Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

boomeey

Ne mai batem mult joc unii de ceilalti?

Recommended Posts

Posted

Am asteptat de aseara sa vad daca cumva apare vreun topic cu privire la CS-ul de aseara, da vad ca pe toti ii retine ceva :) v-ati plans in game de speed, hack, sau mai stiu eu ce alte cacaturi, da nici HH nici HONEY n-au facut nici un topic in care sa ceara log-uri sau explicatii. morcov cumva?

so.. o sa incep eu prin a face niste acuzatii (de data asta fondate) la adresa unor super-eroi care s-au batut cu pumnul in piept pana acum ca joaca mu cat se poate de curat. nu o fac pentru ca am ceva personal cu cineva, ci doar ca nu mi se pare corect ce se intampla.

incep cu Prutus (repet, n-am nimic personal cu tine). cum plm frate sa stai pe un switch si nimeni sa nu te poata muta timp de 2 ore (te mutai doar cand dezactivai cacatu ala de clicker), sa nu mai zic ca nu te putea omora nimeni, chiar daca trageau 6-7 bk full in tine.

ia de aici: http://www.youtube.com/watch?v=PTcY1JKuYfY

si ia si de aici: http://www.youtube.com/watch?v=xRVFMf14DkA

cred ca e destul de evident, nu?

LiNU. un adevarat jucator. speed 100% pe toata durata CS-ului. (mai putin cand a aparut -ija- cu adminul - se poate vedea si in filmulete- ca dupa ce a aparut ija el murea ca un erou)

pun un print cum mi s-a cerut. http://www.imagebam.com/image/0670f2101629747

danzel, barosanu, sica (am inteles ca sunt frati). la fel si ei, speed la greu pe dl si pe sm. pe bk inca nu sunt sigur http://www.imagebam.com/image/11a8bf101629741

gunit, acelasi om, aceleasi acuzatii. speed http://www.imagebam.com/image/2bc262101629744

kenvelo, speed http://www.imagebam.com/image/4e58bf101629745

marian^, speed. http://www.imagebam.com/image/5982fb101629750

http://www.imagebam.com/image/d2b3e0101629752

tothem, speed. http://www.imagebam.com/image/61315b101629753 aveam buff, ms si autoqq la milisecunda, dar tot am murit.

mai sunt charuri care s-au folosit de speed, da n-am apucat sa le prind in printuri sau sa-i filmez.

Fantasy, Sadi*BK, JackDaniel (il omorau oamenii la coroana si el in 10 secunde era inapoi. nu, nu venea adus cu summon, ca il vedeam pe pod si in 5-9 secunde aparea cum incerca sa inregistreze), qPuNcT, la fel, invincibil pe switch-uri.

mai sunt, insa nu mi-i aduc aminte. care mai are dovezi, sa le posteze aici.

nu vreau sa sariti cu gura ca sunteti corecti, ca n-ati folosit nimic. asteptati verdictul si daca se dovedeste ca nici unul din cei mentionati de mine mai sus n-au folosit speed, puteti sa-mi dati 99 pe toate conturile mele.

hai :tiphat:

Se vor verifica logurile si se va reveni cu un raspuns si cu ban-urile de rigoare, daca e cazul.

Inchid topicul pt ca deja se aiureaza. Cine mai are vreo dovada de adus il rog sa-mi dea PM si eventual voi redeschide topicul.

au trecut 2 saptamani. oare chiar 2 saptamani dureaza sa te uiti la niste afurisite de filmulete pe youtube?(la general vorbind) pai mai fratilor, oricat de prostalau sa fii in d'ale mu-ului, tot iti dai seama ca Prutus are ceva necurat la CS-ul ala. acum ce asteptati? sa vina si sa va zica: "mane admin uite asta am folosit, te rog frumos sa ma ierti, promit sa nu mai fac :( "?

da-i odata 99 lu Prutus si inca un 99 lu Gunit (ca de fapt el a fost pe charul Prutus in momentul cand s-a folosit de hack-u ala) si ai terminat balciul. gunit deja e la a 3-a abatere de genu asta cand scapa basma curata.

apoi te apuci frumos sa verifici log-urile si sa iei la purificat toate charurile de la CS-ul respectiv, si dai suspend-uri in functie de ce arata log-urile. da vad ca voi asteptati sa se ingroape si thread-u asta cum s-au ingropat alte zeci.

@lancelot daca te gandesti sa inchizi si topicul asta, iti amintesc ca e vorba despre un aspect tehnic, si anume bug-urile/hack-urile/cheat-urile de la CS-uri, care inca nu si-au gasit o rezolvare pana in momentul de fata.

PS: cati din guildele participante au venit cu printuri de la CS-uri? nici unu, iti zic eu. doar acuzatii aruncate in scris pe aici ca X are Y si Y are Z. de ce? tot eu stiu raspunsul :)) baietii folosesc player.bmd sau cum dreq ii zice, si nu se vede nici un char in jurul lor. doar nick-urile cand treci cu mouse-ul pe deasupra lor. e un fisier din mu, care daca-l modifici iti mareste attack speed-u caracterului cu care joci. sunt fisiere player.bmd care au ca "optiune" pe langa speed attack, si optiunea de reflect dmg. deci respectivul chiar daca n-are reflect pe el, tu tot iti iei ref dmg daca tragi in el.

@ce ciudat, gunit iar s-a folosit de bug-ul respectiv si n-a putut fi mutat de la coroana. de ce oare? tot eu stiu raspunsul. :)) pentru ca nu s-a facut nimic in privinta asta :)) doamne ce destept sunt! nu-mi vine sa cred. ma fac detectiv particular.

LE: era sa uit. la lista de mai sus il adaug si pe HardDisk

Posted

O intrebare am pentru Dan ....ia spune tu Dane catzi din BK aia care au facut printre primii FULL ...aveau programe si se foloseau de buguri ....enumerai pe toti ...si catzi au luat 99 sau ss pt anumite programe ...asa pun pariu ca nu ai sa spui ..sau ai uitat..:tiphat:

Posted

O intrebare am pentru Dan ....ia spune tu Dane catzi din BK aia care au facut printre primii FULL ...aveau programe si se foloseau de buguri ....enumerai pe toti ...si catzi au luat 99 sau ss pt anumite programe ...asa pun pariu ca nu ai sa spui ..sau ai uitat..:tiphat:

la ce programe/bug-uri te referi?

Posted

la ce programe/bug-uri te referi?

Inainte sa facetzi full toti din HH si din Honey ( atunci erai in honey)...cine se folosea de programe si de bugurile servarului ( speed , sa cresti mai rpd , si sunt multe altele) , la CS ...Enumera cateva persoane ..si pe urma sa enumeri catzi au luat ss pt folosirea lor ...

Posted

Inainte sa facetzi full toti din HH si din Honey ( atunci erai in honey)...cine se folosea de programe si de bugurile servarului , la CS ...Enumera cateva persoane ..si pe urma sa enumeri catzi au luat ss pt folosirea lor ...

intrebarea mea n-a fost destul de clara? sau eviti tu raspunsul? spune-mi la ce bug-uri/programe te referi si o sa-ti enumar si bk-ii care le-au folosit.

Posted

intrebarea mea n-a fost destul de clara? sau eviti tu raspunsul? spune-mi la ce bug-uri/programe te referi si o sa-ti enumar si bk-ii care le-au folosit.

Nu evit raspunsul .....orice bug si orice program folosit pt a creste sansa unui player fatza de alt player ...enumera BK si pe urma sa enumeri ca-tzi au luat ss.

Posted

Nu evit raspunsul .....orice bug si orice program folosit pt a creste sansa unui player fatza de alt player ...enumera BK si pe urma sa enumeri ca-tzi au luat ss.

la cs-uri nu tin minte sa se fi folosit vreun bug sau program ajutator. in afara cs-ului da, s-au folosit programe ajutatoare, nu hack-uri sau bug-uri.

Posted

la cs-uri nu tin minte sa se fi folosit vreun bug sau program ajutator. in afara cs-ului da, s-au folosit programe ajutatoare, nu hack-uri sau bug-uri.

Deci spui tu ca sau folosit si aia care le-a folosit catzi din ei au luat 99 sau macar un SS pt asemenea programe ...nu ma refer la clicker ...

EX: Tu cu Dupele 99

Gunit cu programul ala ..40 parca a luat

Altu mai stii ? din cate persoane erau pe servar atunci ?

Posted

pana acu te-ai referit la CS. m-ai intrebat cati dintre noi am folosit programe/bug-uri la CS, si ti-am raspuns. nici unul. acu o dai in afara CS-ului? daca ai ceva de adaugat, te rog sa o faci pe baza subiectului.

Posted

pana acu te-ai referit la CS. m-ai intrebat cati dintre noi am folosit programe/bug-uri la CS, si ti-am raspuns. nici unul. acu o dai in afara CS-ului? daca ai ceva de adaugat, te rog sa o faci pe baza subiectului.

Pai vad ca ma iei ca ce programe, ca nu sau folosit pana acuma ..acuma asa dintr-o data au aparut ...nu o mai arde cu 99 SS pt charurile care folosesc asa ceva ...pun pariu ca si tu la fel ca multi altzi a-tzi folosit dar nu le mai folositi ca va e frica la loguri ..intradevar pe unii i-au prins pe altzi nu ..dar asta nu inseamna ca daca ai facut 2 filmulete gata persoanele care folosesc trebuie sa primeasca 99 si tu esti curat ca deh daca te simtzeai cu musca pe caciula fi sigur ca nu mai puneai nici un filmuletz , esti constient ca si tu esti verificat in loguri si surprize ...tu esti curat .....ca sa scapi de asa ceva trebuie sa curetzi tot servarul nu o persoana sau doua .....Sa se verifice logurile de ex exact cand a aparut S2 ...dar nu cred ca se poate ...si sa imparta in stanga si in dreapta numai 99 ...ce zici ?

Of Topic ..te las ca imi pica ochii in gura ...o sa citesc cand ma trezesc ..o seara placuta Dane

Posted

dati-mi 99 ca sa poata dormi linistit boom,mi se rupe,eu de cand joc nu am folosit nici auto q,si cand stateam pe sw la 30 de rr,tot doar cu degetele dadeam qwqw,nu stiu daca a folosit ceva gunit cand a jucat pe caracteru meu,dar daca a folosit,asta e,sa mi se de-a 99,da vad ca pe unii nu-i vede boom,cum ar fi supermenu,inegalabilu,fantasticu liquidbut,care intra in camera trage 2 ts-uri(atatea vedem noi)si cad 5 caractere full,interesant cum la duel pe sv1 unde hp-u e mai mare,acest supermen numit liquidbut reuseste sa te omoare din 2 ts(cum dai tu bk full cu 300k hp jos din 2 ts nush)dar fiecare vede doar in curtea vecinului,la el in curte nu se uita

Posted

ma nu va e rusine? dupa ce ca sunteti anti joc cu fantoma pe switch-uri tot nu puteti juca curat , apelati la speed si clickere anti mutat , evident aseara nu ati mai avut inscrisa fantoma asa ca ati folosti clickeru anti move la coroana dadeam cu cal si gunit mereu la aceleasi coord imposibil asa ceva pacat ca nu am filmat

ija , ody a pus boom filmulete destul de clare , se da vreun suspend ceva?? sau ziceti "se va verifica" doar de gura noastra?? de 2 saptamani nici un raspuns pe tema asta

ori folosim toti acelasi lucru ori se dau ceva suspenduri pentru ca nu se mai poate asa

Posted

Noi anti joc cu fantome ... da

Ce cauta ieri Richer in Vendeta si tinea sw?:))

Si ce valoare ar mai avea sign daca nu am baga fantome?Sau vreti sa va inscrieti cu 255 de sign?Mai bagati 50k si nu avem fantome... si uite asa creste valoarea la sign :P

Posted

ma nu va e rusine? dupa ce ca sunteti anti joc cu fantoma pe switch-uri tot nu puteti juca curat , apelati la speed si clickere anti mutat , evident aseara nu ati mai avut inscrisa fantoma asa ca ati folosti clickeru anti move la coroana dadeam cu cal si gunit mereu la aceleasi coord imposibil asa ceva pacat ca nu am filmat

ija , ody a pus boom filmulete destul de clare , se da vreun suspend ceva?? sau ziceti "se va verifica" doar de gura noastra?? de 2 saptamani nici un raspuns pe tema asta

ori folosim toti acelasi lucru ori se dau ceva suspenduri pentru ca nu se mai poate asa

cine draq a inceput cu fantomele pe server ma?nu voi?inca de la primele cs-uri bagati fantome,tie nu iti e rusine sa vorbesti?diferenta e ca voi bagati fantome sa i scoate ti de tot de la cs pe HHz,macar HHz baga doar o fantoma sa poata tine de sw,maacr taci draq din gura

Posted

Nu cred ca mai conteaza care ce a facut.E clar ca educatia unora e limitata si ca nu stiu ca au datoria si obligatia sa-i respecte pe cei de langa ei, nu neaparat ca persoana , ci sa respecte drepturile pe care le au intr-o comunitate.Si nu poti sa ceri educatie , bun simt sau alte lucruri sfinte pe criza asta.

Important e ca problema exista si cine trebuie sa stie de ea e informat.

Pana la urma unii au adus murdarie pe server,n-a bagat-o i casa noastra ca sa putem noi zice ceva.Iar de la unii s-au molipsit si altii si cum suntem in secolul vitezei vin cu noutati iar acum se bat in smecherii si impreuna s-au gandit sa ne strice noua jocul.

Ei nu inteleg ca atata timp cat si-a vazut fiecare de coltul lui de joc si n-a deranjat pe nimeni , nu le-a spus nimeni nimic,dar daca am tacut ne-au luat de prosti si s-au extins si s-au bagat si in CS si asta deja afecteaza direct drepturile altor playeri.Le limiteaza niste drepturi.Le fura privilegiul de a participa la un CS normal.Si nu e cazul sa ii urmarim sau sa le spunem ceva ca o sa descoperim ca nu-i intereseaza.Ca player poti sa speri ca va interesa candva pe cineva si o sa-i traga de maneca si o sa le spuna ca nu noi suntem in plus pe aici.

Tu , ca simplu player , poti sa alegi :ori te adaptezi situatiei , ori alegi altceva

Exista totusi o solutie care impaca si capra si varza , mult mai simpla decat sa ii verifice pe fiecare in parte ...sa li se editeze castele , spoturi si tot ce vor ei , ca poate asa se satura si ne lasa si pe noi in pace sa ne jucam pe un server normal cu regulile lui

Posted

cine draq a inceput cu fantomele pe server ma?nu voi?inca de la primele cs-uri bagati fantome,tie nu iti e rusine sa vorbesti?diferenta e ca voi bagati fantome sa i scoate ti de tot de la cs pe HHz,macar HHz baga doar o fantoma sa poata tine de sw,maacr taci draq din gura

fantomele au inceput de la noi, insa nu v-am impiedicat in totalitate sa luati castelul tinand switch-urile cu guilde fantome. una e sa bagi sign intr-o guilda, si alta e sa tii switch-urile ca sa nu le poata lua adversarii vostri. una e cand ataci normal la CS, si alta e cand trebuie sa apesi 123 + qwe+ctrl. mie unu mi se blocheaza pc-ul cand apas atatea taste deodata, deci n-am nici o sansa sa dau jos pe unu care "ataca" castelul cu noi si tine switch-ul.

deja chestia asta se incadreaza la lipsa de fairplay, dar ca de obicei, nimeni nu vede.

Posted

Asta`i problema ta? Ca bagam noi guilde fantoma? CIne, ce sa vada? Lipsa noastra de fair play...vrei sa ne interzica sa bagam guilde fantome?Astai buna!!! Pana la urma tot mi`am dat seama de ce te agiti tu pe aici... dar pana o sa ai sanse la CS cu allyanta ta...mai ai de mancat... pana atunci lasa`i pe ce`i care baga multe sign... nu voi care bagati cate 1000

Posted

cand e vorbe de fantome sariti toti cu gura mare dar de clickeru' ala de ce nu ziceti nimic si taceti malc a?!

tipic apare un subiect sensibil pt voi si repede il evitati :whistle:

Posted

fantomele au inceput de la noi, insa nu v-am impiedicat in totalitate sa luati castelul tinand switch-urile cu guilde fantome. una e sa bagi sign intr-o guilda, si alta e sa tii switch-urile ca sa nu le poata lua adversarii vostri. una e cand ataci normal la CS, si alta e cand trebuie sa apesi 123 + qwe+ctrl. mie unu mi se blocheaza pc-ul cand apas atatea taste deodata, deci n-am nici o sansa sa dau jos pe unu care "ataca" castelul cu noi si tine switch-ul.

deja chestia asta se incadreaza la lipsa de fairplay, dar ca de obicei, nimeni nu vede.

voi ati impiedicat sa se inscrie HHz la cs,intradevar,e o diferenta :)

asta nu e lipsa de fairplay?

@si daca tot o dam in fairplay,cand ai furat numele guildei,a fost fairplay?

@@si sa nu uitam la ce erau folositi adminii din honey,ca ii puneati sa verifice fiecare caracter din alianta sa vedeti daca nu cumva e spion,aia ce mai e?tot fairplay,nu?

Posted

Am si eu o intrebare, eu am jucat pe Cori si mau a jucat pe LiNU:

LiNU pe sw, merg cu SMu si ii dau MS, eu mor, si dupa 15-20 secunde moare si LiNU

Intrebarea mea este - cum draq a murit cand voi ati sustinut sus si tare ca un BK full cu MS nu moare ?

sau

Hai sa fim seriosi... primesc summon, apare tot parti la gramada, swell+MS+buff... si 5 secunde mai sus iau instant PK? sa nu zic de DL`i care dau cu FS din mers sau mor fara sa vad pe cineva in ecran. Cand aveam set cu ref pe BK fugeau toti DL`i, acuma ce au patit de nu se mai moare din reflect? Din topicurile trecute s-a luat vre-o masura? a intrat nea` adminu si a strigat pe global sa facem filmulete. S-au facut filmulete, vreun raspuns? NU...

Am jucat pe Cori pentru cine n-a stiut...

:whistle:

Posted

Am si eu o intrebare, eu am jucat pe Cori si mau a jucat pe LiNU:

LiNU pe sw, merg cu SMu si ii dau MS, eu mor, si dupa 15-20 secunde moare si LiNU

Intrebarea mea este - cum draq a murit cand voi ati sustinut sus si tare ca un BK full cu MS nu moare ?

sau

:whistle:

iti garantez eu ca tine daca ai ms. (si daca bineinteles sti sa joci pe bk)

Posted

iti garantez eu ca tine daca ai ms. (si daca bineinteles sti sa joci pe bk)

QQQ stie oricune sa-l rupa, expres am stat mai mult acolo casa fiu sigur ca are MS, de aceea am si murit.

Posted

Asta`i problema ta? Ca bagam noi guilde fantoma? CIne, ce sa vada? Lipsa noastra de fair play...vrei sa ne interzica sa bagam guilde fantome?Astai buna!!! Pana la urma tot mi`am dat seama de ce te agiti tu pe aici... dar pana o sa ai sanse la CS cu allyanta ta...mai ai de mancat... pana atunci lasa`i pe ce`i care baga multe sign... nu voi care bagati cate 1000

pai sanse la CS n-am cum sa am, ca rupeti hack-urile in doua. ciudat e ca atunci cand am avut castelul l-am pierdut in ultimele 2 minute si din surse sigure stiu ca au bagat vreo 6 de la voi speed. recunosc, cand o sa ne umplem si noi de speed hack clickere si alte balarii, atunci o sa avem sanse in fata voastra ca deh, sunteti blindati de asa ceva.

voi ati impiedicat sa se inscrie HHz la cs,intradevar,e o diferenta :)

asta nu e lipsa de fairplay?

@si daca tot o dam in fairplay,cand ai furat numele guildei,a fost fairplay?

@@si sa nu uitam la ce erau folositi adminii din honey,ca ii puneati sa verifice fiecare caracter din alianta sa vedeti daca nu cumva e spion,aia ce mai e?tot fairplay,nu?

ce treaba am mai avut eu cu hh-u in ultimele 6 luni? deja incepi sa o iei si tu pe aratura. mi se rupe si de hh si de honey. atata timp cat nu m-a afectat ce a facut unu sau altu' nu m-ai vazut sa ma "agit"(cum zice lance) pe aici.

numele a fost alta treaba. daca nu comentau a prosti unii, il aveati inapoi a doua zi. a fost o gluma care s-a transformat in ambitie.

admini pentru a controla care cum e spion? imi e cunoscuta treaba. pentru ambele tabere e valabila afirmatia ta, si toti stiu prea bine :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...