Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

boomeey

Ne mai batem mult joc unii de ceilalti?

Recommended Posts

Posted

Oricat de aproape a fost arbitru, oricit de aproape ar fi in viitor, si dacai pui o lupa in loc de ochelari de cal, si dacai arati cu degetu etc etc. acelasi lucru se va intimpla pe acest sv... exista un guild (97D) exista o ally care este si va favorizata ... etc etc, aici este linkmania nu stiati? aflati in fiecare zi...

Indiferenta adminilor a ajuns deja litera de lege (o da pentru warn up .. ca asta stiti.. e un butonas mic) , favorizare? o da la greu atat cand e vb de dat ss, cat si in joc... cand ati facut ultima razie in LOT ?? ia spune domnu ija fairplay... si obiectiv pina la sfarsit? a numa move devias stii, pai te invat eu sa dai move LOT eventual... ai interzis cliker? facand misto de aia multi si mai slabi de inger ...

Nu aveti timp fratilor? mai luati 2-3 oameni cu timp... si apucativa de treaba , nu e o problema sincer, lipsa de timp apare invitabil in romania... dar faceti ceva... nu strigati atentie sa interzis clikeru si inclusiv admnii il folosesc ... da noi nu suntem admini sa punem "filmulete" .. si daca le putem e un ignore toatal aici.

Hai adminii aia multi si destepti... competenti sariti "warn up" ... dar intai poate va faceti treaba si il stergeti pe ala din 2005 ^^^ vai de voi .. pacat de sv ca a ajuns mai rau decat era pe 97d... pacat!!! de el nu de voi, si de bietii playeri care vor sa joace "curat"

Posted

Oricat de aproape a fost arbitru, oricit de aproape ar fi in viitor, si dacai pui o lupa in loc de ochelari de cal, si dacai arati cu degetu etc etc. acelasi lucru se va intimpla pe acest sv... exista un guild (97D) exista o ally care este si va favorizata ... etc etc, aici este linkmania nu stiati? aflati in fiecare zi...

Indiferenta adminilor a ajuns deja litera de lege (o da pentru warn up .. ca asta stiti.. e un butonas mic) , favorizare? o da la greu atat cand e vb de dat ss, cat si in joc... cand ati facut ultima razie in LOT ?? ia spune domnu ija fairplay... si obiectiv pina la sfarsit? a numa move devias stii, pai te invat eu sa dai move LOT eventual... ai interzis cliker? facand misto de aia multi si mai slabi de inger ...

Nu aveti timp fratilor? mai luati 2-3 oameni cu timp... si apucativa de treaba , nu e o problema sincer, lipsa de timp apare invitabil in romania... dar faceti ceva... nu strigati atentie sa interzis clikeru si inclusiv admnii il folosesc ... da noi nu suntem admini sa punem "filmulete" .. si daca le putem e un ignore toatal aici.

Hai adminii aia multi si destepti... competenti sariti "warn up" ... dar intai poate va faceti treaba si il stergeti pe ala din 2005 ^^^ vai de voi .. pacat de sv ca a ajuns mai rau decat era pe 97d... pacat!!! de el nu de voi, si de bietii playeri care vor sa joace "curat"

1 la mana ce legatura are ceea ce spui tu cu topicul asta ?

2 la mana inainte sa deschizi gura, intereseaza-te ; (aaaa .. normal ca nu ai de unde sa sti asta ptr. ca nu ai acces LOT , dar ca sa ai constiinta impacata s-a facut razie chiar alalteieri daca nu ma insel)

3 la mana mai intai gandeste inainte sa vorbesti

Posted

ne batem dane ne batem sau obisnuit.....

dovada o ai la plangeri cand black habar nu are sa faca o razie ce mai vrei?

ptr ce mai sunt adminii moderatorii? daca nu au timp de mu....altii sunt destui care ar avea timp nu tine nimeni de ei.

cat despre zmeii care folosesc tot felul de programe fara nici un stres....ce sa zic....atunci cand au fost prinsi cu buguri etc....nu au patit nimik....acuma ca fol programe ptr a nu fi mutati de pe sw (le folosesc ptr ca cei care trb sa puna piciorul in prag se feresc sa ia deciziile corecte)

eu nu inteleg o chestie

IN FILMULETELE ALEA SE VEDE DESTUL DE CLAR CUM ACEI BK-II SUNT MUTATI SKILL LIGHT....SI REVIN PE ACELEASI COORD PRIN ACELEASI MISCARI FARA SA SE ABATA NICI MACAR O COORDONATA. CE DOVEZI TRB MAI CLARE DE ATATA?CE E DE VERIFICAT?NU E ACEEASI CHESTI CA LA ELITE CU MOVE?

#degeaba se mai zbat cativa pe aici ptr corectitudine cand cei care ar trb sa ia masuri ii dor fix in cur pe romaneste

Posted

linkmania sa se spele pe cap cu hh si odizeus e mana in mana cu gunit ce mai vreti sunt prieteni la sange o sa ajunga linkmania de kakat daca o tine asa cu admin aste tampiti

P.S ija ocupate tu frate daca e ca eu cu odizeus mor si nu aflu nu ia 2 saptani sa verifici niste log ,care mai mult de 3-4 zile nu iti ia stai 10 ore sa sa ti sa deschida log cu cce program deschiteti si ora ai la cs cord se vad ce ..... faceti daca nu inchideti dracu serv si gata ca orcum cat de curad numai gunit o sa ramana pe serv cu bugurile lui sa va spalati pe cap cu el

Posted

2 la mana inainte sa deschizi gura, intereseaza-te ; (aaaa .. normal ca nu ai de unde sa sti asta ptr. ca nu ai acces LOT , dar ca sa ai constiinta impacata s-a facut razie chiar alalteieri daca nu ma insel)

iti garantez ca na fost razie:))) si da stiu ...

Posted

ma nu va e rusine? dupa ce ca sunteti anti joc cu fantoma pe switch-uri tot nu puteti juca curat , apelati la speed si clickere anti mutat , evident aseara nu ati mai avut inscrisa fantoma asa ca ati folosti clickeru anti move la coroana dadeam cu cal si gunit mereu la aceleasi coord imposibil asa ceva pacat ca nu am filmat

ija , ody a pus boom filmulete destul de clare , se da vreun suspend ceva?? sau ziceti "se va verifica" doar de gura noastra?? de 2 saptamani nici un raspuns pe tema asta

ori folosim toti acelasi lucru ori se dau ceva suspenduri pentru ca nu se mai poate asa

hai, nu vb tu de fairplay :)

pai nu va tine bugetu' :)) , ca altfel sigur ati fi scos toate trei in fiecare saptamana

ce reply inteligent ai putut sa dai :violent:

sau poate nu vrem sa ne plictisim :)

cand e vorbe de fantome sariti toti cu gura mare dar de clickeru' ala de ce nu ziceti nimic si taceti malc a?!

tipic apare un subiect sensibil pt voi si repede il evitati :whistle:

bag-o si pe aia cu tsu si codurile si esti in limitele cu care ne-ai obisnuit :)

Am si eu o intrebare, eu am jucat pe Cori si mau a jucat pe LiNU:

LiNU pe sw, merg cu SMu si ii dau MS, eu mor, si dupa 15-20 secunde moare si LiNU

Intrebarea mea este - cum draq a murit cand voi ati sustinut sus si tare ca un BK full cu MS nu moare ?

sau

:whistle:

eu am mai zis-o, o mai zic, daca tu ca DL dai cu FS si apoi mergi mai iese 1-2 FS-uri, nu stiu cum le vedeti voi, nu ma intereseaza, nu stiam ca exista si coduri pentru asa ceva, dar daca e sa stie cineva, cred ca tu ai fi cel care stie ;)

Faza cu reflectul, da da, dar ce, mai are lumea 2 rr sa moara din reflectul tau? =))

Posted

Ce-l mai corect e sa va vedeti de treburile voastre sa nu mai vanati lumea ;) , Nu va place pe servarul asta ? ..De ce nu mergeti pe altele ? ..Sunt o gramada de servare la fel de frumoase ca linkmania.

Nu foloseste nimeni hack,speed,buguri ..daca se foloseau se afla pana acuma din loguri ...,credetzi ca Ody ce face ??? ;)

:tiphat:

Posted

Ce-l mai corect e sa va vedeti de treburile voastre sa nu mai vanati lumea ;) , Nu va place pe servarul asta ? ..De ce nu mergeti pe altele ? ..Sunt o gramada de servare la fel de frumoase ca linkmania.

Nu foloseste nimeni hack,speed,buguri ..daca se foloseau se afla pana acuma din loguri ...,credetzi ca Ody ce face ??? ;)

:tiphat:

ody sta dupa femei si bea o bere cu gunit :)) cam asta face in rest nu vad nimic

Posted

ody sta dupa femei si bea o bere cu gunit :)) cam asta face in rest nu vad nimic

Bravo, chiar ma bucur sa aud asta e si el om nu crezi ca are voie ? Eu zic ca e la un Vin Fiert si asa e frig afara..berea nu mai merge.;)

Posted

linkmania sa se spele pe cap cu hh si odizeus e mana in mana cu gunit ce mai vreti sunt prieteni la sange o sa ajunga linkmania de kakat daca o tine asa cu admin aste tampiti

P.S ija ocupate tu frate daca e ca eu cu odizeus mor si nu aflu nu ia 2 saptani sa verifici niste log ,care mai mult de 3-4 zile nu iti ia stai 10 ore sa sa ti sa deschida log cu cce program deschiteti si ora ai la cs cord se vad ce ..... faceti daca nu inchideti dracu serv si gata ca orcum cat de curad numai gunit o sa ramana pe serv cu bugurile lui sa va spalati pe cap cu el

Cu cine dracu ai facut limba romana ma ? Invata naibii sa scrii corect sa te inteleaga lumea. Incultule.

@ Ca tot venii vorba de acuzatii in stanga si in dreapta ca se folosesc hackuri si toate rahaturile, cand voi ati inceput sa folositi toate rahaturile cum a fost ma ? Erati foarte bucurosi atunci. Chestiile cu Auto Q, Auto combo le uiti asai ?:) Daca tot ati inceput voi sa folositi aceste tampenii acum taceti si inghiteti.

# Din partea mea sa dati suspend la toti cei care folosesc prostii.

Posted

Cu cine dracu ai facut limba romana ma ? Invata naibii sa scrii corect sa te inteleaga lumea. Incultule.

@ Ca tot venii vorba de acuzatii in stanga si in dreapta ca se folosesc hackuri si toate rahaturile, cand voi ati inceput sa folositi toate rahaturile cum a fost ma ? Erati foarte bucurosi atunci. Chestiile cu Auto Q, Auto combo le uiti asai ?:) Daca tot ati inceput voi sa folositi aceste tampenii acum taceti si inghiteti.

# Din partea mea sa dati suspend la toti cei care folosesc prostii.

ba eu am doar 4 clase si auto q si auto combo sunt minore pe langa astia ca gunit

Posted

ba eu am doar 4 clase si auto q si auto combo sunt minore pe langa astia ca gunit

treci tata pe la scoala, lasa mu-ul. Invata sa scrii intai si dupa hai la joaca. Sunt minore ? =))

Guest paraciosu`
Posted

treci tata pe la scoala, lasa mu-ul. Invata sa scrii intai si dupa hai la joaca. Sunt minore ? =))

Citat Lancelot

"Daca iau exemplu de la WoW..care nu se poate compara sub niciun aspect cu MU..acolo toata lumea foloseste add-onuri..programe ajutatoare..atat la xp cat si la marile eventuri de PVP...acolo conteaza foarte mult skil-ul jucatorului si setul..pentru ca accesul la aceste programe le are tot prostul"

Autoq si auto combo intra cel mult in categoria programe ajutatoare,nu mai stai tu sa apesi qqq sau 1,2,3 ci o face un script.Ce dreq ma DenY,nu poti face diferenta intre hackuri si astea?

Posted

este interzisa folosirea acestor programe, corect ?:) De ce nu s-a dat suspend de la inceputul acestei mici mari probleme ? De de atunci cand honey avea castelul nu s-au plans de aceste rahaturi ?:)

Posted

este interzisa folosirea acestor programe, corect ?:) De ce nu s-a dat suspend de la inceputul acestei mici mari probleme ? De de atunci cand honey avea castelul nu s-au plans de aceste rahaturi ?:)

acuze de speed / dinobug au existat mereu din ambele parti dar cand aveam noi castelul nu folosea nimeni de la noi clicker sa nu poti fii mutat de pe switch si/sau coroana , capisci diferenta?!

si nici acum arata pe cineva care a folosit clickeru ala anti move in afara de cineva de gunit & co (vezi filmuletele puse de boom) ? sa dau raspunsul la intrebarea astea " ghici ciuperca ce e"?

cat despre autoq si autocombo alea sunt nimic pe langa ce poate face clickerul minune practic nu poti pierde switch-ul si implicit cs cu ajutorul lui pentru ca revii mereu la aceleasi coordonate (nu poti fi mutat) adica e un bot si din cate stiu eu pe linkmania nu e voie cu asa ceva

sa fim seriosi , ni s-a cerut sa se filmeze? s-a filmat si inca nici un raspuns

ar fi cazul sa se inceapa cu ceva suspenduri pt ca nu mai poti face fata la trisori oricat de corect ai fi ori jucam toti murdar ori se iau niste masuri dure

Posted

si de ce nu s-a facut nimic atunci ? Voi ati inceputi sa faceti clicker auto-combo si auto-qqq ca nu stiti juca fara asa ceva, trebuia sa va ganditi la consecinte inainte sa faceti ceva ielgal. Acum e vorba aia, hotii striga hotii.

Posted

si de ce nu s-a facut nimic atunci ? Voi ati inceputi sa faceti clicker auto-combo si auto-qqq ca nu stiti juca fara asa ceva, trebuia sa va ganditi la consecinte inainte sa faceti ceva ielgal. Acum e vorba aia, hotii striga hotii.

ia dai tu google cu autocombo si autoq si mai taci dracu ,sa nu`mi zici ca e vreunu care n`a cautat vreodata sau e vreunu full care nu are...poate are si e prost dar de avut tot are

Posted

ia dai tu google cu autocombo si autoq si mai taci dracu ,sa nu`mi zici ca e vreunu care n`a cautat vreodata sau e vreunu full care nu are...poate are si e prost dar de avut tot are

In primul rand vorbeste naibii frumos, nu cred ca te-am insultat / deranjat prin vocabularul meu. Te-ai gandit ca unii joaca chiar corect ?

Posted

NU

nasol atunci :)

@alexey, daca omul dadea click si ajungea tot acolo?

Practic se pierde sw=ul, cand mori :)

Posted

e imposibil sa revii de atatea ori pe fix aceleasi coordonate vezi filmuletul daca nu ai fost in camera

sw-ul se pierde daca iesi in afara patratului (mutat) sau daca mori deci practic am fost obligati la varianta cea mai grea prin mijloace nu tocmai conforme cu regulamentul (de omorat murea f greu pt ca era in fantoma , dmg mic intre atacatori)

si in plus de ce sa ne chinuim sa il omoram cand ar fi trebuit mutat dar unii care se cred buricul serverului au avut grija sa nu mearga chestia asta

Posted

da mai incetati odata cu acuze la adresa moderatorilor si discutii pe langa subiect. una e sa folosesti autoclicker si alta e sa folosesti speed. una e sa folosesti autoqqq si alta e sa folosesti cheat care sa nu permita nimanui sa te mute de pe coordonate. incercati sa nu o mai dati din stanga in dreapta. merci

Posted

switch-ul il pierzi si daca te muta cineva in afara patratului. dar pentru ca avea clickeru ala nu il putea muta nimeni, iar de omorat nu-l puteam omora ca ii dadeam dmg mic(ambii eram atacatori)+ statea in scut + avea speed (mori mult mai greu cu speed) + trebuia sa apasam CTRL ca sa-l omoram

Posted

switch-ul il pierzi si daca te muta cineva in afara patratului. dar pentru ca avea clickeru ala nu il putea muta nimeni, iar de omorat nu-l puteam omora ca ii dadeam dmg mic(ambii eram atacatori)+ statea in scut + avea speed (mori mult mai greu cu speed) + trebuia sa apasam CTRL ca sa-l omoram

stiu faza cu patratelul si faza cu ctrl, daia si intrua in fantoma :) am cativa ani de cs la activ :) poate nu stiu fazele urate, dar astea de bun simt le stiu :)

Nu stiu daca este imposibil sa dai click sa ajungi intr-un colt :-?? Sau sa te omoare un bk instant si cand intra adminul sa se schimbe soarta, lucruri imposibile se tot intampla, dar daca se intampla asa des, poate nu sunt chiar asa imposibile.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...