Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest vadi

bug

Recommended Posts

Posted

Am reusit sa raman blocat in arena pe spotul de jos (ultimul de la axe)...acolo unde iti da crash la joc daca ajungi intr-un anumit loc. Problema e ca nu mai pot intra pe caracteru ala pt ca el a ramas pe acelas spot. Intru in joc si la 1 sec ma scoate, nu apuc sa fac nimic. Cer ajutor adminilor sa imi mute caracteru din spotul respectiv. multumesc anticipat. Numele caracterului este Vadi. ms anticipat

Posted

Am reusit sa raman blocat in arena pe spotul de jos (ultimul de la axe)...acolo unde iti da crash la joc daca ajungi intr-un anumit loc. Problema e ca nu mai pot intra pe caracteru ala pt ca el a ramas pe acelas spot. Intru in joc si la 1 sec ma scoate, nu apuc sa fac nimic. Cer ajutor adminilor sa imi mute caracteru din spotul respectiv. multumesc anticipat. Numele caracterului este Vadi. ms anticipat

intra pe alt caracter

scrie /1#/move lorencia

apasa enter

dai select caracter

si intri pe charul de joc si in timp ce incarca sau imediat ce ai apasat connect ti apasat Alt+1

sper ca ai inteles.

Posted

cum dai sa intri pe char , scrii rpd /move lorencia si cnd iti intra in joc dai enter rpd

n-ai cum sa intri pe char ca-ti da d/c instant imediat ce ai dat sa te conectezi.

@faci ce ti-a zis panduru insa fara #(diez)

intri pe alt char de pe contu respectiv, scrii /1//move lorencia si dai enter.

apoi dai sw si in momentul cand dai sa te conectezi pe charul buguit, incepi sa apesi de multe ori Alt+1 foarte repede in continuu si dai sa te conectezi pe charul buguit. (incearca varianta asta de mai multe ori pana iti merge)

@daca charul e bagat "adanc" in bug (bucata de harta buguita) si nu reusesti, nu-ti ramane decat sa ceri ajutorul lui vdragosh.

Posted

mai era bugu ala cu perete..cand intri in el iei d/c ma gandesc ca te-a mutat cineva langa perete ai luat d/c si acum cand intri te da langa perete si nu poti sa faci nimic , doar iei imediat d/c ...parerea mea :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...