tranced Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 ar trebui sa fie un macar admin (daca zic 2,3 deja cer prea mult) on sa vada si el cum se abuzeaza de diverse programele la fiecare siege , nu o data la 3 saptamani sau din cand in cand in plus din ce am vaz eu aseara ija a intrat un pic mai tarziu (cam la 20 30 daca nu ma insel) deci a pierdut partea cand sigila gunit folosind clickerul magic chiar nu se mai poate continua in halul asta
boomeey Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 degeaba daca vine cu adminul normal. am mai spus de N ori deja, un admin daca nu joaca la CS, nu are ce sa vada decat din spusele altor jucatori. si cum noi suntem adversari, au impresia ca mancam cacat. (ma refer la ambele tabere) singurul care si-ar putea exprima parerea(daca ar reusi sa fie impartial) ar fi oick. e singurul (din cate stiu) care mai joaca pe la CS-uri si stie despre ce este vorba.
tranced Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 degeaba daca vine cu adminul normal. am mai spus de N ori deja, un admin daca nu joaca la CS, nu are ce sa vada decat din spusele altor jucatori. si cum noi suntem adversari, au impresia ca mancam cacat. (ma refer la ambele tabere) singurul care si-ar putea exprima parerea(daca ar reusi sa fie impartial) ar fi oick. e singurul (din cate stiu) care mai joaca pe la CS-uri si stie despre ce este vorba. ija nu putea fi omorat cs asta ori era invincibil ori agil peste cap din doua una...deci se poate doar sa se vrea nu cred ca trebuie sa stii foarte multe , de ex oricine care joaca mu si-ar da seama ca prutus folosea ceva atunci la sw reiese foarte clar si din filmulet
boomeey Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 ija nu putea fi omorat cs asta ori era invincibil ori agil peste cap din doua una...deci se poate doar sa se vrea nu cred ca trebuie sa stii foarte multe , de ex oricine care joaca mu si-ar da seama ca prutus folosea ceva atunci la sw reiese foarte clar si din filmulet degeaba vine cu charul lui la cs-uri. trebuie sa fie in mijlocul actiunii ca sa stie despre ce e vorba. despre cum se tinea switch-ul, da. aia se vede de la o posta ca e necurata. da cum plm sa dea 3-4 de 99???? ai innebunit? au muncit oamenii sa faca full, au pierdut nopti. @la noptile mele pierdute sa fac dupe nu s-a gandit nimeni :rofl2:
Lancelot Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 o sa oprim acest topic aici pentru ca oricum este tendentios..si nu faci decat sa arati cu degetul inspre toata lumea..si cand colo culmea si tu esti suspectat ca faci si dregi pe la cs. Daca vrea Ody sa raspunda o va face. Nu mai deschideti posturi doar din nevoia de a va exprima frustrarea.. Deja a inteles toata lumea ca sunt foarte putini cei care joaca curat la cs.