Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest b2463165

admin prezent obligatoriu la fiecare Castle Siege

Recommended Posts

Guest b2463165
Posted

ar trebui sa fie un macar admin (daca zic 2,3 deja cer prea mult) on sa vada si el cum se abuzeaza de diverse programele la fiecare siege , nu o data la 3 saptamani sau din cand in cand

in plus din ce am vaz eu aseara ija a intrat un pic mai tarziu (cam la 20 30 daca nu ma insel) deci a pierdut partea cand sigila gunit folosind clickerul magic

chiar nu se mai poate continua in halul asta

sugestia facuta de tranced este cat se poate de buna.

o sa oprim acest topic aici pentru ca oricum este tendentios..si nu faci decat sa arati cu degetul inspre toata lumea..si cand colo culmea si tu esti suspectat ca faci si dregi pe la cs.

Daca vrea Ody sa raspunda o va face. Nu mai deschideti posturi doar din nevoia de a va exprima frustrarea..

Deja a inteles toata lumea ca sunt foarte putini cei care joaca curat la cs.

ce se intampla, iti e frica de aceasta sugestie ca vei fi obligat sa intri mai des in joc? ai asa nu cred ca ai intrat de mai mult de 10 ori.

iar cat vine vorba de cs cred ca n-ai nici un drept sa vorbesti pentru ca NU STI CUM ARATA HARTA.

pana atunci nu mai inchide topicuri aiurea faca nici o rezolvare. am vazut ca s-a facut un obicei din asta pentru voi admini.

am dori parerea domnului admin despre csul de aseara, daca se poate.

Posted

o sa oprim acest topic aici pentru ca oricum este tendentios..si nu faci decat sa arati cu degetul inspre toata lumea..si cand colo culmea si tu esti suspectat ca faci si dregi pe la cs.

Daca vrea Ody sa raspunda o va face. Nu mai deschideti posturi doar din nevoia de a va exprima frustrarea..

Deja a inteles toata lumea ca sunt foarte putini cei care joaca curat la cs.

Daca jucai, participai la CS stiai ce se intampla asa ca nu cred ca esti persoana potrivita sa-ti dai cu parerea despre CS.

Posted

sugestia facuta de tranced este cat se poate de buna.

ce se intampla, iti e frica de aceasta sugestie ca vei fi obligat sa intri mai des in joc? ai asa nu cred ca ai intrat de mai mult de 10 ori.

iar cat vine vorba de cs cred ca n-ai nici un drept sa vorbesti pentru ca NU STI CUM ARATA HARTA.

pana atunci nu mai inchide topicuri aiurea faca nici o rezolvare. am vazut ca s-a facut un obicei din asta pentru voi admini.

am dori parerea domnului admin despre csul de aseara, daca se poate.

Daca jucai, participai la CS stiai ce se intampla asa ca nu cred ca esti persoana potrivita sa-ti dai cu parerea despre CS.

1deja a raspuns Ody destul de clar pentru toata lumea

2 pentru redeschiderea unui topic inchis deja ai pauza pe forum 3 zile

3 Linu warn up.

Nu e treaba ta cine si cum intra la CS. Intamplator am intrat de mai mult de 10 ori in jocul asta :) asa va las sa va macinati frustrarile la gura sobei si inchid si acest topic deschis doar din pofta de flame si scandal.

PS mie sa-mi fie frica pentru ce?...Oo textele astea paranoice sunt destul de amuzante :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...