Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

gandac_zburator

furturi de bok

Regula Furt bok  

54 members have voted

1. 1. A-ti vrea sa se introduca o regula "Furt de bok"?

Recommended Posts

Posted

poza singur cu goldenul:

http://img44.imageshack.us/f/screen102308050012.jpg/

poza cand vine Mariachi si ia bok:

http://img233.imageshack.us/i/screen102308050015.jpg/

http://img25.imageshack.us/i/screen102308050016.jpg/

http://img189.imageshack.us/i/screen102308050017.jpg/

poza cu inventarul fara bok:

http://img145.imageshack.us/i/screen102308060019.jpg/

situatii la alti jucatori:

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=385486&st=0&p=5415969&hl=+furt%20+bok&fromsearch=1&#entry5415969

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=360393&st=0&p=5053215&hl=furt%20bok&fromsearch=1&#entry5053215

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=316058&st=0&p=4320246&hl=furt%20bok&fromsearch=1&#entry4320246

Nu mi se pare corect sa te chinui sa gasesti un golden. oricum invaziile sunt cum sunt si bok-uri putine si player multi, si la final sa vina oricine sa iti ia bok-ul doar ca esti in party si nu poti sa il iei din cauza unui bug de joc, mai sunt situatii in care poti linistit.

Nah eu ma gandesc asa ca, daca tot bat goldenul am drept deplin asupra bok-ului, indiferent daca stau pe el pana il clocesc sau daca nu il iau ca nu am chef si nu vreau sa il ia nimeni.

Consider ca ar trebui introdusa regula de Furt de bok, ca deja mi s-a intamplat de prea multe ori si pun pariu ca la multi altii, macar sa incercam sa facem jocul cat mai corect.

Astept si parerile altor jucatori, ca poate puten face ceva in privinta asta.

Posted

Odata ce orice player poate ridica acel bok inseamna ca nu mai este doar al tau.

Dupa ce omori goldenul ai in jur de 5-6 secunde in care poti ridica bok-ul tau.

Solutia cea mai buna in acest caz: Nu mai mergeti la invazie cu party.

Posted

Era greu sa dai X la party 2 min?

Votat NU

daca observi eram pm

Odata ce orice player poate ridica acel bok inseamna ca nu mai este doar al tau.

Dupa ce omori goldenul ai in jur de 5-6 secunde in care poti ridica bok-ul tau.

Solutia cea mai buna in acest caz: Nu mai mergeti la invazie cu party.

ai in jur de 5-6 secunde, secunde sa ce? secunde dupa care ii trece lui perioada de "that item dosen't belong to you", sau e ceva regula ne scrisa ca daca nu iei bok-ul ii pierzi dreptul, oricum se intampla si cand nu ai party.

si daca e sa o luam pe latura mai serioasa, ala e un bug de joc exploatat, asa ca multi ar trebui banati permanent pentru exploatarea bugurilor.

oricum rr-iti de pe servar o sa imi sara in cap, ca deh, lor le convine, ca daca e sa nu poata el sa ia si ajungi pe la bok-ul lui iti da pk, la care situatia invers nu prea merge.

votat NU, si asa e destul de incarcat regulamentul

mau^ daca tu nu poti sa ti pasul cu schimbarile si regulamentul e prea greu sa il inteleg, asta e treaba ta.

lasa lumea sa voteze cum vor, cred ca sunt destul de capabili sa voteze si hotarasca si singur.

Si imi pare rau sa o spun, dar admini si-au cam pierdut viziunea a ce trebuie facut si ca trebe sa tina cu toti jucatorii, nu sa favorizeze pe unii.

Pacat ca e o lipsa de leadership in randul adminilor, ca deja fiecare face ce il taie capul.

Chiar nu e nimeni sa va zica ca nu e ok sa implementati regul aparute peste noapte, si sunt multe chesti care ar trebui schimbate si reguli care trebuie regandite.

Si ar trebui sa tineti minte ca ultimul cuvant de spus nu il au admini, ci jucatorii.

Da in fine , mai astept pareri, de la oameni mai deschisi la minte si nu de la admini.

Posted

Nu ai inteles nimic din ce am scris eu acolo.

Daca el il poate lua de jos inseamna ca este al lui si nu se poate sanctiona. (Asa este facut jocul)

Nu este vina lui ca tu mergi cu party la invazie, ori stai la exp ori vrei bok-uri.

Urmeaza sa mai propuneti suspend pentru ca cineva ridica de jos un sign of lord sau heart of love.

Guest paraciosu`
Posted

Daca el il poate lua de jos inseamna ca este al lui si nu se poate sanctiona. (Asa este facut jocul)

Nu este vina lui ca tu mergi cu party la invazie, ori stai la exp ori vrei bok-uri.

Urmeaza sa mai propuneti suspend pentru ca cineva ridica de jos un sign of lord sau heart of love.

De poza asta ce zici ija? http://img145.imageshack.us/i/screen102308060019.jpg/

Posted

cum sa fie bok-ul lui din moment ce ai dovada clara ca tu esti singur cu goldenul si nici el nu poate lua bok-ul din prima

si totusi sa fim seriosi nu vorbim de iteme nesemnificative ca un sign sau alte chestii, ci de un lucru in jurul caruia a inceput sa se invarta totul in joc.

si ce legatura are mersul in party la invazie cu bok, daca chesti asta se mai intampla si fara party si nu tot timpul cand ai party. daca ar fi un lucru care sa se intample tot timpul cand ai party ar fi altceva, atunci nu mai poti sa spui ca e bug de joc, ci asa e facut jocul. pana atunci e doar un bug exploatat.

asa ca ija mai lasa si de la tine ca nu ai tot timpul dreptate.

Posted

cum sa fie bok-ul lui din moment ce ai dovada clara ca tu esti singur cu goldenul si nici el nu poate lua bok-ul din prima

si totusi sa fim seriosi nu vorbim de iteme nesemnificative ca un sign sau alte chestii, ci de un lucru in jurul caruia a inceput sa se invarta totul in joc.

si ce legatura are mersul in party la invazie cu bok, daca chesti asta se mai intampla si fara party si nu tot timpul cand ai party. daca ar fi un lucru care sa se intample tot timpul cand ai party ar fi altceva, atunci nu mai poti sa spui ca e bug de joc, ci asa e facut jocul. pana atunci e doar un bug exploatat.

asa ca ija mai lasa si de la tine ca nu ai tot timpul dreptate.

"This item doesn`t belong to you...." la invazie apare din 2cauze:

-ori iti face cineva ks si respectivul ii da ultima lovitura goldenului

-ori mergi la invazie avand party

alta posibilitate nu exista

Posted

"This item doesn`t belong to you...." la invazie apare din 2cauze:

-ori iti face cineva ks si respectivul ii da ultima lovitura goldenului

-ori mergi la invazie avand party

alta posibilitate nu exista

da atunci cum explici de ce nu se intampla tot timpul si se mai intampla si cand nu ai party?

si daca e asa aia ar insemna ca eu daca am party si merg pe alt spot

cand vreau sa adun de jos sa nu pot din cauza party-ului, cea ce nu se intampla

se intampla doar in cazul bok-urilor.

Posted

da atunci cum explici de ce nu se intampla tot timpul si se mai intampla si cand nu ai party?

si daca e asa aia ar insemna ca eu daca am party si merg pe alt spot

cand vreau sa adun de jos sa nu pot din cauza party-ului, cea ce nu se intampla

se intampla doar in cazul bok-urilor.

pai eu am zis k doar in cazul bok`urilor, iar la restul itemelor, nu le poti lua de pe jos daca nu sunt ale tale decat dupa un anumit interval de timp

Posted

este cand te lasa sa iei bok-ul din prima chiar dak ai party fara sa iti apara faza cu this item does not belong to you...ar fi bine dak ar fi asa tot timpul :P

Guest CeausescuPresedinte
Posted

nu te pune nimeni sa mergi cu party la invazie :bananadance2:

Posted

Explicatia este una si simpla...

- ai party si te duci la invazie, iti apare faza cu "this item..." (in 80% din cazuri)

- daca ai omorat goldenul si dupa aceea ai iesit din party, problema persista si trebuie sa astepti sa dispara perioada de protectie

- daca mergi fara party, poti ridica bok-ul imediat. eu nu am intalnit niciodata cazul in care se activeaza protectia in situatia asta, nu am mai auzit la nimeni si nici nu cred ca este posibil.

deci, gandac... ori minti ca sa pari interesant, ori problema apare doar la tine (ceea ce nu cred)

# cu alte cuvinte.... party-ul e party, stai la xp; invazia este invazie, te lepezi de party

Posted

pai eu am zis k doar in cazul bok`urilor, iar la restul itemelor, nu le poti lua de pe jos daca nu sunt ale tale decat dupa un anumit interval de timp

nu ai inteles nimic din ce am scris eu. de ce intra protectia doar in cazul bok-urilor si nu a altor iteme.

Explicatia este una si simpla...

- ai party si te duci la invazie, iti apare faza cu "this item..." (in 80% din cazuri)

- daca ai omorat goldenul si dupa aceea ai iesit din party, problema persista si trebuie sa astepti sa dispara perioada de protectie

- daca mergi fara party, poti ridica bok-ul imediat. eu nu am intalnit niciodata cazul in care se activeaza protectia in situatia asta, nu am mai auzit la nimeni si nici nu cred ca este posibil.

deci, gandac... ori minti ca sa pari interesant, ori problema apare doar la tine (ceea ce nu cred)

# cu alte cuvinte.... party-ul e party, stai la xp; invazia este invazie, te lepezi de party

las ca o sa fac printuri numa ca sa te multumesc pe tine.

Posted

Votat NU

Iei bokul dp jos bagi repede in store si pui vina pe primul trecator?

Un item pe care poate ridica oricine nu mai este al tau. :tiphat:

Posted

nu ai inteles nimic din ce am scris eu. de ce intra protectia doar in cazul bok-urilor si nu a altor iteme.

pentru k asa au creat cei de la webzen jocul, si pe 97d era aceeasi chestie asa ca pt a evita neplacerile NU PLECA LA INVAZIE CU PARTY

Posted

Votat NU

Un item pe care poate ridica oricine nu mai este al tau. :tiphat:

hai sa fi seriosi ca nu vanez pe nimeni, deci nu mai fa spam

pentru k asa au creat cei de la webzen jocul, si pe 97d era aceeasi chestie asa ca pt a evita neplacerile NU PLECA LA INVAZIE CU PARTY

daca u zici asa, de ce nu se intampla in 100% din cazuri?

Posted

hai sa fi seriosi ca nu vanez pe nimeni, deci nu mai fa spam

gandacule tu ai facut la sugestii un chestionar si astepti parerea pleyerilori! eu i-mi dau parerea si-ti dau si un argument si tu ma invinuiesti ca eu vin pe topicul tau sa fac spam?

Eu pe tine nu te-am invinuit ca ai vana pe cineva,am dat doar un exemplu.Daca nu accepti raspunsurile cu nu ,roaga un moderator sa stearga din chestionarul tau raspunsul Nu si replyul playerilori =))

Posted

eu ma refer la o singura parte a comentului tau

din cate stiu eu aia se numeste vanatoare

deci oameni care posteaza la palangeri cu ks si furt de bok ar trebui controlati mai atent sa nu face ceea ce insinuezi tu

si remarca ta mi se pare o adresare nu chiar subtila ca eu asi face asa ceva

daca vrei sa ma acuzi de ceva fa-o direct si spune pe fata.

Posted

Din cate stiu eu ramane in inventory o dublura a itemului din store. deci daca vrei sa demonstrezi ca nu ai bok-ul in inventory, printr-un screen, nu prea vei putea

De unde ai scos ca ramane o dublura in inventory.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...