Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest L!NU

Sugestie Printuri Plangeri.

Recommended Posts

Posted

De acum inainte nu se mai accepta galerii de poze, fiecare poza sa aiba link separat.

S-ar putea respecta aceasta regula si din partea Staff`ului MU LinkMania? Se pare ca a devenit o obisnuinta cu astel de poze:

ELFENSTEIN

^Husky^

Amandoi cate 40 de zile.

Intelegem ca are macro/bot, dar poate vrem sa vedem si alceva in poze.

Ganditiva cum ar fi ca pun o preluare + KS + PK la vre-o 5 caractere in felul acesta.

Haideti daca tot este un regulament sa fie pentru toata lumea nu doar pentru jucatori

:tiphat:

Posted

Nu le pasa :) Am mai zis-o si eu in unele topice si am luat warn pentru neimplicare :)

Posted

LiNU stii de ce nu e ok sa se puna galerie de printuri? Pentru ca noi trebuie sa dam cate 3-4 klick-uri pentru fiecare poza.

Acel giff te pune sa mai cauti ceva? sa mai deschizi alte ferestre? Daca vrei sa mai vezi si altceva de ce nu ai spus ca puteam foarte simplu sa maresc timpul intre poze si eventual cand dadeai un pm mai primeai si o poza cu zoom.

Dar pentru fericirea ta am sa pun de acum toate pozele cu link separat :) ca oricum e mai usor si pentru mine. Nu mai stau sa deschid fiecare poza in parte sa ii setez numarul de secunde, apoi sa salvez la o anumita dimensiune ca sa poata fi postata.

Daca mai alte intrebari despre PIN, Banca, astept pm.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...