Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

suca75

Preluare

Recommended Posts

Posted

-ija- zice ca este corecta preluarea,eu zic ca nu:)

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=385904&st=0

intradevar in print F4 apar 3 intrebari de afk,dar nu apare prima ceea cu care x demontreaza ca a stat 5 min acolo

(el putea sa intrebe de 10xafk y,dar trebuia ca in F4 sa cuprinda prima intrebare)

alte pareri?e corecta sau nu preluarea?

nu e corecta preluarea. poza cu F4 e trasa de par, a mai adaugat o intrebare cu afk sa apara 3 intrebari dar prima intrebare trebuia sa apara in poza.

in situatia data trebuiau 2 poze cu F4 sa se vada fiecare intrebare cu afk si raspunsul/linistea celui preluat. la preluari mai bine puneti '/whisper off' ca va dezactiveaza si global-ul odata cu pm.

Posted

nu e corecta preluarea. poza cu F4 e trasa de par, a mai adaugat o intrebare cu afk sa apara 3 intrebari dar prima intrebare trebuia sa apara in poza.

in situatia data trebuiau 2 poze cu F4 sa se vada fiecare intrebare cu afk si raspunsul/linistea celui preluat. la preluari mai bine puneti '/whisper off' ca va dezactiveaza si global-ul odata cu pm.

sa fim seriosi, dc nu ar fi corecta?, daca cel preluat era on putea sa mai raspunda la celelalte intrebari k doar nu se strica tastatura

Posted

sa fim seriosi, dc nu ar fi corecta?, daca cel preluat era on putea sa mai raspunda la celelalte intrebari k doar nu se strica tastatura

ideea era daca preluarea e corecta. si eu cred ca nu e. eu inteleg ca poza aia cu F4 trebuie sa arate ca la fiecare intrebare pusa de cel care preia nu se raspunde. daca iti raspund la prima intrebare crede-ma ca nu te mai bag in seama , poate mai am si altele de facut decat sa stau sa ma asigur ca tu ai inteles sau nu ca eu sunt on. era deajuns sa mai faca una, sau cate poze erau necesare cu F4 in care sa se vada fiecare intrebare si faptul ca el nu a raspuns.

vrei sa vezi cum iti pot fabrica asa preluari fara numar? chiar daca tu raspunzi la fiecare intrebare. pun intrebarea si print inainte ca tu sa apuci sa spui ceva.

si la poza cu F4 iti bag cu macro trei intrebari care sa apara una dupa alta in maxim 10 sec si fac print. se cheama ca te-am preluat?

regulile alea au o logica. ca nu e respectat regulamentul si se interpreteaza de jucatori sau chiar si de admini...e linkmania, ne-am obisnuit.

Posted

vrei sa vezi cum iti pot fabrica asa preluari fara numar? chiar daca tu raspunzi la fiecare intrebare. pun intrebarea si print inainte ca tu sa apuci sa spui ceva.

si la poza cu F4 iti bag cu macro trei intrebari care sa apara una dupa alta in maxim 10 sec si fac print. se cheama ca te-am preluat?

regulile alea au o logica. ca nu e respectat regulamentul si se interpreteaza de jucatori sau chiar si de admini...e linkmania, ne-am obisnuit.

ceea ce zici u deja se considera vanatoare

Posted

sa mor de inteleg de ce-i corecta:))

ala pune prima intrebare de afk 000 si o pune si ca dovada(print)

apoi in print cu F4 intrebarea de afk 000 aia prima nu apare :)

atunci cum este corecta?:)))

Posted

sa mor de inteleg de ce-i corecta:))

ala pune prima intrebare de afk 000 si o pune si ca dovada(print)

apoi in print cu F4 intrebarea de afk 000 aia prima nu apare :)

atunci cum este corecta?:)))

daca e sa ne luam strict dupa regulament, nu e corecta, dar daca e sa gandim logic, dc nu ar fi corecta?

Posted

Regulamentul nu spune niciunde ce trebuie sa contina poza cu F4.

Dar, e logic ca in ea ar trebui sa se vada cele 3 intrebari si faptul ca cel/cei preluati nu au raspuns.

A existat un caz cand un moderator a considerat preluarea incorecta exact din acest motiv, nu se vedea prima intrebare in F4.

Personal am considerat corecta acea preluare deoarece din restul pozelor postate reiesea clar ca s-a raspuns prima data abia la cateva minute dupa ce preluarea era incheiata. Ma rog, asta e un obicei de-al meu de a judeca o plangere prin prisma tuturor pozelor, nu doar a uneia singure.

Din punctul asta de vedere, preluarea despre care discutati acum poate fi considerata corecta, sau macar regulamentara.

Pentru a evita discutii de genul, e de preferat ca atunci cand se chatuieste intens si intrebarile nu incap intr-un print F4, faceti 2 printuri, din care unul cu scroll up. Asa nu vor exista probleme. Am vazut ca multi fac treaba asta deja. :)

Posted

In ora de varf cand sunt multi playeri on,nu ai cum sa faci in min5 print cu f4 deschis, sa se vada toate cele 3 intrebari.Asa cu zicea si Odyzzeus nu este nicaieri scris ca trebe sa apare 3 intrebari in f4 din min5.

Parerea mea este ca si cu o singura intrebare pe f4 deschis(min5) este buna preluarea,daca s-a raspuns la primele intrebari,cel preluat trebe sa dovedeasca cu printuri.Cand eu fac preluare nu stau cu f4 dechis la maxim sa vad cine si cat vorbeste pe global sau pe aly :naughty:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...