Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest dorele123

Ne mai batem mult joc unii de ceilalti?

Recommended Posts

Guest dorele123
Posted

Cunoastem acuzatiile voastre, cunoastem si dovezile pe care unii le-ati adus. Decizia nu e floare la ureche, asa ca era normal sa se faca unele verificari, observatii si sa se poarte unele discutii in cadrul stafului. Va urma si o reactie din partea noastra, la fel cum vor urma si masuri pe care le doresc severe si fara drept de apel.

Putina rabdare.

P.S. mi-ar face placere ca in timpul cat nu sunt pe forum sa fiu la femei sau bautura, din pacate insa timpul mi-l petrec in mare parte la munca. Asta pentru cei care au asemenea curiozitati legate de timpul meu liber.

cate cs-uri aveti de cand sa il mai lasati pe Prutus sa joace????? orice fraier vede in filmulet ca folosea ceva , deja se taraganeaza chestia asta de prea mult deci luati singura masura justa care trebuia luata

DACA ERA DIN HONEY AVEA 99 DEMULT DAR UNII NU IL AU PE LANCELOT ACOLO SUS !!!!!!!!!

p.s. aviz gunit si restul veti fi filmati LA GREU cs asta din TOATE POZITIILE SO SMILE

Posted

cate cs-uri aveti de cand sa il mai lasati pe Prutus sa joace????? orice fraier vede in filmulet ca folosea ceva , deja se taraganeaza chestia asta de prea mult deci luati singura masura justa care trebuia luata

DACA ERA DIN HONEY AVEA 99 DEMULT DAR UNII NU IL AU PE LANCELOT ACOLO SUS !!!!!!!!!

p.s. aviz gunit si restul veti fi filmati LA GREU cs asta din TOATE POZITIILE SO SMILE

si din 69? oO

Posted

daca a zis ca se vor lua masuri, inseamna ca se vor lua masuri. cand, n-am idee. important e ca se vor lua.

nu stiu daca chiar era necesara deschiderea altui topic pe tema asta.

rabdare si tutun :)

Posted

Nu era nevoie nici de al doilea topic deschis dar fiecare vrea sa isi spuna oful in vazul lumii, problema e ca nu la toti le vine pe moment ceva istet de spus si noah :D

Guest dorele123
Posted

Nu era nevoie nici de al doilea topic deschis dar fiecare vrea sa isi spuna oful in vazul lumii, problema e ca nu la toti le vine pe moment ceva istet de spus si noah :D

da , stim ca esti din hh si nu trebuie sa vii aici sa faci pe grozavul mai ales sa scrie acolo asistent mu ca vezi doamne unii sunt frustrati dar voi cum sunteti ma? codatilor :comp1:

ideea e sa se rezolve mizeria asta cat repede nu sa o lalaliti tipic romanesc

@-boom-

pare rau dar nu fumez

Posted

nu la toti le vine pe moment ceva istet de spus? pai ce era de spus mai mult decat s-a spus? :)) dovezile sunt clare si voi continuati sa incercati sa le mascati/acoperiti. eu inteleg ca baietii sunt de la voi din guild, da nici chiar asa pe fatza :)

@daca tot ati zis ca se discuta la admin section, de ce nu se discuta aici? ce e asa important vezi doamne de discutat incat nu putem vedea aici? daca nu s-a dat suspend pana acum, presupun ca sunt si moderatori/GM care sunt impotriva suspendului celor 2. n-ar fi corect sa stie toata lumea de ce respectivii se opun acordarii suspendului?

Posted

Pai tocmai pentru ca deja s-a spus tot ce era de spus, nu era nevoie sa faceti trilogie din primul topic.

Asa cum a spus si odi se vor lua masuri severe. Cand? cat mai curand.

Faptul ca aratati cu degetul la cutare gm/mod ca are caracter de joc in x/y guild/alianta nu ajuta cu nimic la grabirea deciziei, doar arata micile frustrari pe care le au unii.

Cand au fost alesi gm fara caracter de joc pe server au sarit toti in sus cu argumente de genul "cine e asta?", "ce treaba are el cu linkmania?", "nu joaca aici, nu are de unde sa stie problemele server-ului", "capul lui Motoc vrem".

Posted

si nu e normal sa fii frustrat cand vezi ca unul ca Gunit isi face de cap si acum cu clickeru asta anti move si atunci cu punctele pe - a sfidat pe toata lumea crezandu-se miezu'? normal sa te enervezi cand nu il poti muta pe Prutus de pe switch si pe Gunit de la coroana

vi se par firesti chestiile astea pe un server linkmania? de ce oare crezi ca lumea e revoltata? ca nu se iau masuri cand ar trebui , ce fel de event mai e castle siege acum? care are programele cele mai smechere , cam asa a ajuns asta si pt ca rar intra cate un admin la cs

am facut sugestie sa fie mereu cate un gm la siege si mi s-a inchis topicul pe motiv ca ar fi tendentios vezi doamne.

si cu ce sunt tendentios ? ca vreau sa expun magariile facute de unii?

o sa postam de acum la plangeri daca incadrati orice topic pe tema asta drept frustrare

Posted

pana acum s-au promis multe, dar s-au facut putine (aproape nimic). e normal sa fie lumea satula si sa inceapa sa se enerveze, cand vad cum saptamanal pierd sign. ba nu merge serverul, ba x are speed,ba y are nush ce fel de clicker. problema nu e de ieri, de azi. au trecut cateva saptamani si nu s-a facut nimic. uite , iar e sambata, urmeaza un cs si inca o data nici o rezolvare. nu puteti sa acuzati pe nimeni ca nu a avut rabdare. toata lumea a avut rabdare. ca s-a mai facut un topic sau altul?... asta e alta mancare de peste.

cum spune si boom : ce este asa mare secret ceea ce discutati in cadrul staff-ului ? da, este ok sa discutati intre voi despre anumite aspecte, dar totusi problema cs-ului nu e doar o plangere care afecteaza 1-2-5 -10 oameni, ci este o problema care afecteaza zeci de playeri.

trebuie sa intelegeti si voi ca fiecare are rabdarea lui, fiecare plateste abonamentul la net, fiecare plateste curentul s.a.m.d.

Nu cerem decat corectitudine. :tiphat:

Posted

Credeti ca daca este adevarat ce spuneti voi nu se dadeau ss-uri ? unu sau 2 ss-uri tot se dadeau de la inceput ....plus de asta sau verificat cred si inca se va mai verifica logurile ...din moment ce nu au gasit nimik inseamna ca sa jucat corect si asta este ..:tiphat:

Sau poate sunt pre-a multe charuri care sau folosit de programe ajutatoare sa spunem vre-o 30 40 care sunt toti full ..crezi ca o sa dea ss la toate 30 40 ? ....din toate guildele ma refer. V-atzi gandit la asta vreodata? ...dand ss la toate charurile mai importante ( ce-i care sunt full care sunt crema servarului ma refer) playerii sa paraseasca linkmania si se duce de rapa .

Vi se pare normal ca ce-i care au folosit programe ajutatoare in trecut la cs sa nu patzeasca nimik si ce-i care folosesc in prezent sa fie aspru sanctionati ?..ma refer in general...

Tzi se pare normal ca cineva care a folosit nu stiu ce programe, sa-si asume riscul si sa zica da domle, verificati logurile si datzi suspend daca am folosit asa ceva ...nu e logic ca se verifica logurile ...duh

Scuze pentru post ..

:tiphat:

Posted

Vi se pare normal ca ce-i care au folosit programe ajutatoare in trecut la cs sa nu patzeasca nimik si ce-i care folosesc in prezent sa fie aspru sanctionati ?..ma refer in general...

la fel cum nu s-au dat suspenduri pentru ca s-a folosit x si y de scriptul de agility (sper sa se dea de acum inainte), la fel tind sa cred ca are sa fie si de acum incolo. nimeni nu cred ca vrea cu adevarat ca x sau y sa muste un 99. defapt cred ca toti doresc un cs cat mai curat. dar trebuie sa se inceapa de undeva. nu crezi ?

Parerea mea este ca primele ss-uri pot fi mai indulgente. adica : Te-am prins - ai 98 de zile ss, urmatorul / urmatorii cate 99. sau ... de acum incolo 99 / hack , cod bla bla bla evident prezenta a 1 -2 -3 admini la cs-uri obligatorie.

but who am I to judge? :tiphat:

Posted

eu cred ca dovezile alea din primul topic nu sunt foarte relevante. daca erau filmulete sau print screen-uri facute de catre un admin mai ziceam. dar asa, fiind realizate de un adversar subiectiv si suparat ca nu are parte de castel, nu vad sa fie dovezi foarte bune. daca erai asa obiectiv boom-ule, de ce nu e mentionat acolo nici un nume din alianta proprie ? toti de acolo joaca corect, nu ? :) si cu pozele puse acolo nu inteleg care e treaba ? ai nominalizat tu niste jucatori si i-ai pozat. nu reiese nimic necurat din pozele alea. daca e sa se faca ceva, sa fie verificati toti, nu doar niste nume pe care "obiectivul" boom le-a scris in primul topic al acestei trilogii. cu propunerea ca cel putin un GM sa fie prezent la CS sunt de acord. de obicei nu postez in astfel de topicuri, dar vad ca deja se intensifica atacurile asupra aliantei HH. presupun ca intr-un fel e normal, atunci cand esti alianta cea mai puternica sa ai o gramada de dusmani care sa te atace cu diferite mijloace urate. :tiphat:

Posted

eu cred ca dovezile alea din primul topic nu sunt foarte relevante. daca erau filmulete sau print screen-uri facute de catre un admin mai ziceam. dar asa, fiind realizate de un adversar subiectiv si suparat ca nu are parte de castel, nu vad sa fie dovezi foarte bune. daca erai asa obiectiv boom-ule, de ce nu e mentionat acolo nici un nume din alianta proprie ? toti de acolo joaca corect, nu ? :) si cu pozele puse acolo nu inteleg care e treaba ? ai nominalizat tu niste jucatori si i-ai pozat. nu reiese nimic necurat din pozele alea. daca e sa se faca ceva, sa fie verificati toti, nu doar niste nume pe care "obiectivul" boom le-a scris in primul topic al acestei trilogii. cu propunerea ca cel putin un GM sa fie prezent la CS sunt de acord. de obicei nu postez in astfel de topicuri, dar vad ca deja se intensifica atacurile asupra aliantei HH. presupun ca intr-un fel e normal, atunci cand esti alianta cea mai puternica sa ai o gramada de dusmani care sa te atace cu diferite mijloace urate. :tiphat:

daca filmuletu era facut de un admin si nu de un player avea mai multa valoare pentru ca???

Posted

desigur. din moment ce a ajuns in acea postura de admin, se presupune ca este obiectiv. si oricum este mult mai credibil decat un "adversar" din joc care a avut destule conflicte de-a lungul timpului cu cele 2 aliante puse in discutie de el.

Posted

ce conteaza de cine e filmat? din faptul ca numai jucatorii aduc dovezi rezulta dezinteresul adminilor pt cs , daca ei nu sunt cine vrei sa filmeze? mama?

oricine ar fi fost sa filmeze tot aceleasi lucru iesea , dau un exemplu daca filma ija crezi ca iesea tyrexelu cu speed? sau jackdaniel cu clickeru ala?? in loc de Prutus?

mai omule e LOGIC , deci nu poti zice ca filmuletul ala nu e obiectiv da-mi alt motiv bun ca explicatia aia ta e jenanta

da , alianta cea mai " puternica" ca aveti clickeru' ala , si tocmai voi v-ati gasit sa vorbiti de mijloace urate? penibilitatea voastre e fara limite

Posted

desigur. din moment ce a ajuns in acea postura de admin, se presupune ca este obiectiv. si oricum este mult mai credibil decat un "adversar" din joc care a avut destule conflicte de-a lungul timpului cu cele 2 aliante puse in discutie de el.

@nu va mai chinuiti sa dati suspenduri in stanga si in dreapta. puteti inchide thread-urile ca am descoperit ce folosesc baietii. saptamana viitoare o sa dau la toata alianta mea metoda lu prutus/gunit si asa o sa avem toti aceeasi valoare. si asa imi urlau unii pe aici ca n-am nici o sansa cu alianta mea la CS. sa vedem saptamana viitoare atunci care pe care :)

Guest CeausescuPresedinte
Posted

ce metoda ba ? da si mie nu fi bulangiu :((

Posted

Pai tocmai pentru ca deja s-a spus tot ce era de spus, nu era nevoie sa faceti trilogie din primul topic.

Asa cum a spus si odi se vor lua masuri severe. Cand? cat mai curand.

Faptul ca aratati cu degetul la cutare gm/mod ca are caracter de joc in x/y guild/alianta nu ajuta cu nimic la grabirea deciziei, doar arata micile frustrari pe care le au unii.

Cand au fost alesi gm fara caracter de joc pe server au sarit toti in sus cu argumente de genul "cine e asta?", "ce treaba are el cu linkmania?", "nu joaca aici, nu are de unde sa stie problemele server-ului", "capul lui Motoc vrem".

Daca dovezile sunt clare, cum sunt filmatele alea facute de boom,in max 24 de ore se poate lua o decizie.

Parerea mea este ca nu sunteti deloc impartiali!! :naughty:

Posted

zi zau cu limba scoasa....daca poti ai un os de la mn :))))

cuma dik nu sunt dovezi sa se de-a ss? dar miscarile lui prutus/gunit de pe sw coroana ce's? adik ma omule te filmeaza asta 10min pe sw u ai aceleasi miscari cand e mutat.....orice dobitoc ar vedea asta numai u nu vezi.....

u ai imprsia ca noi nu stim ce programele folositi?dar spre deosebire de voi....noi nu le folosim :violent:

hai numai posta aici ca postezi degeaba...mai bn ti-ai vedea de hack-uri impreuna cu aly/g ta.

#fulmine...la concluzia asta am ajuns demult.....chiar ff multi....insa moder admini o tot dau ca nu e adevarat....si nush ce.

Posted

daca nu se face ceva... vor folosi tot servarul hack si prostii si bug.. din cauza ca nu se face nimika....si asa se va lasa mai mult de jumate servar cu ss..

omul se plictiseste sa joace curat.... pana se trezeste cineva la realitate... si atuncia cui va fi vina???

Posted

Nu cerem decat corectitudine. :tiphat:

din partea cui? cati de-aici nu ati folosit elite gui clicker ala sa ridice 2 degete. ah, toata lumea? ma ce corecti sunteti. :) hai sa lasam treaba asta cu naiva corectitudine pentru alte servere, ca la noi nu se practica. si nu ma refer strict la un amarat de clicker, ci uitati-va la plangeri, va dati singuri seama despre ce vorbesc.

stii ce e amuzant la multi dintre voi? :D tupeul, faceti pe dracu in 4, dregeti, aranjati, sabotati, s.a.m.d. si apoi veniti mielusei dupa cateva saptamani/luni spunand "vaiiii, ce adminiiiiiiiii, da uitati-vaaa ce incorectitudineee". asta-i ipocrizie, zau asa. ^_^

Posted

Sau poate sunt pre-a multe charuri care sau folosit de programe ajutatoare sa spunem vre-o 30 40 care sunt toti full ..crezi ca o sa dea ss la toate 30 40 ? ....din toate guildele ma refer. V-atzi gandit la asta vreodata? ...dand ss la toate charurile mai importante ( ce-i care sunt full care sunt crema servarului ma refer) playerii sa paraseasca linkmania si se duce de rapa .

sa se dea ss si la jumate de server, vor veni mereu playeri noi , numai sa se tina mult timp actuala db.

P.S. stai lin ca nu sunt ei crema srv-ului, unii din ei habar nu au sa faca duel bk vs bk (curat).

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...