Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

shootervl

in legatura cu......

Recommended Posts

Posted

Ai citit topicu` ala pana la capat? :)

te numesti ody cumva si eu nush?

cand ti se pune programul ce este folosit ptr a reveni mereu pe anumite coord....si se vede clar acest lucru c...esti mutat revii imediat pe aceleasi coord.si tot asa.......nu ai nevoie nici macar de log-uri :tiphat:

vad ca te simti cu musca pe caciula...corectilor

Posted

evident ca aseara l-au folosit si pt coroana era de asteptat

p.s. admin la cs ar trebui sa fie tot timpul si nu din joi in pasti cand are chef x sau y sa intre

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=386671

Citeste si tu ce i-am scris lui Dan la aspecte tehnice...cum am mai zis ...verificare tuturor playerilor de la inceputul lui S2 pana acuma ...si impartzit suspend in stanga si in dreapta ...nu doar unu sa sufere ca voi credetzi ca joaca cu programe ajutatoare sau se foloseste de buguri , ca si voi a-tzi folosit la randul vostru si multzi altzi cu toate ca poate acuma nu mai folositi...Mie asa mi se pare a fi corect....

Ca sa ajungi in camera in 5 10 secunde ..poti folosi Town Portal Scroll si poate sa dureze si 15 secunde pana ajungi la coroana....eu asa stiu.

Acuma Ody daca ar scrie ..ca intr-o saptamana va verificare toate logurile la toti ce-i care participa la CS de cand sa deschis servarul S2 si pana acuma ..toti a-tzi sari in capulu lui ..si a-tzi spune ca nu e corect.

:tiphat:

Posted

Am spus 5 , 10 , 15 secunde si tu ai ales sa fie 15 .....infine...

Nu cred ca tu ai avea curaj sa folosesti un program sau bug cand toti sunt cu ochii pe tine.....nu cred ca esti batut in cap la faza asta ...

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=386671

Citeste si tu ce i-am scris lui Dan la aspecte tehnice...cum am mai zis ...verificare tuturor playerilor de la inceputul lui S2 pana acuma ...si impartzit suspend in stanga si in dreapta ...nu doar unu sa sufere ca voi credetzi ca joaca cu programe ajutatoare sau se foloseste de buguri , ca si voi a-tzi folosit la randul vostru si multzi altzi cu toate ca poate acuma nu mai folositi...Mie asa mi se pare a fi corect....

Ca sa ajungi in camera in 5 10 secunde ..poti folosi Town Portal Scroll si poate sa dureze si 15 secunde pana ajungi la coroana....eu asa stiu.

Acuma Ody daca ar scrie ..ca intr-o saptamana va verificare toate logurile la toti ce-i care participa la CS de cand sa deschis servarul S2 si pana acuma ..toti a-tzi sari in capulu lui ..si a-tzi spune ca nu e corect.

sa verifice. mie mi se rupe de cine ia suspend. atata timp cat au folosit hack-uri, sa se dea suspend-uri din partea mea. oricum s-au facut diferente pe serverul asta inca de la inceputul db-ului si toti sufera de o pasivitate acuta incat nu-i poate scoate nimeni.

degeaba o tragi cu "toti sa plateasca". eu am adus aici dovezi impotriva lor. adu si tu dovezi, altfel ce-mi arunci tu mie in ochi aici sunt doar vorbe in vant. sunt satul de tzatze care dau din gura aiurea.

@dan imi spun prietenii. pentru tine sunt simplu boom sau boomeey, ca nu ne cunoastem (cel putin din cate stiu eu)

Posted

sa verifice. mie mi se rupe de cine ia suspend. atata timp cat au folosit hack-uri, sa se dea suspend-uri din partea mea. oricum s-au facut diferente pe serverul asta inca de la inceputul db-ului si toti sufera de o pasivitate acuta incat nu-i poate scoate nimeni.

degeaba o tragi cu "toti sa plateasca". eu am adus aici dovezi impotriva lor. adu si tu dovezi, altfel ce-mi arunci tu mie in ochi aici sunt doar vorbe in vant. sunt satul de tzatze care dau din gura aiurea.

@dan imi spun prietenii. pentru tine sunt simplu boom sau boomeey, ca nu ne cunoastem (cel putin din cate stiu eu)

Cand te referi "sa verifice" te referi sa verifice de la inceputul lui S2 chiar si mai devreme pana acuma nu ?

Dan asa imi place mie sa te alint ..cine stie poate suntem amici ..consider ca nu asta e problema e un fel de a respecta omul ...asta nu inseamna ca trebuie sa-ti zic boom ...app Marius ma cheama .

Posted

V`ati pus vreodata intrebarea daca are cine sa verifice treburile astea? Am citit cam toate topicurile facute...legate de CS... si nu am vazut nici 1 reply de la vdragosh. Eu stiu de linkmania de pe S1...si singuru care "lucra" la servar era dragosh (din cate stiu) . Ody se ocupa de regulament si vdragosh de servar...sper sa nu ma insel.

Cine stie...poate s`au fi suparat...si vdragosh nu mai are grija de servar...sa puna pe altcineva...dar sa faca ceva.

Posted

Cand te referi "sa verifice" te referi sa verifice de la inceputul lui S2 chiar si mai devreme pana acuma nu ?

Dan asa imi place mie sa te alint ..cine stie poate suntem amici ..consider ca nu asta e problema e un fel de a respecta omul ...asta nu inseamna ca trebuie sa-ti zic boom ...app Marius ma cheama .

sa se verifice de cand vreti voi. acu mi-a picat fisa, xMarius :)) trebuia sa-mi dau seama de mult. imi esti simpatic intr-un fel, ca incerci sa scrii corect gramatical, cu majuscule, alea alea.. si dupa 3 ani.. nici acu n-ai invatat sa scrii. :))

Posted

sa se verifice de cand vreti voi. acu mi-a picat fisa, xMarius :)) trebuia sa-mi dau seama de mult. imi esti simpatic intr-un fel, ca incerci sa scrii corect gramatical, cu majuscule, alea alea.. si dupa 3 ani.. nici acu n-ai invatat sa scrii. :))

Din pacate ma confunzi ...:tiphat: mai intereseaza-te ...;)

Posted

Cunoastem acuzatiile voastre, cunoastem si dovezile pe care unii le-ati adus. Decizia nu e floare la ureche, asa ca era normal sa se faca unele verificari, observatii si sa se poarte unele discutii in cadrul stafului. Va urma si o reactie din partea noastra, la fel cum vor urma si masuri pe care le doresc severe si fara drept de apel.

Putina rabdare.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...