Stalk3r Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 lumea se plange de autoritati cand nu iau masuri iar cand le aplica se plang ca de ce le aplica.. acu sincer, de ce a parcat acolo ? Daca tot parcase si a fost interogat de politisti de ce se rasteste la ei stiind ca a incalcat legea ? Dar anyways.. cum adica sa se ia de el politia ca deh..
cRs Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Prima data a fost amuzanta faza ... dar deja astia insista cu gluma asta . Functionarii nu au nici vina ... dar asta e mentalitatea Romanului
Alfredo Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Asta este tot un mos tembel care vrea sa apara pe la televizor. Ce vina au angajatii aia care numara? mda...i'as face un dosar penal
Adrian_Mihaix Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Asta este tot un mos tembel care vrea sa apara pe la televizor. Ce vina au angajatii aia care numara? mda...i'as face un dosar penal Nu poti. Nu exista regula care sa te opreasca sa platesti amenzi in monede de 5 bani. Poate regula bunului simt insa atunci o groaza de lume ar avea dosare penale... Din cate inteleg, soferul era in vizita la niste prieteni, nu a gasit un loc de parcare si a parcat masina cat de aproape de trotuar cat s-a putut. Cand s-a intors, un politist l-a anuntat ca e amendat cu 500 de lei, soferul a comentat,politistul l-a amendat cu inca 500 de lei pentru injurii. Sa trebuiasca sa platesc 1000 de lei pentru ca in Romania nu sunt locuri de parcare m-ar enerva si pe mine. Nu a gasit cel mai bun mod sa isi exprime supararea totusi.
Stargate Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 :blink: ooo ce razbunare eficienta ! adusa impotriva altor persoane - bine gandit --- ce prostie, e suficient unu' sa dea ton la asa o idee tampita si apoi toti devin "amuzanti" p.s. asta imi aduce aminte de mentalitatea din armata: in f** pe tilicar, ca si eu am fost f** cand eram la fel... #-o
Parazitu' Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 :rofl1: ce are nu's tot bani? bine le-a facut. uneori o mai si merita gaborii ca'si dau aere de MR.Inteligenta desi nu-s in stare sa scrie un proces verbal :) am patito pe pielea mea. ma rog.amuzant sau nu.traim in RO :)
Guest koop Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 ce ipocriti sunteti =) acum duceti grija functionarilor si acu' cateva luni tipati ca bugetarii sunt paraziti =) (desigur ca ma adresez doar celor care faceau asta) ma intreb oare cati de aici striga "fuck the police". ha..
slvr Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 ma intreb oare cati de aici striga "fuck the police". ha.. ok hai s-o facem :) Omu'si mai schimba parerea...
Tybork Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 ce ipocriti sunteti =) acum duceti grija functionarilor si acu' cateva luni tipati ca bugetarii sunt paraziti =) Cine isi face griji pentru functionari publici...ca eu si acuma cred ca sunt paraziti :). ma intreb oare cati de aici striga "fuck the police". ha.. Eu!