urile la admin section si vedem care sunt motivele de "discriminare". si eu am jucat mu si la randul meu ma deranja sa iau un suspend mai mare pentru o anume abatere decat altul care lua un suspend mai mic. (desi nu mi s-a intamplat asta, dau si eu exemplu. :D)

Posted

Stai putin, deja sunt admini pe tabere? :)) La "ei" cine ar fi trebuit sa vina daca la HH a venit oick? :)) Eu unul m-as fi dus la cs pe caracterul de exp daca eram in locul lui oick decat sa stau dupa voi toti sa va verific, EXACT PENTRU CEEA CE VA PLANGETI VOI AICI, ca apoi sa spuneti ca "ahahhaha, v-a venit admin la cs sa va ajute". -_- Cum ziceam si-n alt topic, fraieri suntem noi ca va bagam in seama. Orice am face/zice, nu e bine.

am spuso ironic,pentru ca ei se plang de oick :)

eh, la fel si eu, intr-o oarecare masura, desi unii chiar cred asta.

Posted

acu hai sa nu schimbam subiectul daca nu crezi esti liber sa cercetezi si o sa vezi , cazurile pe care le am folosit ca exemplu is faimoase nu are rost sa le readucem la lumina aici unde subiectul e acelasi de nush cate saptamani sau luni.

Edit:iar ajungem la gradinita cine a inceput cine nu a inceput care bruscheaza pe care...nu cred ca pana in momentul "scaparii" tale am discutat vreodata cu tine.Esti acolo sus poartate ca atare.Eu daca te injur imi dai direct ban nu ma injuri la randul tau....

eu nu ma refeream la acest tip de situatie, nu ma consider deloc "acolo sus", suntem oameni ne tratam in mod egal, corect nu?

Guest Violatoru1
Posted

Cred ca cel mai bine ar fi daca s-ar inchide topicul asta si am astepta decizia lui dragos sau odyzeus in legatura cu acele filmulete ! :adminpower:

:closed:

Posted

topicul cu numarul III, cu siguranta va aparea si al IV-lea daca va fi inchis topicul asta. ^_^ lasa, postati aici pana primiti un raspuns, n-am vrea iarasi replici de genu "ne bagati pumnu in gura", "n-avem dreptul la replica" s.a.m.d.

Posted

bunny ti`am trimis un pm,daca ai putea sa-mi raspunzi te rog

:tiphat:

Posted

Vai vai vai :)) la fiecare event de CS vad ca rabufniti pe aici pe forum..

1 cei care au venit cu acuzatii la adresa lui oick sunt rugati sa le insoteasca de niste printuri/dovezi ...altfel va asigur ca vor ramane fara conturile de pe forum :) ..

2 se putea sa nu pomeniti si numele meu :)) deja dati dovada de o obsesie pe care am de gand sa v-o cultiv in continuare. Adevarul e ca cine nu v-a lasat sa va faceti de cap si sa va simtit ca pe mosie la bunicul e dusmanul poporului.

Nu vreau sa ma apuc sa comentez eu de cei care se bat acum cu pumnul in piept..si care zbiara despre magariile facute...dar sa-si aduca aminte de ce nu mai sunt in echipa de admini..sau de ce au conturi blocate

Deja Ody v-a raspuns destul de pertinent la topicul in care acuzati aceasta mafie a clickerelor si hack-urilor...

Respectati-i decizia si incetati cu topicurile de flame...

Ps dovezile cerute le astept pe PM pe forum. Eu sau oricare din colegii mei..

Posted

Ca va convine sau nu, lance are dreptate in legatura cu:

Nu vreau sa ma apuc sa comentez eu de cei care se bat acum cu pumnul in piept..si care zbiara despre magariile facute...dar sa-si aduca aminte de ce nu mai sunt in echipa de admini..sau de ce au conturi blocate

Chestia asta am observat-o si eu, denota ipocrizie crancena, serios. 8-|

rhasta, ai luat suspend pe contul chaserz pentru:

Odyzzeus Note Added 31 October 2010 - 17:16

Added to warn level http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=387243&view=findpost&p=5442365

Neimplicat - 5 zile

Warn 100% - 14 zile

Total - 19 zile no posting

In mod normal nu ar trebui sa mai postezi pe forum, de pe contul care postezi acum. Fara suparare, conform regulamentului de forum ai permanent pe contul rashta. Trebuie sa-ti "ispasesti" zilele de suspend pe care le ai pe contul chaserz, orice alte conturi "clona" sunt suspendate permanent. No hard feelings, dar mai bine nu spuneai.

scuzele de rigoare pentru after-closed-post. (lance l-a inchis, injurati-l pe el :D)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...