Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest dorele123

Ne mai batem mult joc unii de ceilalti?

Recommended Posts

Posted

daca nu se face ceva... vor folosi tot servarul hack si prostii si bug.. din cauza ca nu se face nimika....si asa se va lasa mai mult de jumate servar cu ss..

omul se plictiseste sa joace curat.... pana se trezeste cineva la realitate... si atuncia cui va fi vina???

te-ai gasit tu sa vorbesti care la cs-ul trecut ai pus in fund 10 caractere full pe switch dintr-un twist. In seara asta de la tine luam un twist si muream, Jack dadea in mine disperat sa ma omoare, Sadi la fel, etc si tu vii direct 1 twist si somn.

Hotii striga hotii.

si nu e normal sa fii frustrat cand vezi ca unul ca Gunit isi face de cap si acum cu clickeru asta anti move si atunci cu punctele pe - a sfidat pe toata lumea crezandu-se miezu'? normal sa te enervezi cand nu il poti muta pe Prutus de pe switch si pe Gunit de la coroana

vi se par firesti chestiile astea pe un server linkmania? de ce oare crezi ca lumea e revoltata? ca nu se iau masuri cand ar trebui , ce fel de event mai e castle siege acum? care are programele cele mai smechere , cam asa a ajuns asta si pt ca rar intra cate un admin la cs

am facut sugestie sa fie mereu cate un gm la siege si mi s-a inchis topicul pe motiv ca ar fi tendentios vezi doamne.

si cu ce sunt tendentios ? ca vreau sa expun magariile facute de unii?

o sa postam de acum la plangeri daca incadrati orice topic pe tema asta drept frustrare

ti se pare firesc ca cei din honey sa foloseasca speed si dinoBug ? :x Voi ati inceput cu exploatarea bugurilor asa ca mai taceti dracului din gura. Daca nu incepeati voi, era un CS curat si acum.

cate cs-uri aveti de cand sa il mai lasati pe Prutus sa joace????? orice fraier vede in filmulet ca folosea ceva , deja se taraganeaza chestia asta de prea mult deci luati singura masura justa care trebuia luata

DACA ERA DIN HONEY AVEA 99 DEMULT DAR UNII NU IL AU PE LANCELOT ACOLO SUS !!!!!!!!!

p.s. aviz gunit si restul veti fi filmati LA GREU cs asta din TOATE POZITIILE SO SMILE

iar tu de ce postezi ba de pe un user fantoma ? Ti-e frica sa nu te vada cineva ? :) lasule !

Posted

ti se pare firesc ca cei din honey sa foloseasca speed si dinoBug ? :x Voi ati inceput cu exploatarea bugurilor asa ca mai taceti dracului din gura. Daca nu incepeati voi, era un CS curat si acum.

cine a inceput cu exploatarea bugurilor pe server? nu cumva gunit cu scriptul sau bugul ce dreq era, asa si cu agil`u peste cap, si cu dinobug si tot tacamul

@astept poze/filmulete facute de oick/TheMask de la CS sa se vada cine foloseste lucruri "necurate"

Posted

din partea cui? cati de-aici nu ati folosit elite gui clicker ala sa ridice 2 degete. ah, toata lumea? ma ce corecti sunteti. :) hai sa lasam treaba asta cu naiva corectitudine pentru alte servere, ca la noi nu se practica. si nu ma refer strict la un amarat de clicker, ci uitati-va la plangeri, va dati singuri seama despre ce vorbesc.

stii ce e amuzant la multi dintre voi? :D tupeul, faceti pe dracu in 4, dregeti, aranjati, sabotati, s.a.m.d. si apoi veniti mielusei dupa cateva saptamani/luni spunand "vaiiii, ce adminiiiiiiiii, da uitati-vaaa ce incorectitudineee". asta-i ipocrizie, zau asa. ^_^

totusi comparatia cu gui e cam exagerata , toata lumea l-a folosit si sunt convinsa ca inca mai e folosit in proportie mare

in plus ala ce face? aduni niste jwl si sign cu el atat , pe cand magariile astea fac chestii mult mai grave cum ar fi speed, tii switch for ever si altele

eu zic sa te uiti la tine in alianta / guild si gasesti pe cineva cu foarte multe cunostinte in domeniul magariilor, o sa enumar doar trei dintre ele : bk afk xp bug , abuz agility pe minus si clicker anti move.Ia zi-mi e vreunu din honey care a facut toate astea???? nu.si in plus a luat suspend doar pt prima magarie , ia zi acu cine e sef la hackuri si abuzuri de bugs?

no more comments

Posted

hahahha adica oick care care carater in HH va da ss la HH??pff el a stat sa filemze pe honey.... nici de cum HH doare apartine la HH el :D

oick a dat trace pe mine de cel putin 10 ori,asa ca nu mai da vorbe aiurea

Posted

oick a dat trace pe mine de cel putin 10 ori,asa ca nu mai da vorbe aiurea

o fi dat el trace pe tine dar 80% din timpul pe care l`a petrecut la CS a fost urmarindu`ma pe mine, si knd ma plimbam prin camera intre cele 2switch`uri el era tot dupa mine si pe restul ii ignora de parca eram doar eu in camera

Posted

poate vedem si noi un filmulet ceva daca tot a fost admin la cs ... sa vedem ca si'a facut treaba ... nu ca a venit doar sa nu zicem ca nu e admin :tiphat:

Ce filmate mai vrei? a fost acuma 3 sapt filmat, a si recunoscut ca folosea prosti si tot el ai seful la CS.Nu vezi si ce repleyuri ne da moderatori?Deageaba facem noi 100 de topicuri,ce-i care sunt de neatins raman nepedepsiti,dc erai tu acuzatul erai mai repede executat (ss 99)decat Ceausescu.

app:bny voi trebe sa pedepsiti fiecare player asa cum se cuvine si nu cu raspunsuri ca aproape toti ati folosit cv necurat.Eu in afara de elit nu am folosit nimica dar sunt sigur ca mai repede iau eu ss99 decat Gunit care le-a incercat pe toate :naughty:

Posted

Ce soc, nu am zis nimic de filmulete dar deja vin acuzatii la adresa mea.

Puteati sa spuneti ca de mine nu va place si ieseam sa imi vad de treaba, nu e o placere sa stau 2 ore sa va urmaresc pe voi ca la gradinita.

Pana la urma vreti gm la cs sau nu?

Posted

vorba tiganului aluia, ori sunteti golani ori nu mai sunteti. :D vorba lu' danu, hotii striga hotii. :) iar titlul topicului cred ca se refera strict la playeri, ca va bateti joc unii de altii, nu prea au legatura gms/mods in discutia asta, va tiganiti intre voi si apoi care mai de care cum poate, apoi veniti si va plangeti ca ala are jucaria mai mare, desi si voi aveti una. ^_^

Posted

din partea cui? cati de-aici nu ati folosit elite gui clicker ala sa ridice 2 degete. ah, toata lumea? ma ce corecti sunteti. :) hai sa lasam treaba asta cu naiva corectitudine pentru alte servere, ca la noi nu se practica. si nu ma refer strict la un amarat de clicker, ci uitati-va la plangeri, va dati singuri seama despre ce vorbesc.

stii ce e amuzant la multi dintre voi? :D tupeul, faceti pe dracu in 4, dregeti, aranjati, sabotati, s.a.m.d. si apoi veniti mielusei dupa cateva saptamani/luni spunand "vaiiii, ce adminiiiiiiiii, da uitati-vaaa ce incorectitudineee". asta-i ipocrizie, zau asa. ^_^

Nush ce iei foc asa nu ti a cerut nimeni sa dai cuiva in cap, vi sa cerut sa dati ban frate ceea ce ar trebui sa faceti.

Ca a inceput x cu dupe acu 1 an sau cat are servul hai acu sa folosim 1 hit sau revenire pe coordonate cu nush ce cliker sau mai stiu eu ce prostii, ca doar na tot x e de vina ca el a inceput.

Si daca tot ne bagi in aceeasi oala pe toti barem pastreaza respectul ca nu manc din mana ta."ma ce corecti sunteti. "

Posted

pai cum toti faceti la fel nu? ne bagati in aceeasi oala pe toti cei din staff. de ce n-ar fi la fel de usor si pentru noi? respect? din partea cui? :)) n-am nevoie de nimic din partea niciunuia de-aici, viceversa si din partea mea presupun, doar asa, observ si eu ce fel de oameni sunt unii. sau n-am dreptul sa-mi dau si eu cu parerea una la zeci de mii ale voastre? :) si zi-mi tu mie ca n-am dreptate in ceea ce-am scris mai sus. ^_^ si daca nu, de ce?

Posted

pai cum toti faceti la fel nu? ne bagati in oala pe toti cei din staff. la fel de usor e si pentru noi. respect? din partea cui? :)) n-am nevoie de nimic din partea niciunuia de-aici, doar asa, observ si eu ce fel de oameni sunt unii. sau n-am dreptul sa-mi dau si eu cu parerea una la zeci de mii ale voastre? :) si zi-mi tu mie ca n-am dreptate in ceea ce-am scris mai sus. ^_^ si daca nu, de ce?

Daca va faceati datoria nu cred ca va sarea cineva in cap decat din pure motive clare de ura sau bla bla.

Eu am zis sa oferi respect nu sa ma iei tu pe mine cu ma, nici cei cu 99 sau vreun player nu merita sa l iei tu la rost cand face ceva o face pe propriai raspundere tu tre sa fi diplomat atat ti am cerut, nu cred ca ai colegi care sa vb asa...

Ai avut dreptate?!

Pai tu vezi ce ai scris acolo?

Condamni elite care a devenit ilegal ca asa sau trezit unul sau mai multi colegi de ai tai sa l declare ilegal pentru ca pleaca charul de pe loc?mare lucru

Programe o sa tot apara elitul doar usureaza munca celor care aduna sign de exp ...munca de care voi va bateti joc, si continuati si continuati ...

Posted

Daca va faceati datoria nu cred ca va sarea cineva in cap decat din pure motive clare de ura sau bla bla.

Cum ziceam. Care, cum, pe cine baga in aceeasi oala pe cine? Hmm, da, ce ziceai mai sus? :) Fii serios.

Tu maine daca ajungi in staff vei intra in categoria asta de "nu ti-ai facut datoria", am dreptate? :) Ce usor e de zis. Da ma scuzi ca mai bag si eu un "ma" la zeci de mii de "fmm admins" pe care le primim, e ok, suportam. :))

Am mentionat ca nu ma refer la clicker-ul ala in mod special, dar daca citesti doar ce-ti convine tie, nu da vina pe mine.

hai nb nb, e cam tarziu, pierd vremea aiurea.

Posted

Pai daca va trebuie luni de zile sa veniti cu un verdict la ce va asteptati?acu sincer...aveti rabdare aveti rabdare... daca era un amarat prin devias care fugea dupa un sign gaseati repede solutia.

nb

Posted

vorba tiganului aluia, ori sunteti golani ori nu mai sunteti. :D vorba lu' danu, hotii striga hotii. :) iar titlul topicului cred ca se refera strict la playeri, ca va bateti joc unii de altii, nu prea au legatura gms/mods in discutia asta, va tiganiti intre voi si apoi care mai de care cum poate, apoi veniti si va plangeti ca ala are jucaria mai mare, desi si voi aveti una. ^_^

:cool2: mia placut

ce drqu scrieti pagini intregi ,voi nati inteles ca se va analiza (la csurile viitoare) asta inseamna ca nu ia sS

inculpatu se intereseaza de ora http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=387445&pid=5445659&st=0&#entry5445659 :))

Posted

Parerea mea e ca nu merita 99 nici daca a folosit acel program ajutator , degeaba veniti cu tot felul de pretexte si scuze ... sunt 3 lucruri diferite pe care le bagati in aceeasi oala ....

1.programe ajutatoare (clickere) - care fac treaba in locul tau (toate clickerele)

2.bug-uri - greseli din joc care nu pot fi reparate (dupe,dinobug,gauri,stats cu -)

3.hack-uri - programe/file-uri cu care modifici clientul (speed hack,hasty,autocombo,godmode alte fisiere pe care le introduci in/langa client)

1.nu ar trebui sa se dea un suspend mai mare de 30/40 de zile pt nici un clicker ...

2.-pentru dupe se da 99 pentru ca se vad in log-uri(e sigur)

-pentru stats cu - sau dinobug nu are nici un rost sa se dea 99 pentru ca se presupune ca s`ar fi folosit de acea "gresala din joc" pentru asi creea avantaje propri ... (daca 8/10 o fac intentionat , ceilalti 2 nu merita sa plateasca pentru prostia lor ... )

3.-pentru speed la full(indiferent care e) n`ai cum sa fi sigur deci 99 iese din discutie, repet (n`ai cum sa`i blochezi la om contu doar cu niste presupuneri ... poti sa ai lag ,poti sa editezi filmu/pozele, poti sa gresesti ...

-godmode,autocombo(alte file-uri) pe care le adaugi peste client(care te fac invincibil) , pentru alea s`ar merita contul blocat ...

O.T. deci normal daca a folosit acel clicker ar trebui sa ieie 30-40 de zile , antecedentele se iau pe caracter nu pe cine a jucat pe caracter ....

@deci nu mai amenintati ca o sa le folositi si voi ... o sa le folositi odata la 30/40 de zile

@nu cred ca vreun admin din HH a dat disc la cs sau a dat dc sa fure un spot sau a venit sa ne deschida portile la cs sau nea facut serverul dupa poftele noastre , asta ca veni vorba de aratat cu degetul ... n`am nici un motiv sa le iau apararea singurul lucru care ma deranjeaza e ca sunteti nesimtiti ... omu sia sacrificat 2 ore din timpul lui liber ca sa aveti voi placerea de a juca un cs linistit si voi in loc sa`i multumiti va bateti joc de el ... si mai veniti si cu dinalea (tot cs-u a fost pe mine,ma verificat tot timpul,sa plimbat dupa mine) mai aveati umpiq si ziceati ca a dat trade pe voi apoi a dat party si a dat /follow =)) hai ba dava draq daca n`ati ajuns vedete peste noapte ... :whistle:

@uitativa mai sus la cate ati facut si de cate zile ati fost iertati ...

@in toate topicurile tarati numele astea de aliante HH/Honey desi singura diferenta dintre voi si restul aliantelor e ca sunteti mai multi si mai mari in nici un caz mai buni(si mai dotati in programe,bug-uri,hack-uri)

@treaba cu @ e umplutura :photo:

p.s. adminilor care au fost la cs ... :tiphat:

Posted

Parerea mea e ca nu merita 99 nici daca a folosit acel program ajutator , degeaba veniti cu tot felul de pretexte si scuze ... sunt 3 lucruri diferite pe care le bagati in aceeasi oala ....

1.programe ajutatoare (clickere) - care fac treaba in locul tau (toate clickerele)

2.bug-uri - greseli din joc care nu pot fi reparate (dupe,dinobug,gauri,stats cu -)

3.hack-uri - programe/file-uri cu care modifici clientul (speed hack,hasty,autocombo,godmode alte fisiere pe care le introduci in/langa client)

1.nu ar trebui sa se dea un suspend mai mare de 30/40 de zile pt nici un clicker ...

2.-pentru dupe se da 99 pentru ca se vad in log-uri(e sigur)

-pentru stats cu - sau dinobug nu are nici un rost sa se dea 99 pentru ca se presupune ca s`ar fi folosit de acea "gresala din joc" pentru asi creea avantaje propri ... (daca 8/10 o fac intentionat , ceilalti 2 nu merita sa plateasca pentru prostia lor ... )

3.-pentru speed la full(indiferent care e) n`ai cum sa fi sigur deci 99 iese din discutie, repet (n`ai cum sa`i blochezi la om contu doar cu niste presupuneri ... poti sa ai lag ,poti sa editezi filmu/pozele, poti sa gresesti ...

-godmode,autocombo(alte file-uri) pe care le adaugi peste client(care te fac invincibil) , pentru alea s`ar merita contul blocat ...

O.T. deci normal daca a folosit acel clicker ar trebui sa ieie 30-40 de zile , antecedentele se iau pe caracter nu pe cine a jucat pe caracter ....

@deci nu mai amenintati ca o sa le folositi si voi ... o sa le folositi odata la 30/40 de zile

@nu cred ca vreun admin din HH a dat disc la cs sau a dat dc sa fure un spot sau a venit sa ne deschida portile la cs sau nea facut serverul dupa poftele noastre , asta ca veni vorba de aratat cu degetul ... n`am nici un motiv sa le iau apararea singurul lucru care ma deranjeaza e ca sunteti nesimtiti ... omu sia sacrificat 2 ore din timpul lui liber ca sa aveti voi placerea de a juca un cs linistit si voi in loc sa`i multumiti va bateti joc de el ... si mai veniti si cu dinalea (tot cs-u a fost pe mine,ma verificat tot timpul,sa plimbat dupa mine) mai aveati umpiq si ziceati ca a dat trade pe voi apoi a dat party si a dat /follow =)) hai ba dava draq daca n`ati ajuns vedete peste noapte ... :whistle:

@uitativa mai sus la cate ati facut si de cate zile ati fost iertati ...

@in toate topicurile tarati numele astea de aliante HH/Honey desi singura diferenta dintre voi si restul aliantelor e ca sunteti mai multi si mai mari in nici un caz mai buni(si mai dotati in programe,bug-uri,hack-uri)

@treaba cu @ e umplutura :photo:

p.s. adminilor care au fost la cs ... :tiphat:

Ai scris acolo o telenovela de prostie..

Era destul sa scri ca esti din HH :whistle:

Posted

Ai scris acolo o telenovela de prostie..

Era destul sa scri ca esti din HH :whistle:

Low iq detected O_O

Nu am sa comentez acuzatiile, sunt aceelasi de cateva luni, insa faza cu oick =)) Nu cred ca aveti dovezi sa spuneti ca oick nu ar fi cinstit, ca ar favoriza HH-ul, insa, va place sa va auziti vorbind si mai ales sa va plangeti.

P.S. oick, in loc sa stea pe bk-ul lui, sa ajute alianta la HH, a stat pe admin 2 ore, asa ca, macar din acest punct de vedere, nu a ajutat HH-ul ;)

Posted

Low iq detected O_O

Nu am sa comentez acuzatiile, sunt aceelasi de cateva luni, insa faza cu oick =)) Nu cred ca aveti dovezi sa spuneti ca oick nu ar fi cinstit, ca ar favoriza HH-ul, insa, va place sa va auziti vorbind si mai ales sa va plangeti.

P.S. oick, in loc sa stea pe bk-ul lui, sa ajute alianta la HH, a stat pe admin 2 ore, asa ca, macar din acest punct de vedere, nu a ajutat HH-ul ;)

sunt si alte modalitati de ajutare:)

de exemplu;cand se face razie pe voi din HH trece cu vederea

(uitati-va in ultimele ss ale lui oick si koox sa vedeti cati din hh au prins cu macro/afk)

Posted

HH e de vina pentru pretu crescut al benzinei,HH e de vina pentru gaura din stratu de ozon,HH e de vina ca voi nu sunteti intregi la mine

daca nu venea nici un admin la cs...faceati scanda ca nu a venit,daca a venit oick,ca a venit sa ajute HH,de la voi de ce nu a venit nimeni ? :)

Posted

HH e de vina pentru pretu crescut al benzinei,HH e de vina pentru gaura din stratu de ozon,HH e de vina ca voi nu sunteti intregi la mine

daca nu venea nici un admin la cs...faceati scanda ca nu a venit,daca a venit oick,ca a venit sa ajute HH,de la voi de ce nu a venit nimeni ? :)

Stai putin, deja sunt admini pe tabere? :)) La "ei" cine ar fi trebuit sa vina daca la HH a venit oick? :)) Eu unul m-as fi dus la cs pe caracterul de exp daca eram in locul lui oick decat sa stau dupa voi toti sa va verific, EXACT PENTRU CEEA CE VA PLANGETI VOI AICI, ca apoi sa spuneti ca "ahahhaha, v-a venit admin la cs sa va ajute". -_- Cum ziceam si-n alt topic, fraieri suntem noi ca va bagam in seama. Orice am face/zice, nu e bine.

Posted

Stai putin, deja sunt admini pe tabere? :)) La "ei" cine ar fi trebuit sa vina daca la HH a venit oick? :)) Eu unul m-as fi dus la cs pe caracterul de exp daca eram in locul lui oick decat sa stau dupa voi toti sa va verific, EXACT PENTRU CEEA CE VA PLANGETI VOI AICI, ca apoi sa spuneti ca "ahahhaha, v-a venit admin la cs sa va ajute". -_- Cum ziceam si-n alt topic, fraieri suntem noi ca va bagam in seama. Orice am face/zice, nu e bine.

Tabere?Vai... eu zic sa iei plangerile la rand sa vezi ...si sa ti dau un exemplu ca sa te luminez vezi pe aia care pentru acelasi lucru unii primesc 99 altii 98."deja"? mai bine taceai.

Edit:defapt mai bine vezi banurile pentru asa zisele caractere de curatat spoturi si dupa sa vb.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...