Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

gandac_zburator

furturi de bok

Regula Furt bok  

54 members have voted

1. 1. A-ti vrea sa se introduca o regula "Furt de bok"?

Recommended Posts

Posted

ai omorat golden, faci print, bok pe jos, faci print, iei bok si-l pui repede in store (dureaza 2 sec) si faci print cu inventory fara bok. si uite asa isi ia ala suspend pentru furt de bok.

nu te pune nimeni sa mergi la invazie cu party. aici e problema fiecaruia. e un risc pe care ti-l asumi. :)

Posted

ija vrea sa spuna ca doar cu clicker-ul ala cu macro/bot si alte chestii face dubluri

daca nu folosesti clicker sau un clicker mai vechi (gen 1.3.2) nu ai aceasta problema

sugestia e sa nu mai folosesti acel gen de cliker :P

Posted

vino la invazie fara pt copilu.......nu va mai plangeti atata :violent: 

daca esti pm ce?ori xp ori invazie 1 din 2....sau am2 pe riscul tau :bananadance2:

Posted

Era greu sa dai X la party 2 min?

Votat NU

Gandeste-te ca esti PM si citeste ce-i spun lui -ija- mai jos, poate intelegi si tu. :crazy:

Odata ce orice player poate ridica acel bok inseamna ca nu mai este doar al tau.

Dupa ce omori goldenul ai in jur de 5-6 secunde in care poti ridica bok-ul tau.

Solutia cea mai buna in acest caz: Nu mai mergeti la invazie cu party.

Nu ai inteles nimic din ce am scris eu acolo.

Daca el il poate lua de jos inseamna ca este al lui si nu se poate sanctiona. (Asa este facut jocul)

Nu este vina lui ca tu mergi cu party la invazie, ori stai la exp ori vrei bok-uri.

Urmeaza sa mai propuneti suspend pentru ca cineva ridica de jos un sign of lord sau heart of love.

Iti propun altceva -ija-. Daca ai posibilitatea si timpul necesar stai cu mine in party intr-o noapte(nu vorbim ziua ca ziua ai sanse sa prinzi 1 bok+4 sau +3 de 2%, sa nu mai punem problema de bok+5 unde sunt 30 de playeri pe 5 bok+5 la fiecare ora) eu fiind PM si dorind sa fac invazii(nu-mi cere sa aleg pentru ca am dreptul de a face invazii si a creste in acelasi timp - din cauza asta se numeste party 1 sta on pe spot, 2 afk si inca 2 la invazii-nu trebuie sa aleg ori aia ori cealalta, daca cei din party ma tolereaza asa nu vad care este problema) si dupa ce ca pierd o groaza de timp, Kalime, experienta, poate nu am norocul sa prind niciun bok timp de 3 invazii, iar cand il prind sa mi-l fure altul ?! Cum iti suna chestia asta ?!

Nu o spun ca un repros, pentru mine nu mai conteaza acum bk-ul meu este aproape full, deci imi permit sa le dau pk celor care se apropie de bok-ul meu. Eu gandesc din perspectiva amaratului aluia care are si el 5-6 rr si se chinuie cu "qqqqq" sa prinda si el un bok+4 sau +5 si vine unul full si i-l fura.

Sper sa o iei ca pe o idee constructiva si nu ca pe un repros. :tiphat:

P.S.: Am votat Nu si am sa spun si de ce:

Nu este vorba ca n-as fi deacord cu aceasta regula, ( observ aici foarte multi care nu gandesc rational) dar consider ca mult mai corect ar trebui rezolvat acel bug in care nu poti ridica bok-ul cand ai party.

P.S.2(pentru -ija- sau orice admin in masura sa raspuna la intrebarea asta): O problema care ma roade foarte tare si ma simt un pic frustrat din cauza asta: Este adevarat ca inainte existau pe fiecare harta 7 goldeni ?! Daca raspunsul este "da" as putea sa stiu si eu pe ce perioada si de ce eu nu am aceasta oportunitate de a-mi creste sansele la invazii sa prind si eu 1-2 goldeni/invazie ?! :-?

Posted

Din cate stiu eu ramane in inventory o dublura a itemului din store. deci daca vrei sa demonstrezi ca nu ai bok-ul in inventory, printr-un screen, nu prea vei putea

De unde ai scos ca ramane o dublura in inventory.

Acea dublura ramane de la elite :) si dupa ce dai sw dispare dublura din inv si ramane doar itemul din store.

Votat: Nu -_-. Aceasta regula era buna la inceput de db nu acum. Acu fiecare merge solo la invazii, nu in party de cate 4-5.

Posted

Din cate stiu eu ramane in inventory o dublura a itemului din store. deci daca vrei sa demonstrezi ca nu ai bok-ul in inventory, printr-un screen, nu prea vei putea

De unde ai scos ca ramane o dublura in inventory.

=)) buna asta

mergi la invazii fara party si nu mai ai probleme din astea,sau dai multe rr si dai pk cui incearca sa iti fure bok-u

Posted

Pai baieti normal cine ajunge primu la golem face poza ok ? daca tu il omori bok-ul nu poate fi ridicat de alcineva decat de tine in urmatoarele cateva secunde. ( de preferat sa nu te duci cu party la invazie.)

In caz ca ajung doi in acelasi timp au acelai drept la Golem asa ca cine omora golemu ala ia boku . In aceasta situatie daca unu omoara golemul celalt nu poate sa ia bokul timp de cateva secunde. :tiphat:

Posted

asta e gandac nu avem ce face.....

vad ca degeaba ne agitam daca nu suntem bagati in seama de cine trebuie...

Si am vazut ca cineva a scris ca regulamentul este destul de incarcat.Mie nu mi se pare ca este incarcat si o regula pentru furt de bok ar mai avea loc deoarece acum este incurajat furtul de bok.Ieri am prins 5 bok5 din care 2 le-am luat si 3 mi-au fost furate de imi venea sa-mi bag si sa-mi scot pentru ca stiam ca degeaba postez ca risc sa iau si nefondata....

Eu unul am votat Da,dar vad ca multora nu le pasa....

Concluzia este ca nu avem ce face decat sa mergem sa crestem in tark de bk si sa facem invazii sau sa stam la party si sa nu mai mergem la invazii :angry1:

Posted

Votat NU !

e simplu ca buna ziua : vrei pt. stai la pt. ... vrei bok go la invazie :crazy:

nu vi se pare ca sunteti catziva care vreti voi tot ?

ah si inca ceva chestia cu "this item .. blah blah " e valabila si pe S5 cand ai party deci ar trebui sa va dea de gandit treaba asta

e clar ca e facuta cu un scop si mai ales pt serverele cu high pop.

Spor la toata lumea !! :P

Posted

ai omorat golden, faci print, bok pe jos, faci print, iei bok si-l pui repede in store (dureaza 2 sec) si faci print cu inventory fara bok. si uite asa isi ia ala suspend pentru furt de bok.

nu te pune nimeni sa mergi la invazie cu party. aici e problema fiecaruia. e un risc pe care ti-l asumi

e simplu ca buna ziua : vrei pt. stai la pt. ... vrei bok go la invazie :crazy:

nu vi se pare ca sunteti catziva care vreti voi tot ?

ah si inca ceva chestia cu "this item .. blah blah " e valabila si pe S5 cand ai party deci ar trebui sa va dea de gandit treaba asta

e clar ca e facuta cu un scop si mai ales pt serverele cu high pop.

Cu asta am spus tot ce am avut de spus !

Topicul il inchidem pentru ca e inutil !

Dupa parerea mea ori esti la party ori esti la invazii !

Voi sunteti precum mesterii care incep 7 lucrari si nu termina niciuna !

Closed

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...