Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest b0ne2

Ramas bun linkmania

Recommended Posts

Posted

acuma 5 ani cat era de fain tot a reusit sa ma scoata cineva din sarite... m-am lasat de mu....

acuma o luna si un pic m-am reapucat la insistenta unui prieten ca e fain ca e misto ca sunt reguli ca este lume buna pe server ca admini se implica.

acuma am 4/5 caractere cu suspend... mare parte e din vina mea cu elite nu am ce spune sau critica... server'ul te invita la masa cu mancare gata gatitia calda dar nu ai voie decat sa o degusti.

intr-o luna si un pic am realizat ca nu sa schimbat nimica in 5 ani pe server... doar ca sunt mai multi "sifonari" "lingai" admini mai de calitate inferioara care lasa de dorit... evident intotdeauna sunt exceptii. Mai putina lume... daca sunt 100 on majoritatea sunt cu 2 caractere ... intr-un fel e bine ca se permitea asa ceva ca Mu'ul nu este un joc oare care... e un joc semi afk.

pacat de linkmania... tare pacat... aici lumea vrea sa se scape de tine nu sa te tina... dar ce sa ii faci...

Notele mele personale la cativa dintre admini:

murdok / Redemption = 1/10

-ija- = 2 / 10

TheMask = 2 / 10

morf3u = 2 / 10

in primul cu acestia am avut de aface... toti or lasat de dorit. sunt ca niste "6 cai frumosii" sa te alunge sa nu mai aibe treaba cu tine

singurul admin care l-am vazut ca e de treaba a fost oick care se ocupa cu loteria aia ciudata la care iti trebe nervi :D... mai cateodata noaptea mai incerca si un event ...

vreau sa-i multumesc mentorului meu din joc [sM]Neo... in prima dimineata cand am intrat el ma luat in bc si nu am cum sa uit asa ceva.

vreau sa-i multumesc Guildei BastardZ pentru noptile nedormite:) in special alin cata si evident "Pisti" :)

vreau sa-i multumesc restu oamenilor cu care ne-am simtit bine. acele ore "ON" la fire/k7 :D

Acuma sigur nu o sa mai revin nici peste 5 ani :)

bone / b0ne / b0nitza / HulkHogan

Posted

De ce mereu veniti cu astfel de topicuri dupa ce luati cate un suspend gras?

Din caracterele enumerate mai sus :) 3 au suspend. E destul de logic ca nu-i vei multumi unui Moderator ca ai primit suspend. :)

Bafta.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...