Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest andrey_28

problema de net?

Recommended Posts

Guest andrey_28
Posted

salutare

am si io o problema. iau disconnect pe mu server1 foarte des.la juma de ora, o ora, si mai rar la 2 ore. trebuie sa intru din nou si din nou. internetul imi merge foarte bine, ma uit la filme si seriake online fara probleme, antivirus am si nu downloadez in timp ce ma joc. ma poate ajuta cineva cu o rezolvare la problema mea? multumesc anticipat

Posted

pai folosesti vre-un clicker ? (inainte luam d/c daca foloseam elite) acum nush din ce cauza o fi , poate e din cauza clientului sau patchului..

Guest andrey_28
Posted

pai folosesti vre-un clicker ? (inainte luam d/c daca foloseam elite) acum nush din ce cauza o fi , poate e din cauza clientului sau patchului..

ms de sugestie....o sa incerc sa schimb patchul, dar clientul ce e?....sunt nou pe mu....si clicker intr-adevar folosesc elite.....

Guest andrey_28
Posted

Am pus mu online sounds ala zip care mi-ai zis, am pus si patchul zip ala de 4 Mb, l-am dezarhivat in folderul in care era jocul si la fel iau disconect cateodata la 10 min, cateodata la 30, cateodata ma tine si o ora online. Nu mai stiu ce sa-i fac... Mor de nervi...Iau disc cand mi-e lumea mai draga....cand am gasit un party bun sau din blood castle...etc...

Guest andrey_28
Posted

vad ca a mers 24 ore fara disconect. mai urmaresc sa vad ce se intampla

Posted

reseritor la ellite, ai grije cu el, admini sunt nerabdatori sa mai prinda pe cineva folosind ellite

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=326006&view=findpost&p=5414453

Vezi aici o mica dezbatere in care ni de zice ca se da suspen, dar nici admini nu stiu exact pentru ce exact

Dar daca este interzis de ce il folositi? De aia il interzicem ca sa nu-l mai foloseasca lumea si nu pentru ca ne place noua sa va suspendam.

Pana acum am interzis doar functia autopick dar se pare ca nu a contat prea mult.

Acum se va da suspend si pentru:

Meet Player

+XX Zen

Autopick OFF(OK)

Autopick ON(OK)

Exit lvl 400 si multe altele care nu au treaba cu atack (klick dreapta/stanga) sau cu buff).

Guest pappygino2
Posted

si eu aceeasi prblm ...iau d.c destul de des ... s-a mai intamplat sa tina si mai mult fara d.c .... provider RDS ... dar la mine crek e prblm de la routerul wireless care-l folosesc ....

Ma puteti ajuta cu o idee referitoare la settings`urile routerului sa nu mai iau d.c ?

TKs

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...